A duguláselhárítás telefonszáma

A mosogatógép dugulás

A mosogatógép dugulás
Sajnos azzal kell, hogy kezdjem a cikket, hogy kevés lehetőségünk van otthoni duguláselhárító megoldásokat alkalmaznunk, ha eldugult a mosogatógépünk és nem ereszti le a szifonba a vizet. Egy-két dolog azonban mi is megtehetünk. Az első és legfontosabb, ha nem megy le a víz vagy furcsa hangokat hallunk a gépből, esetleg letilt a védő elektronika akkor azonnal kapcsoljuk ki a mosogatógépet. A mosogatógép egy összetett szerkezet és amennyiben nem ereszti le a vizet két dolgot érdemes megvizsgálnunk. Az első a mosogatógép belső szűrő rendszere, ahol az ételmaradékok és szennyeződések feltorlódhatnak. Ezt az előszűrőt érdemes hetente kitisztítani. A gép szivattyúját is kíméljük és gép is szebben fog mosogatni.

mosogatogep-szuro

A második dolog amit tehetünk, hogy a szifon nyakán lévő mosogatógépcső csatlakozó bilincsét levesszük és bele nézünk a szifonba, esetleg le is szerelhetjük, ezután és a mosogatógép kifolyócsövébe is belenézünk. Amennyiben semmilyen nagyobb szennyeződést nem tapasztaltunk próbáljuk ki úgy a gépet, hogy a kifolyócsövet egy vödörbe tesszük, majd elindítjuk a gépet és ide engedjük ki a vödörbe a használt vizet. Amennyiben a gép tökéletesen működik és kinyomja a vizet, viszont a szifonra rákötve nem működik akkor biztos, hogy a dugulás a fali csőszakaszban lesz és ezt a problémát csak duguláselhárító szakember fogja tudni orvosolni a megfelelő berendezéssel. Azonban ha nem indul el a program vagy nem jön víz a csőből a program lefutása közben, akkor állítsuk állítsuk le a gépet és mosogatógép szerelő után kell néznünk.

mosogatogep-cso

Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés fix áron, olcsón Budapest területén. Duguláselhárító szakembereink hétvégén és ünnep napokon is dolgoznak. Miden duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk. Amennyiben vízvezeték szerelési problémák merülnek fel otthonában, akkor keresse bizalommal szakembereinket.

WC., mosdó, mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében. A duguláselhárító szakemberek ilyen korszerű, nagy teljesítményű, ipari duguláselhárító gépekkel dolgoznak.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak duguláselhárító szakembereink Budapest és Pest megye területén:

1. Spirálos duguláselhárítás és magasnyomású vizes mosatás
2. Vízvezeték szerelés
3. Fertőtlenítés
3. Fűtésszerelés Budapesten garanciával
4. Kamerás csatorna vizsgálat

Duguláselhárítás BudapestLefolyótisztításFix áron • Gyorsan

Pest megyei települések ahol rövid határidővel dolgozunk!
Csomád
Dunakeszi
Fót
Gödöllő
Kerepes
Kistarcsa
Nagytarcsa
Pécel
Vecsés
Üllő

A duguláselhárítás telefonszáma