A duguláselhárítás telefonszáma

A dugulás jelei

Tisztelt Látogató. A következő pár sorban összefoglaljuk, hogy mik azok a tipikus jelek amiket észlelve, egyértelműen dugulásra kell gyanakodnunk a konyhai vagy fürdőszobai lefolyók környékén. Érdemes azt is megemlíteni, hogy az idejében észlelt dugulást sokkal könnyebb elhárítani házilag, mint a későbbiekben bekövetkezett totális dugulást. A mostani cikkben nem ismertetem az otthoni duguláselhárítást, mert azt itt már megtettem: Duguláselhárítás házilag  vagy itt:  Duguláselhárítás tippek otthonra

Konyhai lefolyó pumpálása
Konyhai lefolyó pumpálása

Dugulás jelei a mosogatónál

1. Lassabban folyik folyik le a mosogató a megszokottnál, ilyenkor gyakran csak az eldugult szifon miatt van. 2. Igaz, hogy egész jól folyik le a mosogatóból a víz, de a leeresztést után furcsa szörcsögő, kuruttyoló hangokat ad ki a lefolyó rendszer. Ebben az esetben már biztos, hogy nem csak a szifonban alakult ki a dugulás, hanem a lefolyócső távolabbi pontja szűkült be. A furcsa hangok a beszűkült szakaszt elhagyó víz kelti az áramlást követően.

Dugulás jelei a fürdőkádnál, mosdónál, zuhanyzónál

1. Lassabban megy le a víz az említett szakaszokon vagy közlekedő edényekre jellemzően valamelyik másik lefolyóból feljön a víz (leggyakrabban a kézmosó vize feljön a fürdőkádban vagy a kád és zuhanytálca vize feljön a padlóösszefolyóból). 2. Kellemetlen szagok a zuhanytálca és padlóösszefolyó környékén. 3. Impulzus szerűen folynak le a lefolyók, tehát egyszer minden oké, de másnap megint gyenge az áramlás.

Dugulás jelei a WC.-ben

1. Kuruttyoló hangok a WC. lehúzását követően, bár a víz rendben lement. 2. A víz a WC.-ből tökéletesen lemegy, de a WC. csésze bűzelzáró vízszintje gyanúsan alacsony szintre áll be. 3. A tiszta víz tökéletesen távozik a csészéből, de amint komolyabb terhelés (papír, stb…) éri a WC.-t már nem akar távozni a tartalom (ilyenkor megakadt tárgy van a csészében vagy csőhálózatban).

Profi duguláselhárító gép
Profi duguláselhárító gép

Amennyiben bármelyik jelenséget tapasztalja, hívja ingyenes tanácsért szakértő duguláselhárító munkatársunkat, akik csak és kizárólag nagy teljesítményű ipari duguláselhárító gépeket alkalmaznak a munka folyamán. Ha kisebb a dugulás akkor ingyenes tanácsadásra is számíthat az otthoni lefolyó tisztítással kapcsolatban.

Kiemelt Budapesti kerületeink:

II. kerületben, III. kerület, XII. kerület, XVI. kerületXX. kerület.

4.5/5 - (17 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma