A duguláselhárítás telefonszáma

Dugulás utáni fertőtlenítés

Dugulás utáni fertőtlenítés

Mikor javasolt a fertőtlenítést elvégzését
– utcai szennyvízbetörés után
– alagsori és pinceszinti, lefolyócső törés esetén
– beltéri WC. vezeték duguláselhárítása után

Mi a fertőtlenítést célja
Az ember környezetébe került kórokozók elpusztítása. Különösen szükséges lehet erre az egészségügyi intézményekben, vendéglátó egységekben és egyéb élelmiszer kereskedelemmel és közétkeztetéssel kapcsolatos vállalkozásokban.

Dugulás utáni fertőtlenítés
Egyre gyakrabban van szükség a lefolyók duguláselhárításra, viszont ennek egyik hátulütője, hogy a munka elvégzése után piszok és kellemetlen szag marad a vizes helyiségben.  Ez főként a WC. vezeték dugulásánál van és sajnos fertőzésveszélyhez is vezethet.  Pontosan emiatt a dugulás utáni fertőtlenítés fontos szerepet kap az igényes otthonokban.

Budapesti panoráma
Budapesti panoráma

A fertőtlenítés menete :
A szakember, megfelelő védőfelszerelés alkalmazása mellett – permet szóró technológiával – a folyékony fertőtlenítő és szagtalanító anyagot a padozatra és a szennyezett lábazatra permetezi. A fertőtlenítő anyag semleges illatú és nem hagy foltot ezért a leöblítése nem szükséges.

Az alkalmazott fertőtlenítő szer az alábbi mikroorganizmusokkal szemben fejti ki hatásukat:
Salmonella shottmuelleri, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes, Corynebacterium diphtheriae, Streptococcus faecalis, Salmonella coleraesuis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella choleraesuis, Brevibacterium ammoniagenes, Corybacterium diphteriae, Enterobacter aerogenes, Klebsiella pneumoniae, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Shigella dysenteriae, Adenovirus type5, Herpes simplex, Influenza A2 (Hong Kong), Vaccinia (pox), Candia albicans, Microsporum gypseum, Tricophyton mentagrophytes, Hepatitis B.

fertotlenite-dugulas-utan
Dugulás utáni fertőtlenítés

Természetesen mindenki azt szeretné, hogy a munka után az adott felület, legyen szó fürdőszobáról, konyháról vagy a WC-ről minél hamarabb újra használható legyen. Pontosan emiatt érdemes szakemberhez fordulni, akik a fertőzésveszély ellen speciális tisztítószerekkel védekeznek. Az illatosítást pedig különböző BIO anyagok felhasználásával szüntetik meg, azaz a levegőben felhalmozódó kellemetlen szagokat semlegesítik és eltüntetik, ezáltal kellemesebbé téve a környezetet.

A dugulás utáni fertőtlenítés az illatosítás és szagmentesítés után a másik legfontosabb feladat. Arra is kell gondolni, hogy a szennyvíz vezetéket más is használja, bármit beledobhatnak a WC-n keresztül a szennyvíz vezetékbe.  A szakemberek viszont a dugulás-elhárítása mellett a kórokozókat, baktériumokat is elpusztítják nagy hatású környezetbarát eszközök és vegyszerek felhasználásával.

A dugulás utáni fertőtlenítés után általában már egy óra elteltével használható is a fertőtlenített terület, ami a tökéletes száradás után, egy egyszerű mosószeres vízzel könnyedén le is lemosható.

Duguláselhárítás · Duguláselhárítás Budapest · Duguláselhárítás házilag

5/5 - (3 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma