A duguláselhárítás telefonszáma

A mosogatógép dugulás

A mosogatógép dugulás
Sajnos azzal kell, kezdjem ezt a cikket, hogy kevés lehetőségünk van otthoni duguláselhárításra, ha eldugult a mosogatógépünk és nem ereszti le a szifonba a vizet. Egy-két dolgot azonban mi is megtehetünk. Az első és legfontosabb, ha nem megy le a víz vagy furcsa hangokat hallunk a gépből, esetleg letilt a védő elektronika akkor azonnal kapcsoljuk ki a mosogatógépet. A mosogatógép egy összetett szerkezet és amennyiben nem ereszti le a vizet egy-két dolgot érdemes megvizsgálnunk.

Mosogatógép dugulás
Mosogatógép dugulás

Az első a mosogatógép belső szűrő rendszere, ahol az ételmaradékok és szennyeződések feltorlódhatnak. Ezt az előszűrőt érdemes hetente kitisztítani. A gép szivattyúját is kíméljük és gép is szebben fog mosogatni. A második dolog amit tehetünk, hogy a szifon nyakán lévő mosogatógépcső csatlakozó bilincsét levesszük és bele nézünk a szifonba, esetleg le is szerelhetjük, ezután és a mosogatógép kifolyócsövébe is belenézünk. Amennyiben semmilyen nagyobb szennyeződést nem tapasztaltunk próbáljuk ki úgy a gépet, hogy a kifolyócsövet egy vödörbe tesszük, majd elindítjuk a gépet és ide engedjük ki a vödörbe a használt vizet.

mosogatogep-szuro

Amennyiben a gép tökéletesen működik és kinyomja a vizet, viszont a szifonra rákötve nem működik akkor biztos, hogy a dugulás a szifonrendszerben vagy rosszabbik esetben a fali csőszakaszban lesz. A kombinált szifont egy kis kézügyességgel magunk is leszerelhetjük és kitisztíthatjuk. Ha csak itt a szifon volt eldugulva, akkor a visszaszerelést követően tökéletesen fog működni a mosogatógépünk. Azonban, ha továbbra is fenn áll a dugulás és ezt a problémát általában duguláselhárító szakember fogja tudni orvosolni a megfelelő berendezéssel. Azonban ha nem indul el a program vagy nem jön víz a csőből a program lefutása közben, akkor állítsuk állítsuk le a gépet és mosogatógép szerelő után kell néznünk, sajnos ez a rosszabbik eset, mert, ha a szivattyúval van baj akkor az nagyon költséges lehet.

mosogatogep-cso

Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés fix áron, olcsón Budapest területén. Duguláselhárító szakembereink hétvégén és ünnep napokon is dolgoznak. Miden duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk. Amennyiben vízvezeték szerelési problémák merülnek fel otthonában, akkor keresse bizalommal szakembereinket.

Duguláselhárítás Profi gépekkel Budapesten
Duguláselhárítás profi gépekkel Budapesten

WC, mosdó, mosogató duguláselhárítás Budapesten. A szakemberek ilyen duguláselhárító gépekkel dolgoznak.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak szakembereink Budapest és Pest megye területén:

1. Spirálos duguláselhárítás és magasnyomású vizes mosatás
2. Vízvezeték szerelés
3. Fertőtlenítés
3. Fűtésszerelés Budapesten garanciával
4. Kamerás csatorna vizsgálat

Duguláselhárítás Budapesten
Duguláselhárítás Budapesten

Duguláselhárítás BudapestLefolyótisztításFix áron • Gyorsan

Pest megyei települések ahol rövid határidővel dolgozunk!
Csomád
Dunakeszi
Fót
Gödöllő
Kerepes
Kistarcsa
Nagytarcsa
Pécel
Vecsés
Üllő

Tisztelt Látogató

Amennyiben profi duguláselhárító szakemberre lenne szüksége, akkor keresse bizalommal felkészült csapatunkat. Minden egy helyen: duguláselhárítás, csatornás kamerázás, womás duguláselhárítás, helymeghatározás, vízvezeték szerelés, csatorna építés és javítás. 25 év tapasztalat a Budapesti lakosok szolgálatában. amennyiben Ön Pest megyében lakik, akkor is rövid időn belül segítenek szakembereink. Duguláselhárítás Budapest – 30 nap garanciával. Ügyfélszolgálatos kollégánk a hét minden napján rendelkezésre áll. Budapesti duguláselhárító csapatunk pontos megjelenéssel tiszta munkavégzéssel és korrekt árakkal áll rendelkezésre a hét minden napján.

4/5 - (14 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma