Duguláselhárítás vélemények

A duguláselhárítás telefonszáma

Tisztelt Látogató. Itt olvashatja a megrendelők és látogatók véleményeit. Amennyiben elégedett volt a szolgáltatásunkkal vagy a weboldal tartalmával, akkor megköszönnénk, ha leírná pozitív véleményét. Természetesen kritikákat és észrevételeket is megfogalmazhat, hogy még teljesebbé tudjuk tenni szolgáltatásainkat. Ha megírná, hogy melyik településen vagy kerületben dolgoztunk Önöknél az is fontos lenne.

Üzenetet a gini [kukac] gini.hu email címre tud küldeni.

Vélemények és hozzászólások

Sajnos csak későn olvastam az intelmeiket a lefolyógranulátummal kapcsolatosan, mert már beöntöttem a fürdőkád lefolyóba. A kollégák alig bírták a kád szifonjából kivésni a bekötött vegyszert. A gépeket nem is kellett használni, mert közvetlen a kád szifon volt a ludas. Aminek viszont nagyon örültem, hogy nem kellet szétverni az egész fürdőszobát.
Kószo Adrienn (Budapest)

Igazából nem is gondolta, létezi ilyen rendes szakember! A munkatárs akivel késő este beszéltem telefonon, azt mondta, hogy ilyenkor már nem dolgoznak, de megpróbál telefonon segíteni. Lakótelepi lakásunkban a WC. csésze dugult el. Nem dobtunk bele semmit, de még sem ment le a víz. Azt a tanácsot kaptam, hogy ha csak WC. papír galacsin gyűlt össze benne, akkor jó eséllyel beválhat egy tipp.  A tipp a következő volt: hogy a rongy fejű felmosót dugjam le a csésze torkán, majd kezdjem el ütemesen pumpálni. És lám szerencsém lett, pillanatok alatt leszaladt a víz. Köszönöm az okos praktikát, üdvözlettel.
Váradi László (Budapest, IV. kerület)

Először sajnos a Jófogás.hu apró hirdető oldalról hívtunk szakembert. A srác nagyon kedves volt de csak egy kézi tekerős spirált hozott magával. Már előre csóváltam a fejem, hogy kevés lesz ez a drót a mosogató vezeték tisztításához. Na, nekem lett igazam. Nem tudta megcsinálni, mondjunk pénzt sem kért el. Ezek után hívtam fel önöket és a délután már ki is jöttek és fél óra alatt megszüntették a dugulást. A névjegyet eltettük köszi. 🙂
Szibert Zoltán (Budapest, Káposztásmegyer)

Annyi okos tanácsot olvastam már a különböző duguláselhárítók oldalán, de egyik praktika sem vált be igazán. A kézmosónk lefolyócsöve dugult el, de olyan szinten, hogy már napok óta egy millimétert sem ment le a víz belőle. Ne mondom, hogy gyorsan sikerült elhárítani a dugulást a kiérkező szakembernek, mert nagyon megkínlódott vele. Talán a nagyon vékony cső miatt, keletkezett benne sok lerakódás, de most már tökéletes. Külön öröm volt számomra, hogy a csepegő szifont is sikerült megjavítani, mert volt megfelelő tömítés. Csak ajánlani fogom a csapatot.
Honty Margó (Dunakeszi)

Jó napot kívánok, meg szeretném köszönni a vizes kollégának, hogy megtalálták a problémát és megcsinálták a WC. kifolyót. Az előző vízszerelő szakinak, úgy sikerült lerakni az új fajanszot, hogy folyamatosan pumpálni kellett a csészét, mert mindig dugulás keletkezett.  Az Önök vizese felvette a csészét, majd megmutatta, hogy a WC. ültető gumi be van préselve a csőbe, mert az előző szaki nem húzta fel rendesen a kifolyórészére és így eldeformálódott, egyébként azt hiszem 500 forintos alkatrész ez. Most már minden rendben.
Mikó András Máté (Kistarcsa)

Én is befürödtem a lefolyótisztító porral, azt hittem, hogy meg fogja oldani a mosdó dugulást. Totálisan belekötött a szifonba. Szívem szerint beperelném őket. Igazából nem értem miért árulják a boltokban ezt a sárga dobozos vackot. A duguláselhárítók, akik kijöttek megmutatták, hogy még a csavarhúzóval sem tudták kikaparni a fémszifonból ezt az anyagot, így ki kellett cserélni a mosdó szifont. Szerencsére ez meg is oldotta a dugulást. Köszönjük a munkát.
Drapp Mariann (XVI. kerület, Újszász utca)

A Wikipédiáról tévedtem ide, de tényleg az Önök oldala a legteljesebb információs bázis a duguláselhárítással kapcsolatban. Köszönet a szerkesztőnek a rengeteg hasznos információért.
Oltvai Erzsébet (Dunaharaszti)

Kedves Dugulaselharitas.net, nem szokta üzenetet küldeni vagy hozzászólni a cikkekhez, de a hetekben adódott egy problémánk a társasházunkban és nagy segítségünkre volt az Önök weboldala. Kb. 1 hónapja elviselhetetlen büdös lett a fürdőszobánkban, de nem találtuk meg a gond forrását. Már a közös képviselőnkkel is beszéltem, de nem jöttünk rá mi okozhatja a megjelenő csatorna szagot. Végső elkeseredésemben elkezdtem olvasgatni a neten a szakmai weboldalakat és így jutottam el az oldalukra, ahol az egyik cikkben részletesen írnak a lakáson belül megjelenő bűz okairól. A csatorna kiszellőző szelep beépítésévek kapcsolatos annyi hasznos infót olvastam, hogy elkezdtünk gondolkozni. Rájöttünk, hogy akkor jelent meg a büdös a fürdőben, mikor végeztek a munkások a társasházunk lapos tetejének újra szigetelésével. Ezért tegnap felmentünk a tetőre és a meg is találtuk a hibát. A központi csatorna szellőző kupakja le volt szerelve és vizes ronggyal ledugózva. Gondolom amikor melegítették a kátrányos anyagokat, letakarták, de a munka befejezése után úgy hagyták. Ahogy kiszedtük a rongyokat elkezdett működni a csatorna szellőző és másnapra teljesen kiszellőzött a rendszer.
Üdv: Vígh Attiláné (XIII. kerület, Rokolya utca, Budapest)

Kispesti családi házunk udvarán folyamatos vizesedés tapasztaltunk. Itt van pont a hátsó műhely eső és csatorna vezetéke. Mint kiderítették a csatorna kamerás szakemberek a közel 60 éves eternitcsatorna el volt törve. Nagyon meg vagyok elégedve a hiba megállapításával és a gyors csatornajavítással is.  Ajánlom a szakembereket!
Evingerné (Budapest, XIX.kerület)

Most már tudom mi az a csőgörény. Jól jött az oldal azon cikke, ahol egy videóban használat közben is bemutatták.
Köszi: Adrienn (Budapest)

Már két alkalommal kellett kihívni a mosógép szervizt, mert mindig hibaüzenetet adott a mosógép. A szervizes kolléga javasolta, hogy tisztíttassam ki a falban lévő vezetéket. Na itt kezdődtek a gondok. Az okos burkoló teljesen beburkolta a falba épített bűzelzáró szifont. Szerencsére nagyon szépen és óvatosan bontotta ki a kolléga a bűzelzáró szerkezetet a falból. Mint kiderült, a bűzelzáró belsejében lévő gumigolyó szorult meg a ruhafoszlányok miatt, ezért nem tudott a mosógép szivattyú dolgozni. A tisztítás után tökéletesen használhatóvá vált a lefolyó. Tanulság: figyeljünk a burkolóra és szóljunk csak rá, hogy nem burkolja le beépített szifont.
Makai Istvánné (III. kerület Budapest)

A kiérkező szakemberek korrektségét szeretném megköszönni. Több mint 2 órát kínlódtak a mosogató lefolyónk dugulásával. Sajnos én nem tudtam előre, hogy legalább 15 méter hosszú ez a mosogató lefolyó, mert az egész lakáson átmegy mire a fővezetékhez csatlakozik. Amiért nagyon hálás vagyok, hogy az előre kialkudott áron csinálták meg és nem a dupláját kérték végül.
Bajtók András (Budapest XI. kerület Fehérvári út)

Nagyon köszönöm a segítséget, Budapesten volt problémánk a konyhai lefolyóval. Csak röviden: Azonnal jött a szakember, udvarias volt és körültekintő. Gyorsan megoldódott a probléma.
Szilvia (Budapest)

Teljeskörű leírás a weblapon, mindenről tájékoztatnak, gyors, érthető kommunikáció az előzetes telefonos egyeztetéskor is. Valóban azonnali segítséget nyújtanak, rugalmasak ha az adott nap nem megfelelő a munkavégzésre. Egyeztetett napon jönnek! Legyen bármilyen nehezen megközelíthető a dugulással érintett terület megoldják, nem legyintenek rá, hogy nem megoldható! Köszönjük a gyors segítséget! További sok sikert Önöknek!
Barbara (Budapestről)

5* !!! Pontosság*, magas szintű szakértelem*, megoldásra orientált, tiszta,alapos munkavégzés* és nem utolsó sorban mindezért felelősséget vállalás*….mind olyan jellemző ,mely ritka a mai világban! Nagyon korrekt ár érték – csúcs minőséggel ! 5*-ként ajánlom!!!!!!!🌷🥰
Enikő (Budapestről)

Lassan 15 éve csak és kizárólag ezt a céget hívom, ha dugulás jön létre a házunkban. A telefonos megbeszélés alatt teljes körű, alapos szakmai és a realitásokra épülő tájékoztatást kapok minden esetben. Korszerű eszközökkel, tisztán, igazolt szakértelemmel végzik a munkájukat. Budapest területén gyors kiszállást megszervező, mindig elérhető, mindig a legoptimálisabb megoldásra törekvő, az állapotfelmérés után az árhoz hű vállalkozásról van szó. Budapestieknek bármikor szívesen ajánlom.
Sasa (Budapestről)

És egy kedves vélemény a duguláselhárítás Google cégem oldaláról
Volt kint más is „megszüntetni” a dugulást.
(Na, az kidobott pénz volt. Jeleztem, hogy sz.r lett a munka, válaszra se méltattak.)

Ám kijöttek aztán ők. Hétvégén. Hívás után egy órával. Lajos addig tornázott, míg jó nem lett. 1,5 órát… Nem hagyott maga után moslék munkát. Leellenőrizte többször is. Azóta úgy folyik le a víz, mint a kisangyal. A dugulás miatt elromlott a mosogatógép, elromlott a mosógép, potyára hívtam másik szakembert, vettem szifon szetteket, csőgörényt, ecetet literszám, tucatjával szódabikarbónát. Bőven 6 számjegyű összeg hussant el. Ők viszont profik.
Legyetek okosabbak más kárán: egyből őket hívjátok!!!

 

– Nincs folyóméter díj
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár
– 30 nap garancia a munkára

 

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Duguláselhárítás kedvező árakkal a legolcsóbban Budapesten és Pest megyében – fix áron.

Duguláselhárítás Budapest · Duguláselhárítás házilag · Szótár

4.7/5 - (26 votes)