A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás II. kerület – Fix áron, garanciával, gyorsan

Duguláselhárítás Budapest II. kerület – Buda – Fix áron, gyorsan, garanciával. A 2. kerület alábbi részein: Adyliget, Budakeszi, Budaliget, Csatárka, Felhévíz, Hárshegy, Hűvösvölgy,  Kővár,  Kurucles, Lipótmező,  Máriaremete,  Pálvölgy,  Pasarét,  Pesthidegkút,  Remetekertváros,  Rézmál,  Rózsadomb, Szemlőhegy,  Széphalom, Szépilona, Szépvölgy,  Törökvész,  Vérhalom,  Zöldmál. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a II.  kerületben. Mosogató,  mosdó,  kád,  zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a 2.  kerületben.

II. kerületi szakemberek!

Duguláselhárítás Budapest II. kerületben
Duguláselhárítás Budapest II. kerületben

Duguláselhárítás fix áron – Budapest  II.  kerület

Fix áras duguláselhárító szolgáltatások Budapesten területén. Non-stop ügyfélszolgálat, a hét minden napján dolgozunk. Duguláselhárítás bontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón. Eldugult a WC, a mosdó, a mosogató, vagy az összefolyó? Ne essen kétségbe, segítünk. A legkorszerűbb gépekkel dolgozunk. Gyorsan, higiénikusan, bontás nélkül. Budapest minden kerületében fix áron, garanciával, ingyenes kiszállással dolgozunk. A 2. kerületben Hétvégén is dolgozunk!

Budapest 2. kerület
Budapest 2. kerület

Kerületi gyorsszolgálatunk helyi szakemberekkel dolgozik, legyen szó duguláselhárításról, womás csatornamosásról vagy vízvezeték szerelésről. Minden elvégzett duguláselhárításra garanciát vállalunk. Legfőbb specialitásunk: mosogatók, mosdók, padlóösszefolyók és WC. vezetékek szakszerű gépes lefolyótisztítása. Nagyobb átmérővel rendelkező csatornahálózatok tisztítását is vállaljuk. Úgy mint: strang vezetékek, alapvezetékek, gerincvezetékek. Itt womás duguláselhárítást végzünk, nagy teljesítményű csatornamosó kocsival.


Duguláselhárító vágófej munka közben

Hol dolgozunk? Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban, ipari telephelyeken. amennyiben a telefonos megkeresés alatt részletesen ismerteti az aktuális dugulás jellemzőit, akkor szakértő kollégánk megpróbálja pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát.

Duguláselhárítás Budapest II. kerület
Duguláselhárítás Budapest II. kerület

Nagyon fontos! Amennyiben már kialakult a dugulás, ne halogassa a megoldást, mert minél később hívunk profi duguláselhárítót, annál komolyabb dugulást kell elhárítani a szakembernek, így a várható költségek is növekedhetnek. Inkább próbálja meg megelőzni a dugulás kialakulását, ehhez rengeteg tippet-trükköt és hasznos tanácsot olvashat weboldalunkon. Kisebb kezdődő dugulások házilagos megszüntetéséhez rengeteg bevált praktikát adunk weboldalunk duguláselhárítás házilag menüpontjában.

Érdekes bejegyzések:

A szennyvízcsatorna lejtése
Eldugult a WC. - mit csináljak?
A duguláselhárító spirál

És most vegyük sorba, hogy milyen okok vezethetnek egy ingatlanban fellépő dugulások kialakulásához. Most nem tárgyaljuk részletesen az összes lefolyó fajta eldugulásának okait, csak a leggyakoribb dugulásokat vesszük számba.

Konyhai mosogató lefolyó dugulásának főbb okai: A dugulás legfőbb kiváltó okai a következők: vékony lefolyó átmérő, rossz csatorna lejtés a falban, sok könyök a falban, túl magas lefolyó kiállás, rossz szifon kialakítás, kevés meleg víz kapacitás, túl sok mosogatószer alkalmazása, folyamatos tabletta alkalmazása a mosogatógépben.

Fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulásának főbb okai: túl vékony lefolyó, esetleges sok iránytörés a falban, kevés meleg víz használat, rengeteg kemikália használata (borotva hab, szappan, folyékony kézmosók) valamint szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiánya.

A WC. csésze és WC. lefolyó dugulásának főbb okai: Az öreg elvízkövesedett WC. csészében igen gyakran léphet fel részleges vagy teljes dugulás. Idegen tárgyak WC. csészébe kerülése, úgy mint: műanyag WC. illatosító, nedves törlő kendő, ételmaradékok. Nagyon fontos még, hogy ne akarjunk spórolni a WC. öblítő vízzel, igen is minden használat után a maximális mennyiséget kell lehúzni, hogy átöblítésre kerüljön a teljes lefolyóhálózat.

Mosógép lefolyó vezeték dugulásának főbb okai: a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiánya, túlságosan vékony lefolyócső, sok derékszögű iránytörés a fali szakaszon, alacsony hőfokon üzemeltetett mosógép, a mosógép szűrő rendszereres tisztító karbantartásának hiánya.

Padlóösszefolyó dugulásának főbb okai: túlságosan vékony az elmenő lefolyócső átmérője, nem megfelelő a lejtés a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, nincs meg az időszakos tisztítás, nem jó a beépített bűzelzáró kialakítása.


Duguláselhárító gép munka közben

Milyen kérdésekre merülhetnek fel, ha felhívja a duguláselhárítót?
Mi van eldugulva – mosdó, mosogató, fürdőkád, összefolyó, WC?
Mióta áll fenn a dugulás a lakásban, üzletben, irodában?
Mik a dugulásra utaló jelek – lassan folyik le a víz, kellemetlen szagok?
Milyen otthoni próbálkozások voltak – lefolyótisztító, csőgörény, slag ?
Milyen csőátmérőben keletkezett a dugulás?
Az ingatlan melyik részén alakult ki a dugulás?
Ha a fővezeték dugult el, van e tisztítóakna, csatornafedél?
Melyik időpont lenne a legideálisabb, ha menne a szakemberek?

Ezért nem szabad olcsó csőgörényt venni!
Sokan a dugulást is arról az oldalról közelítik meg, hogy minél kevesebbe kerüljön. Ezért a polcról a legolcsóbb lefolyótisztító szert veszik le, a barkácsüzletben pedig a legolcsóbb csőgörényt kérik az eladótól. Csakhogy ezen tényleg nem érdemes spórolni! A dugulás tipikusan az a probléma, aminek ha az elhárítását nem végezzük megfelelően, a későbbiekben sokkal nagyobb kiadásokat okozunk magunknak a probléma súlyosbodásával. Ezért a csőgörényből is a minőségit válasszuk!

A gyenge minőségű, kis csőátmérőjű acélból készült csőgörény, azaz duguláselhárító spirálhoz túl sok reményt ne fűzzünk, ha a kád vagy a mosogató dugulását akarjuk megszüntetni. Ezek a legolcsóbb, ránézésre sem túl biztató csőgörények legfeljebb a kézmosókban lerakódott hajszálak eltávolítására alkalmasak.

Más lefolyókban azonban már az első használat során elvesztik formájukat, deformálódnak, elhajlanak, és még a dugulást sem oldják meg. Még nagyobb a gond, ha el is törnek és bennszakadnak a csőben. Ez már ugyanis egy szakember számára sem biztos, hogy könnyen orvosolható probléma. Előfordulhat, hogy egy banális dugulásból az olcsó csőgörény miatt akkora galibát okoztunk, hogy a falat vagy a padlót is fel kell miatta vésni…

Ezért tehát nem érdemes túl sokat gondolkodni azon, hogy milyen csőgörényt válasszunk. A legjobb, ha a spirál edzett acélból készült és kialakítása folytán nem tud megcsavarodni. Ilyen eszközök sajnos nagyon drágák és csak profi duguláselhárító szakembereknek van.

Budapest 2. kerület
Budapest 2. kerület

Pofi duguláselhárító szakembereink a 2. kerület minden részén vállalnak duguláselhárítást és csatornatisztítást. Adyliget, Budakeszierdő, Budaliget, Csatárka, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Vérhalom, Zöldmál.

A munka menete a duguláselhárításban:
1. Már a telefonos megbeszélés idejében árajánlatot adunk.
2. A szakember a helyszínen eldönti, milyen berendezést fog alkalmazni.
3. Az ipari duguláselhárító gépek munkába állnak.
4. A dugulás megszüntetése után minden szerelvény visszakerül a helyére.
5. Elpakolás, takarítás, ha szükséges akkor fertőtlenítés.

Duguláselhárítás Budapest

Hogyan kerülhetjük el a dugulás kialakulását?
• Bőséges meleg víz
• Csak a szükséges mosogatószer
Folyékony gépi mosogatószert használjunk a mosogatógépünkbe
• Ecetes átöblítés a mosógépben és a mosogatógépben, akár havonta.

Mit ne tegyünk a lefolyókkal?
• Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál.
• Ne spóroljunk a vízzel a WC. lehúzásnál.
• Inkább folyékony gépi mosogatószert használjunk, mint tablettát.
• Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert beleköthet a lefolyócsőbe.
• Ne használjunk WC. illatosítót, mert gyakran lesz a dugulás okozója.

Milyen a jó csatorna lejtés

Mikor a csatornarendszer kiépítése előtt állunk, rengeteg dologra kell figyelni, de talán a legfontosabb ezek közül a szennyvízcsatorna lejtése. Ezt pedig nem hasraütésszerűen vagy a magukat mindentudónak valló szakikra hallgatva kell kitalálnunk, hiszen a csatorna lejtését előírás szabályozza. ( Magyar Nemzeti Szabványok Jegyzéke )

Az interneten rengeteg a téves információ ezzel kapcsolatban, ezért fontos tisztába tenni, hogy egy kiépülőben lévő csatornarendszernél milyen lejtésre van szükség a szennyvízcső esetében. A számokat tekintve a Magyar Nemzeti Szabványok Jegyzéke 0,003-1% között határozza meg ennek mértékét.

A gyakorlati oldaláról megközelítve ennek azért van jelentősége, mert a csatorna túl nagy és túl kis lejtés esetén sem tud megfelelően funkcionálni. Ha a lejtése túl nagy, a víz átszalad rajta, de a szilárd szennyeződéseket nem tudja magával vinni. Ezért tévhit, hogy minél jobban lejt a csatorna, annál kisebb a dugulás esélye. Ha pedig a lejtés a kelleténél kisebb, a szennyeződések és a víz is meg fog állni benne.

A nem megfelelő lejtéssel kialakított csatornahálózat hamarosan olyan tüneteket produkál, melyek egyértelmű jelei a dugulásnak, mint a csatornabűz vagy a lefolyókban a víz lassú lecsordogálása. A csatorna méretezésénél figyelembe kell venni az alábbi tényezőket: várható szennyvíz hozam, szennyvíz fajtája, talajszerkezet, talajtömörség, fektetés mélysége, földmozgás, szennyvízcső mérete, szennyvízcső anyaga.


Csatorna kamerázás – építési törmelék a lefolyóban

A legfőbb szempontok az ideális duguláselhárító szakember kiválasztásában?
Informatív és szakmai weboldallal rendelkezik a duguláselhárító szakember. A vállalási feltételek (körzet, munka idő, ár, technológia, garancia) megjelennek a honlapon. A duguláselhárítás várható költségei fel vannak tüntetve a szakember weboldalán. Professzionális technológiákkal (gépek és szerszámok) rendelkezik a a szakember. A szakember munkaidőben mindig elérhető legyen telefonon. Már a telefonban is kiderülnek a várható költségek és a munka pontos leírása. Nagy szakmai tapasztalat a duguláselhárítás terén. Garanciát vállal az elvégzett munkára, Budapesten és Pest megyében is.

– Fix árak
– Nincs folyóméter díj
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár
– 30 nap garancia

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Duguláselhárítás a legolcsóbban Budapesten – fix áron.

Érdekes bejegyzések:

Duguláselhárítás házilag
Mennyibe kerül a duguláselhárító spirál
Woma duguláselhárítás

Ami a munkánkat jellemzi:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia
• 25 éves tapasztalat

És amire nem kell számítania:

• nincsenek rejtett költség
• nincs hétvégi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter ár

II.-kerulet

Amiben mindig számíthat ránk:

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban. – Fix áron, gyorsan, garanciával. Duguláselhárítás 2. kerületben. Spirásos és womás mosatás.

És egy tipp:

Kültéri csatorna hálózatunknak sem árt egy kis odafigyelés, különösen ha több aknafedelünk is van. Havonta érdemes meggyőződnünk nincs e valami nem oda való az aknába. A vályúk és fordítóaknák slagozása is elengedhetetlen a tökéletes lefolyáshoz.

Duguláselhárító szolgáltatásaink a II. kerületben

  • Duguláselhárítás fix áron Budapesten a 2. kerületben
  • Bontás nélküli duguláselhárítás II. kerület
  • Non-stop lefolyótisztítás Budapesten – II. kerület
  • Olcsó duguláselhárítás II. kerület
  • WC. és kézmosó duguláselhárítás Budapesten – II. kerületben
  • Zuhanytálca és padlóösszefolyó duguláselhárítás II. kerület
  • Mosogató dugulás megszüntetés II. kerület
  • Csatornatisztítás 2. kerület

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás –  Budapest – II. kerületben

Mi okozhat dugulást a háztartásban?
Egy lefolyó rengeteg ok miatt válhat átjárhatatlanná, és bizony a legtöbb háztartás nem képes elkerülni, hogy előbb vagy utóbb szembekerüljön a dugulás problémájával.

Az egyik leggyakoribb ok, amellyel kiszálláskor a duguláselhárító szakemberek találkoznak, hogy a lefolyóba valami olyan tárgy kerül, amely nem képes abban továbbhaladni. Lehet ez olyasmi, amit véletlenül ejtettünk bele a mosogatóba, de akár valami olyan, nem lebomló tárgy is, amit megpróbáltunk lehúzni a WC-n, nem tudván arról, milyen gondot okozhatunk ezzel.

Ezeket a tárgyakat a szakemberek könnyedén e tudják távolítani a csövekből a csőgörény segítségével, de bizonyos esetekben segíthetünk nekik a lebomlásban akár házi praktikák által is – a trisó vagy a szódabikarbóna bizonyos esetekben hatékonyan képes lehet kidugítani a WC-t.

Szintén igen gyakori a lerakódott szennyeződés. Ilyen lehet például a zsír, amely lerakódik a cső falán, majd egyre újabb és újabb rétegek kerülnek erre. Egy idő után a cső keresztmetszete teljesen leszűkül, a cső átjárhatatlanná válik.
A zuhany esetében a haj is gondot okozhat – ez szintén olyasmi, amit a lefolyótisztító szerek segítségével akár házilag is megoldhatunk. A szerves anyagok feloldása ugyanis a megfelelő anyag megválasztásával igen könnyű.

Mielőtt szakembert hívunk, érdemes mindig a házi módszerekkel próbálkozni. S ha ezek nem válnak be, nem erőltetni a dolgot, hanem inkább kihívni a szerelőt, mert egy idő után több kárt is okozhatunk, amely nehézkesebbé és költségesebbé teszi majd az elhárítást.

WC. duguláselhárítás Budapesten
WC. duguláselhárítás Budapesten

Dugulás elhárítás Budapest II. kerületben, garanciával, olcsón

Tisztelt 2. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest II. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest II. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.


Miben tudunk segíteni a 2. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Budapest 2. kerület
Budapest 2. kerület

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 2. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban. Duguláselhárítás Budapest kerületeiben – fix áron – garanciával – olcsón.

Duguláselhárítás II. kerület
Duguláselhárítás II. kerület

Milyen eszközökkel rendelkeznek 2. kerületi duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Ne halogassa a probléma megoldását, mert magától nem oldódik meg !

Duguláselhárítás II. kerület
Duguláselhárítás II. kerület
4.6/5 - (32 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma