A duguláselhárítás telefonszáma

Darálós WC. dugulások okai

A kényszer szülte ezt a berendezést. Akinek nincs ilyen az nem is tudja, hogy létezik. Akinek viszont van darálós WC. -je az sokszor áldja ezt a „csodát” mert nem kell a folyosó végén lévő közös illemhelyet látogatnia. Hol alkalmazzák legtöbbször a darálós WC.-ket? Belvárosi bérházakban, ott ahol lakás leválasztás történt, így a WC. vezeték a másik lakásba került vagy olyan ingatlanokba, ahol soha nem volt WC. vezeték (110 mm. lefolyócső).

A darálós WC. árak széles skálán mozognak, egy olcsóbb Geko darálós WC 50 ezer Ft., de egy Sanipump Mariner 250 ezer Ft. is kerülhet. A berendezések javítása is igen költséges lehet, ha tönkre megy benne egy alkatrész. A berendezésből létezik külső és a WC. csészébe elrejtett típus is. Jó tanács: csak ismert gyártó minőségi berendezését válasszuk. Az olcsó vackokkal sok bajunk lehet.

Egy „érdekes” beépítési forma. A fal mögött nehéz lesz javítani a darálós WC. tartályt.

De most nézzük a darálós WC. dugulások okai?
Az első legtipikusabb probléma az idegen tárgyak WC. csészébe kerülés, úgy mint: vastag papír, rongyok, törlőkendő, ételmaradék, csontok, műanyagok. A másik esemény amikor üzemképtelen a darálós WC. az áramszünet. Ebben az esetben ugyan is nem működik sem a daráló egység, sem a szivattyú.

Dugulás esetén mit tudunk tenni?
Ha van gusztusunk hozzá, akkor tegyük a következőt: áramtalanítsuk a berendezést, a fedélzáró csavarokat távolítsuk el, majd merjük ki a vizet. Most már láthatóvá vált a daráló egység, ha itt látunk nagyobb szennyeződést azt távolítsuk el. Amennyiben minden tiszta volt, de még sem működik a berendezés akkor sajnos a a nyomott szakasz lefolyó vezetéke van eldugulva. Ide viszont már duguláselhárító szakemberre van szükség, aki szétszedi a lefolyórendszert és gép dugulás elhárítást fog alkalmazni.

A berendezés fő jellemzői:
1. Teljesen automata üzemmód
2. Manuális üzemeltetés is lehetséges.
3. WC szennyvízének átemelésére szolgál.
4. Akár a pince vagy szuterén helységből is képes felnyomni a szennyvizet.
5. Nem szükséges 100 mm átmérőjű lefolyó.
6. Több lefolyó is csatlakoztatható a berendezésre.
7. Vékony: 63mm, 50mm, 40mm, 32mm-es lefolyórendszerre is köthető.
8. Áramszünet esetén nem működik.
9. Társasházak közös lefolyórendszerébe való bekötéskor érdemes tájékoztatni a tulajdonos társakat.
10. A javítási költségek 20 és 50 ezer Ft. között mozognak.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében
Mosogató, WC, fürdőkád, zuhanytálca, mosdókagyló, padló összefolyó duguláselhárítása Budapest összes kerületében és Pest a kiemelt megyei településeken: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Szentendre, Sződ, Telki, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház.  Duguláselhárítás Budapest · Duguláselhárítás fix áron · Duguláselhárítás házilag.

Idegen tárgy a daráló egységben.

És nézzük mitől dugulhat el egy darálós WC. ?

Nedves törlő, szivacs ...
Nedves törlő, szivacs …
4.4/5 - (10 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma