Duguláselhárítás Aszód – Fix áron, garanciával, gyorsan

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Aszód területén és a környező településeken. Womás duguláselhárítás. Lefolyótisztítás szakszerűen, modern gépekkel, kedvező áron,  falbontás nélkül  Aszódon.  Fertőtlenítés és dugulások

Duguláselhárítás Aszód
Duguláselhárítás Aszód

Amiben számíthat ránk: Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezetékének szakszerű tisztítása és duguláselhárítása. Fix áras szolgáltatásokat nyújtunk, rejtett költségek nélkül. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk, tiszta munkavégzéssel. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges. Nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és diákoknak árkedvezményt biztosítunk a munkadíjból.

Dugulás elhárítás Aszód

Miért érdemes minket választania ?

Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A legkorszerűbb duguláselhárító gépparkkal rendelkezünk.
Pontosan, a megbeszélt időpontban érkezünk.
A megbeszélt áron oldjuk meg a problémát.
Kizárólag bontás nélkül dolgozunk.
Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is biztosítunk

És egy pár hasznos tipp, hogy megelőzzük a dugulásokat:

1. Bőséges meleg víz használat és kevés mosogatószer felhasználás.
2. Inkább folyékony mosószert használjunk a mosogatógépben, mint tablettát.
3. Kézmosó és mosogató szifonunkat, legalább fél évente takarítsuk ki.
4. A WC. dugulások kialakulásánál jelentős tényező a víztakarékos tartály.
5. A műanyag lefolyószűrők használata, csak hajmosásnál indokolt.

Amiben segíthetünk:
Családi házak és társasházak, lefolyórendszerében fellépő alkalmi, vagy visszatérő jellegű dugulások megszüntetésében.  Legyen az kültéren vagy beltérben.

Beltérben:
Eldugult WC-k, mosdók, mosogatók, fürdőkádak, zuhanyzók, padlóösszefolyók, klímavezetékek dugulásának megszüntetését vállaljuk.

Kültérben:
Esővezetékek, udvari folyókák, garázs összefolyók, aknák és strang vezetékek tisztítását vállaljuk. Igény esetén gyökértelenítést is vállalunk.

Duguláselhárítás Budapesten és Aszód területénkedvező áron.

A kereskedelmi forgalomban kapható vegyszerekkel mindig legyünk óvatosak, és több különböző összetételű lefolyótisztító szert ne alkalmazzunk egyszerre, mert nem fokozzák egymás hatását, hanem inkább még nagyobb dugulást okoznak. Előre döntsük el, hogy lefolyótisztító granulátumot használunk, vagy folyékony állagú lefolyó tisztítószert. (Mindenki másra esküszik.) Kisebb lefolyó dugulások esetén először mindig a házi, környezetbarát szerekkel próbálkozzunk:  kóla,  sütőpor,  ecet,  szódabikarbóna,  citromsav, forróvíz kombinációk.

Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás  Aszód.

Duguláselhárítás: házilag vagy szakember segítségével?
Ha bármilyen meghibásodást tapasztalunk az otthonunkban, egyből bosszankodni kezdünk rajta, hiszen pontosan tudjuk, mi vár ránk: ha nem szeretnénk nap mint nap szembesülni a probléma jelentette hátrányokkal, vagy magunknak kell orvosolnunk a problémát, vagy kénytelenek vagyunk szakembert hívni. Szerencsére az eldugult mosdó, kád vagy vécé problémáját akár magunk is könnyedén megoldhatjuk, de ha nem járunk sikerrel, biztosan találunk rövid határidővel dolgozó szakembereket.

Ha megpróbálkozunk valamilyen házi szerrel (például sóval, szódabikarbónával, sütőporral, bóraxszal, trisóval vagy ecettel), ám az nem jár sikerrel, semmiképp se kezdjük el szétszerelni a lefolyót, hiszen véletlenül eltörhetünk egy csövet, és a jelenleginél sokkal nagyobb bajt okozhatunk. Így, ha a házi praktikák nem hatnak, tegyük félre a büszkeségünket, és tárcsázzuk a szakember számát.

Non-stop ügyfélszolgálat, olcsó árak, garancia vállalás.

4.8/5 - (11 votes)