» » Duguláselhárítás XVIII. kerület – Fix áron, gyorsan, garanciával

Duguláselhárítás XVIII. kerület – Fix áron, gyorsan, garanciával

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XVIII. kerület
A kerület alábbi részein:  Ferihegy,  Ganzkertváros,  Szemeretelep,  Szent Imre-kertváros,  Szent Lőrinc-telep Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül a  XVIII. kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a  XVIII. kerületben. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a  XVIII. kerületben. Fix áron, gyorsan, garanciával.

Duguláselhárítás XVIII. kerület
Duguláselhárítás XVIII. kerület

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás,  Woma csatornatisztítás,  falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel,  Budapesten és Pest megye területén, garanciával, fix áron, olcsón.

Pestszentlőrinc mosogató dugulás elhárítás, Pestszentimre mosdó dugulás elhárítás, Alacskai úti lakótelep WC. tisztítás, XVIII.kerület Ganzkertváros fürdőkád duguláselhárításAlmáskert padló összefolyó tisztítás, Szent Lőrinc-telep csatorna tisztítás, XVIII.kerület Havanna-telep zuhany dugulás elhárítás, XVIII.kerület Ganztelep lapos tető duguláselhárítás, XVIII.kerület Lakatostelep kád lefolyó tisztítás, XVIII.kerület Erzsébettelep mosogató duguláselhárítás, XVIII.kerület Szemeretelep esővezeték duguláselhárítás, XVIII.kerület Bélatelep zuhanytálca dugulás elhárítás, XVIII.kerület Bókaytelep szennyvízakna tisztítás, XVIII.kerület Ferihegyi duguláselhárítás, XVIII.kerület Erzsébettelep womás csatorna tisztítás. Duguláselhárítás, 18. kerület Belsőmajor alapvezeték spirálos tisztítása, XVIII.kerület Gloriett-telep csatorna tisztítás, XVIII.kerület Újpéteritelep mosogató és WC. duguláselhárítás garanciával.

Ami van:
• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:
• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

XVIII.-KERULET-CIMER

Amiben mindig számíthat ránk:
Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban. Fix áron, gyorsan, garanciával. Duguláselhárítás  XVIII. kerület  – Lőrinc.

És egy tipp:
Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.Javasolt átlátszó színű mosogató szer használata, mert ezek kevésbé okoznak  dugulást a lefolyóhálózatban, mint az úgynevezett kézkímélő,  balzsamosak.

Mi okozhat egy háztartásban dugulást?
Erre a kérdésre nincsen egyértelmű válasz, azonban vannak olyan dugulásfajták, amelyekkel a szakemberek gyakrabban találkoznak, amelyek az egyes lefolyófajtákra, a háztartásokra jellemzőek.

Ilyenek például a lerakódások a csövek falán. A lefolyóban rétegesen lerakódhat például a zsír, a nem kellően finom mosogatószerek vagy éppen a ruhákból kimosott szennyeződések, mint például a cement. A csövek keresztmetszete az újabb és újabb rétegek lerakódásával egyre csökken, míg majd teljesen elzáródik vagy könnyebben megakadnak a kisebb darabkák, tárgyak, elzárva az utat.

Az ételdarabkák feltorlódása önmagában is jellemző probléma, megoldani azonban általában nem nehéz, mivel a szerves anyagokat a különféle – házilagos vagy akár speciálisan ilyen célra előállított – tisztítószerek könnyedén feloldják. Ugyanez a helyzet a hajjal is, amelynek felgyülemlése természetesen a kádban a leggyakoribb.

Megeshet az is, hogy a lefolyóba olyan tárgyak kerülnek, amelyek nem volnának odavalóak. Ilyenek leggyakrabban a WC esetében fordulnak elő – ebbe a csőbe igen sokszor kerülnek olyan tárgyak, amelyeket vagy óvatlanságból beleejtett tulajdonosuk, vagy éppen csak oda nem figyelve megpróbálta lehúzni azokat, pedig nem szabadott volna.

Ilyen lehet például a WC-papír guriga vagy éppen a különféle modern törlőkendők, amelyek a csövekbe kerülve nem bomlanak le, hanem feltorlódnak. Ilyen esetben a lefolyótisztító szerek alkalmazása eredményre vezethet, de akár a jó öreg pumpa segítségével is érhetünk el eredményt.

Dugulás elhárítás Budapest – XVIII. kerületében

Tisztelt 18. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XVIII. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XVIII. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával.  Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.


Miben tudunk segíteni a 18. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 18. kerületben:
Budapesti lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek 18. kerületi duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Ne halogassa a probléma megoldását, mert magától nem oldódik meg ! Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XVIII. kerületében,  valamint –  duguláselhárítás  XVI. kerületben.

Fontos:

  • A dugulásokat, minden esetben bontás nélkül oldjuk meg.
  • Külön kiszállási díjat nem számítunk fel.
  • A XVIII. kerületben elvégzett duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk.
  • A év bármely napján elérhetőek vagyunk, mivel non-stop ügyeletet tartunk.
  • Szakképzett munkatársaink pontosan érkeznek a helyszínre.
  • Tiszta, higiénikus munkavégzés jellemez minket.
  • A XVIII. kerületben is 1 órán belül megjelennek duguláselhárító munkatársaink.

Még egy jó tanács a duguláselhárító mestertől:

A megelőzés a lényeg, így nem kell hívni a mestert
Szerintem már mindenki megtapasztalta legalább egyszer, hogy milyen bonyodalmakkal jár egy dugulás. Az anyagi vonzatát már nem is kell ecsetelni. Egy szakszerű gépes duguláselhárítás több tízezer forintba is kerülhet. A következő pár hasznos tanács abban lehet a segítségünkre, hogy minél ritkábban kelljen mestert hívni a kialakult dugulás megszüntetésre.

Zsír és olaj nem való a lefolyóba
Szerintem már mindenki tudja, hogy a lefolyó rendszere egyik legnagyobb ellensége a rengeteg zsír és olajszármazék. A sütés főzés közben keletkezett zsíros konyhai hulladékot pedig a szemetesbe tegyük, így mosogatógépünk és lefolyóhálózatunk is kevésbé lesz terhelve. A fárad sütőolajat érdemes szelektíven gyűjteni.

Töröld előbb száraza
Tudom, egyszerűbb a mosogatóban elöblíteni az olajos, zsíros edényt, de célra vezetőbb egy papír törlővel előbb a nagyobb mennyiségű maradványokat kitörölni és csak utána betenni a forróvíz alá vagy a mosogató gépbe.

Alapanyag maradékok
Ha rendelkezünk egy korszerű konyhamalaccal akkor ezt a rész nem kell tovább olvasni. De ha nem akkor érdemes a konyhai hulladékokra különösen oda figyelni. Nem szabad a répa, krumpli, zöldségek pucolásakor keletkező apróbb hulladékokat a mosogató lefolyóba önteni, mert a szifonunk el fog dugulni tőle. Azonban a legtöbb gondot a már kész ételek maradéka okozhatja, úgy mint káposzta, lecsó, spenót stb, maradékok.

Dugulás elhárításHasznosTippekBudapestÁrak  • Szótár

A duguláselhárítás telefonszáma