A mosogatógép dugulás

A mosogatógép dugulás
Sajnos azzal kell, hogy kezdjem a cikket, hogy kevés lehetőségünk van otthoni duguláselhárító megoldásokat alkalmaznunk, ha eldugult a mosogatógépünk és nem ereszti le a szifonba a vizet. Egy-két dolog azonban mi is megtehetünk. Az első és legfontosabb, ha nem megy le a víz vagy furcsa hangokat hallunk a gépből, esetleg letilt a védő elektronika akkor azonnal kapcsoljuk ki a mosogatógépet. A mosogatógép egy összetett szerkezet és amennyiben nem ereszti le a vizet két dolgot érdemes megvizsgálnunk. Az első a mosogatógép belső szűrő rendszere, ahol az ételmaradékok és szennyeződések feltorlódhatnak. Ezt az előszűrőt érdemes hetente kitisztítani. A gép szivattyúját is kíméljük és gép is szebben fog mosogatni.

mosogatogep-szuroA második dolog amit tehetünk, hogy a szifon nyakán lévő mosogatógépcső csatlakozó bilincsét levesszük és bele nézünk a szifonba, esetleg le is szerelhetjük, ezután és a mosogatógép kifolyócsövébe is belenézünk. Amennyiben semmilyen nagyobb szennyeződést nem tapasztaltunk próbáljuk ki úgy a gépet, hogy a kifolyócsövet egy vödörbe tesszük, majd elindítjuk a gépet és ide engedjük ki a vödörbe a használt vizet. Amennyiben a gép tökéletesen működik és kinyomja a vizet, viszont a szifonra rákötve nem működik akkor biztos, hogy a dugulás a fali csőszakaszban lesz és ezt a problémát csak duguláselhárító szakember fogja tudni orvosolni a megfelelő berendezéssel. Azonban ha nem indul el a program vagy nem jön víz a csőből a program lefutása közben, akkor állítsuk állítsuk le a gépet és mosogatógép szerelő után kell néznünk. .

mosogatogep-cso

Duguláselhárítás és vízvezetékszerelés fix áron, olcsón Budapest területén. Duguláselhárító szakembereink hétvégén és ünnep napokon is dolgoznak. Miden duguláselhárításra 1 hónap garanciát vállalunk.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak duguláselhárító szakembereink Budapest és Pest megye területén:

1. Spirálos duguláselhárítás és magasnyomású vizes mosatás
2. Vízvezeték szerelés
3. Fertőtlenítés
3. Fűtésszerelés Budapesten garanciával
4. Kamerás csatorna vizsgálat

Duguláselhárítás • Lefolyótisztítás • Fix áron • Gyorsan • Garanciával

A mosogatógép dugulás
5 5 100%