A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XV. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás Budapest XV. kerület – Újpalota – Rákospalota – Pestújhely
Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a XV. kerületben. Duguláselhárítás kedvező, fix áron, falbontás nélkül a XV. kerületben. Vízvezetékszerelés, Fertőtlenítés, csatornatisztítás és lefolyótisztítás a XV. kerületben. Fix áron, gyorsan, garanciával.

XV. kerületi szakember!

Duguláselhárítás XV. kerület
Duguláselhárítás XV. kerület

Fix áras duguláselhárítás Budapest XV. kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, olcsó és fix  áron.

XV. kerületi szakember!

Ami van:
• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:
• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

XV kerulet

Amiben mindig számíthat ránk a tisztelt 15. kerületi megrendelő:
Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban. Fix áron, gyorsan, garanciával. Duguláselhárítás XV. kerületben. A kerület alábbi részein: Rákospalota, Pestújhely, Újpalota

Az alábbi lefolyótisztítással kapcsolatos munkákat vállaljuk:
– Újpalota mosogató duguláselhárítás
– Újpalota padlóösszefolyó duguláselhárítás
– Újpalota kézmosó duguláselhárítás
– Újpalota kád duguláselhárítás
– Újpalota zuhanytálca duguláselhárítás

Így előzze meg a dugulást:

  • A mosogató lefolyóba öntsünk havonta egy fazék lobogásban lévő forróvizet.
  • Apró lyukú műanyagszűrőt csak nagyon indokolt esetben használjuk, mert jelentősen csökkenti a víz áramlását és lefolyónk öntisztító képességét.
  • Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimes, környezetbarátot. Ezeket a szereket jobb ha csak prevenciós célzattal öntjük a lefolyóba – havonta, maximum 2-3 decit.
  • Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdés előtt alaposan keféljük ki.
  • Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki.
  • Ne dobjuk a WC.-be:  higiénés kendő, betét, tampon, pelenka és a macska alom.
  • A mosogató szifonját legalább 6 havonta érdemes kipucolni.
  • Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
  • Ne használjunk WC illatosítót, mert a gyengécske fül könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és garantáltan komoly dugulást okoz. Már kaphatóak a lebomló, öntapadós WC. illatosító korongok is.
Fürdőszobai duguláselhárítás
Fürdőszobai duguláselhárítás

És egy tipp:
Kültéri csatorna hálózatunknak sem árt egy kis odafigyelés, különösen ha több aknafedelünk is van. Havonta érdemes meggyőződnünk nincs e valami nem oda való az aknába. A vályúk és fordítóaknák slagozása is elengedhetetlen a tökéletes lefolyáshoz.

Kerüljük a falbontást
Ha dugulás lép fel egy háztartásban, mindenki számára elsődleges, hogy minél gyorsabban és probléma mentesebben megoldhassuk azt. Akár házi praktikákkal, akár profi szerelő segítségével, mindenkinek az a célja, hogy ne kelljen sokat fizetnie, a probléma mégis gyorsan megoldódjon.

Éppen ezért oda kell figyelni, hogy amikor csak lehetséges, falbontás nélkül oldjuk meg az elhárítást. Ha a szerelő bontást javasol, még a munkák megkezdése előtt inkább kérjük ki egy másik szerelő véleményét, mint hogy esetleg feleslegesen bontsunk. Ha ugyanis úgy állunk neki egy ilyen munkának, hogy az valójában szükségtelen, időt és pénzt veszítünk, s végül az egész duguláselhárítás sokkal több vesződséggel jár majd.

Próbálkozhatunk először házilagos praktikákkal, mert a trisó vagy a szódabikarbóna rengeteg olyan makacs dugulással szemben hatékony, amelyekhez azt hittük, egészen biztosan szakembert kell hívni. Ha ezek nem segítenek, valóban szükség lehet a szerelő segítségére, de tudnunk kell, hogy falbontásra a legritkább esetben van csak szükség. A szerelők a felmerülő dugulási problémák nagy részét képesek megoldani univerzális eszközük, a csőgörény segítségével.

Persze bizonyos dugulásfajták jelentkezése esetén a dugulás kifejezetten költséghatékony megoldás lehet. Ilyen lehet az, ha a csőrendszer vagy éppen maga a lefolyó rosszul van kiépítve, és a dugulást éppen ez okozza. Hosszú távon ilyenkor egy bontás és helyreállítás hatékonyabb megoldás a költségek szempontjából, s természetesen azt is megspóroljuk így magunknak, hogy időről időre ki kelljen hívni a duguláselhárítót ugyanazért az egyébként könnyen helyrehozható gondért.

Konyhai duguláselhárítás
Konyhai duguláselhárítás

Duguláselhárítás – Újpalota – Rákospalota – Pestújhely

Tisztelt 15. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XV. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest 15. kerületében – csőgörényes (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 15. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 15. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XV. kerületében. Amennyiben a házi praktikák már nem váltak be: hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapest – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

A duguláselhárítás telefonszáma