A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XVIII. kerület – Fix áron, garanciával, gyorsan

Duguláselhárítás Budapest XVIII. kerület. A 18. kerület alábbi részein:  Ferihegy,  Ganzkertváros,  Szemeretelep,  Szent Imre-kertváros,  Szent Lőrinc-telep Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül a  XVIII. kerületben. Fertőtlenítés, csatornatisztítás és lefolyótisztítás a  XVIII. kerületben. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a  XVIII. kerületben. Fix áron, gyorsan, garanciával.

XVIII. kerületi szakemberek!

Duguláselhárítás XVIII. kerület
Duguláselhárítás XVIII. kerület

Fix áras duguláselhárító szolgáltatások Budapesten területén. Non-stop ügyfélszolgálat, a hét minden napján dolgozunk. Duguláselhárítás bontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón. Eldugult a WC, a mosdó, a mosogató, vagy az összefolyó? Ne essen kétségbe, segítünk. A legkorszerűbb gépekkel dolgozunk. Gyorsan, higiénikusan, bontás nélkül. Budapest minden kerületében fix áron, garanciával, ingyenes kiszállással dolgozunk. Hétvégén is dolgozunk!

Duguláselhárítás Budapest XVIII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XVIII. kerület

Kerületi gyorsszolgálatunk helyi szakemberekkel dolgozik, legyen szó duguláselhárításról, womás csatornamosásról vagy vízvezeték szerelésről. Minden elvégzett duguláselhárításra garanciát vállalunk. Legfőbb specialitásunk: mosogatók, mosdók, padlóösszefolyók és WC. vezetékek szakszerű gépes lefolyótisztítása. Nagyobb átmérővel rendelkező csatornahálózatok tisztítását is vállaljuk. Úgy mint: strang vezetékek, alapvezetékek, gerincvezetékek. Itt womás duguláselhárítást végzünk, nagy teljesítményű csatornamosó kocsival.


Duguláselhárító vágófej munka közben

Hol dolgozunk? Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban, ipari telephelyeken. amennyiben a telefonos megkeresés alatt részletesen ismerteti az aktuális dugulás jellemzőit, akkor szakértő kollégánk megpróbálja pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát.

Nagyon fontos! Amennyiben már kialakult a dugulás, ne halogassa a megoldást, mert minél később hívunk profi duguláselhárítót, annál komolyabb dugulást kell elhárítani a szakembernek, így a várható költségek is növekedhetnek. Inkább próbálja meg megelőzni a dugulás kialakulását, ehhez rengeteg tippet-trükköt és hasznos tanácsot olvashat weboldalunkon. Kisebb kezdődő dugulások házilagos megszüntetéséhez rengeteg bevált praktikát adunk weboldalunk duguláselhárítás házilag menüpontjában.

Piszoár duguláselhárítás Budapest
Piszoár duguláselhárítás Budapest

A 18. kerületeben vállalunk szakszerű gépes duguláselhárítást. A kültéri csatornatisztítást nagy teljesítményű duguláselhárító WOMA kocsival végezzük, a beltéri lefolyótisztítást pedig profi duguláselhárító gépekkel végezzük.

Legyen szó, udvari csatorna fővezeték tisztításáról vagy a lakáson belüli (mosogató, mosdó, WC, padlóösszefolyó) dugulás megszüntetéséről, számíthat szakembereink segítségére. Az egész országban egyedülálló garanciális feltételeink vannak. Amennyiben a lefolyórendszer nem sérült és szakszerű a kiépítése, akkor 1 hónap garanciát vállalunk az elvégzett munkára.

Ezen felül a 18. kerületben vízvezeték szerelési feladatokat is végzünk, úgy mint, csaptelep csere, WC. csésze csere, WC. tartály javítás és csere, szifon csere, sarokszelep és elzáró csere. Szakembereink minden esetben a felméréssel kezdik a munkát és árajánlatot adnak. Csak a kölcsönös egyeztetés után kerül sor a munkára. Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés Fix áron Budapesten.

Fontos információ: gyakran merül fel a kérdés, hogy miért nem egységesek az árak egy-egy munkánál. Például legen szó egy WC. duguláselhárításról. Az oka egyszerű: nem mindegy, hogy egy lakótelepi lakásban van a WC. vezeték eldugulva, ahol maximum fél méter a lefolyó teljes hossza az ejtő vezetékig, vagy egy nagy telken lévő családi háznál, ahol a fővezeték hossza akár 30 méter is lehet, míg kiér az utcai csatornáig.

Érdekes bejegyzések:

A szennyvízcsatorna lejtése
Eldugult a WC. - mit csináljak?
A duguláselhárító spirál

És most vegyük sorba, hogy milyen okok vezethetnek egy ingatlanban fellépő dugulások kialakulásához. Most nem tárgyaljuk részletesen az összes lefolyó fajta eldugulásának okait, csak a leggyakoribb dugulásokat vesszük számba.

Konyhai mosogató lefolyó dugulásának főbb okai: A dugulás legfőbb kiváltó okai a következők: vékony lefolyó átmérő, rossz csatorna lejtés a falban, sok könyök a falban, túl magas lefolyó kiállás, rossz szifon kialakítás, kevés meleg víz kapacitás, túl sok mosogatószer alkalmazása, folyamatos tabletta alkalmazása a mosogatógépben.

Fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulásának főbb okai: túl vékony lefolyó, esetleges sok iránytörés a falban, kevés meleg víz használat, rengeteg kemikália használata (borotva hab, szappan, folyékony kézmosók) valamint szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiánya.

A WC. csésze és WC. lefolyó dugulásának főbb okai: Az öreg elvízkövesedett WC. csészében igen gyakran léphet fel részleges vagy teljes dugulás. Idegen tárgyak WC. csészébe kerülése, úgy mint: műanyag WC. illatosító, nedves törlő kendő, ételmaradékok. Nagyon fontos még, hogy ne akarjunk spórolni a WC. öblítő vízzel, igen is minden használat után a maximális mennyiséget kell lehúzni, hogy átöblítésre kerüljön a teljes lefolyóhálózat.

Mosógép lefolyó vezeték dugulásának főbb okai: a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiánya, túlságosan vékony lefolyócső, sok derékszögű iránytörés a fali szakaszon, alacsony hőfokon üzemeltetett mosógép, a mosógép szűrő rendszereres tisztító karbantartásának hiánya.

Padlóösszefolyó dugulásának főbb okai: túlságosan vékony az elmenő lefolyócső átmérője, nem megfelelő a lejtés a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, nincs meg az időszakos tisztítás, nem jó a beépített bűzelzáró kialakítása.


Duguláselhárító gép munka közben

Milyen kérdésekre merülhetnek fel, ha felhívja a duguláselhárítót?
Mi van eldugulva – mosdó, mosogató, fürdőkád, összefolyó, WC?
Mióta áll fenn a dugulás a lakásban, üzletben, irodában?
Mik a dugulásra utaló jelek – lassan folyik le a víz, kellemetlen szagok?
Milyen otthoni próbálkozások voltak – lefolyótisztító, csőgörény, slag ?
Milyen csőátmérőben keletkezett a dugulás?
Az ingatlan melyik részén alakult ki a dugulás?
Ha a fővezeték dugult el, van e tisztítóakna, csatornafedél?
Melyik időpont lenne a legideálisabb, ha menne a szakemberek?

A munka menete a duguláselhárításban:
1. Már a telefonos megbeszélés idejében árajánlatot adunk.
2. A szakember a helyszínen eldönti, milyen berendezést fog alkalmazni.
3. Az ipari duguláselhárító gépek munkába állnak.
4. A dugulás megszüntetése után minden szerelvény visszakerül a helyére.
5. Elpakolás, takarítás, ha szükséges akkor fertőtlenítés.

Budapest 18. kerület
Budapest 18. kerület

Hogyan kerülhetjük el a dugulás kialakulását?
• Bőséges meleg víz
• Csak a szükséges mosogatószer
Folyékony gépi mosogatószert használjunk a mosogatógépünkbe
• Ecetes átöblítés a mosógépben és a mosogatógépben, akár havonta.

Mit ne tegyünk a lefolyókkal?
• Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál.
• Ne spóroljunk a vízzel a WC. lehúzásnál.
• Inkább folyékony gépi mosogatószert használjunk, mint tablettát.
• Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert beleköthet a lefolyócsőbe.
• Ne használjunk WC. illatosítót, mert gyakran lesz a dugulás okozója.


Csatorna kamerázás – építési törmelék a lefolyóban

A legfőbb szempontok az ideális duguláselhárító szakember kiválasztásában?
Informatív és szakmai weboldallal rendelkezik a duguláselhárító szakember. A vállalási feltételek (körzet, munka idő, ár, technológia, garancia) megjelennek a honlapon. A duguláselhárítás várható költségei fel vannak tüntetve a szakember weboldalán. Professzionális technológiákkal (gépek és szerszámok) rendelkezik a a szakember. A szakember munkaidőben mindig elérhető legyen telefonon. Már a telefonban is kiderülnek a várható költségek és a munka pontos leírása. Nagy szakmai tapasztalat a duguláselhárítás terén. Garanciát vállal az elvégzett munkára, Budapesten és Pest megyében is.

– Fix árak
– Nincs folyóméter díj
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár
– 30 nap garancia

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Duguláselhárítás a legolcsóbban Budapesten – fix áron.

Érdekes bejegyzések:

Duguláselhárítás házilag
Mennyibe kerül a duguláselhárító spirál
Woma duguláselhárítás

Ami a munkánkat jellemzi:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia
• 25 éves tapasztalat

És amire nem kell számítania:

• nincsenek rejtett költség
• nincs hétvégi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter ár

Pestszentlőrinc mosogató dugulás elhárítás, Pestszentimre mosdó dugulás elhárítás, Alacskai úti lakótelep WC. tisztítás, XVIII.kerület Ganzkertváros fürdőkád duguláselhárítás, Almáskert padló összefolyó tisztítás, Szent Lőrinc-telep csatorna tisztítás, XVIII.kerület Havanna-telep zuhany dugulás elhárítás, XVIII.kerület Ganztelep lapos tető duguláselhárítás, XVIII.kerület Lakatostelep kád lefolyó tisztítás, XVIII.kerület Erzsébettelep mosogató duguláselhárítás, XVIII.kerület Szemeretelep esővezeték duguláselhárítás, XVIII.kerület Bélatelep zuhanytálca dugulás elhárítás, XVIII.kerület Bókaytelep szennyvízakna tisztítás, XVIII.kerület Ferihegyi duguláselhárítás, XVIII.kerület Erzsébettelep womás csatorna tisztítás. Duguláselhárítás, 18. kerület Belsőmajor alapvezeték spirálos tisztítása, XVIII.kerület Gloriett-telep csatorna tisztítás, XVIII. kerület Újpéteritelep mosogató és WC. duguláselhárítás garanciával.

 

XVIII.-KERULET-CIMER

Amiben mindig számíthat ránk:
Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges. Duguláselhárítás Budapest – 1 órán belül – A legolcsóbban. Fix áron, gyorsan, garanciával. Duguláselhárítás  XVIII. kerület  – Lőrinc.

És egy tipp:

Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.Javasolt átlátszó színű mosogató szer használata, mert ezek kevésbé okoznak  dugulást a lefolyóhálózatban, mint az úgynevezett kézkímélő,  balzsamosak.

Mi okozhat egy háztartásban dugulást?
Erre a kérdésre nincsen egyértelmű válasz, azonban vannak olyan dugulásfajták, amelyekkel a szakemberek gyakrabban találkoznak, amelyek az egyes lefolyófajtákra, a háztartásokra jellemzőek.

Ilyenek például a lerakódások a csövek falán. A lefolyóban rétegesen lerakódhat például a zsír, a nem kellően finom mosogatószerek vagy éppen a ruhákból kimosott szennyeződések, mint például a cement. A csövek keresztmetszete az újabb és újabb rétegek lerakódásával egyre csökken, míg majd teljesen elzáródik vagy könnyebben megakadnak a kisebb darabkák, tárgyak, elzárva az utat.

Az ételdarabkák feltorlódása önmagában is jellemző probléma, megoldani azonban általában nem nehéz, mivel a szerves anyagokat a különféle – házilagos vagy akár speciálisan ilyen célra előállított – tisztítószerek könnyedén feloldják. Ugyanez a helyzet a hajjal is, amelynek felgyülemlése természetesen a kádban a leggyakoribb.

Megeshet az is, hogy a lefolyóba olyan tárgyak kerülnek, amelyek nem volnának odavalóak. Ilyenek leggyakrabban a WC esetében fordulnak elő – ebbe a csőbe igen sokszor kerülnek olyan tárgyak, amelyeket vagy óvatlanságból beleejtett tulajdonosuk, vagy éppen csak oda nem figyelve megpróbálta lehúzni azokat, pedig nem szabadott volna.

Ilyen lehet például a WC-papír guriga vagy éppen a különféle modern törlőkendők, amelyek a csövekbe kerülve nem bomlanak le, hanem feltorlódnak. Ilyen esetben a lefolyótisztító szerek alkalmazása eredményre vezethet, de akár a jó öreg pumpa segítségével is érhetünk el eredményt.

Duguláselhárítás - Budapest XVIII. kerület
Duguláselhárítás – Budapest XVIII. kerület

Dugulás elhárítás Budapest – XVIII. kerületében

Tisztelt 18. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XVIII. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XVIII. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával.  Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.


Miben tudunk segíteni a 18. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 18. kerületben:
Budapesti lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek 18. kerületi duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Ne halogassa a probléma megoldását, mert magától nem oldódik meg ! Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XVIII. kerületében,  valamint –  duguláselhárítás  XVI. kerületben.

Fontos:

  • A dugulásokat, minden esetben bontás nélkül oldjuk meg.
  • Külön kiszállási díjat nem számítunk fel.
  • A XVIII. kerületben elvégzett duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk.
  • A év bármely napján elérhetőek vagyunk, mivel non-stop ügyeletet tartunk.
  • Szakképzett munkatársaink pontosan érkeznek a helyszínre.
  • Tiszta, higiénikus munkavégzés jellemez minket.
  • A XVIII. kerületben is 1 órán belül megjelennek duguláselhárító munkatársaink.
Csatornatisztítás és csatornakamerázás Budapest
Csatornatisztítás és csatornakamerázás Budapest

Még egy jó tanács a duguláselhárító mestertől:

A megelőzés a lényeg, így nem kell hívni a mestert
Szerintem már mindenki megtapasztalta legalább egyszer, hogy milyen bonyodalmakkal jár egy dugulás. Az anyagi vonzatát már nem is kell ecsetelni. Egy szakszerű gépes duguláselhárítás több tízezer forintba is kerülhet. A következő pár hasznos tanács abban lehet a segítségünkre, hogy minél ritkábban kelljen mestert hívni a kialakult dugulás megszüntetésre.

Zsír és olaj nem való a lefolyóba
Szerintem már mindenki tudja, hogy a lefolyó rendszere egyik legnagyobb ellensége a rengeteg zsír és olajszármazék. A sütés főzés közben keletkezett zsíros konyhai hulladékot pedig a szemetesbe tegyük, így mosogatógépünk és lefolyóhálózatunk is kevésbé lesz terhelve. A fárad sütőolajat érdemes szelektíven gyűjteni.

Töröld előbb száraza
Tudom, egyszerűbb a mosogatóban elöblíteni az olajos, zsíros edényt, de célra vezetőbb egy papír törlővel előbb a nagyobb mennyiségű maradványokat kitörölni és csak utána betenni a forróvíz alá vagy a mosogató gépbe.

Alapanyag maradékok
Ha rendelkezünk egy korszerű konyhamalaccal akkor ezt a rész nem kell tovább olvasni. De ha nem akkor érdemes a konyhai hulladékokra különösen oda figyelni. Nem szabad a répa, krumpli, zöldségek pucolásakor keletkező apróbb hulladékokat a mosogató lefolyóba önteni, mert a szifonunk el fog dugulni tőle. Azonban a legtöbb gondot a már kész ételek maradéka okozhatja, úgy mint káposzta, lecsó, spenót stb, maradékok.

Dugulaselharitas.net - a 18. kerület specialistája
Dugulaselharitas.net – a 18. kerület specialistája

Dugulás elhárításHasznosTippekBudapestÁrak  • Szótár

4.2/5 - (36 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma