» » Duguláselhárítás I. kerület – Gyorsan, garanciával !

Duguláselhárítás I. kerület – Gyorsan, garanciával !

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás I. kerület – Lefolyótisztítás 1. kerületben
A kerület alábbi részein: Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Vár, Víziváros Duguláselhárítás kedvező áron,  falbontás nélkül  az I.  kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás az I. kerületben. Mosogató,  mosdó,  kád,  zuhanytálca,  padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás az 1. kerületben.

Duguláselhárítás I. kerületben
Duguláselhárítás I. kerületben

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

I.-kerulet-var

Amiben mindig számíthat ránk:

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban.
Duguláselhárítás I. kerület – Lefolyótisztítás 1. kerületben – Duguláselhárítás a Vár kerületben. A kerület alábbi részein:  Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Vár, Víziváros

És egy tipp:

Amennyiben a fürdőszobánk mosdó csaptelep automata leeresztő szeleppel rendelkezik, érdemes évente kitisztítani a lefolyótérbe benyúló kis karocska környékét. Ugyan is a kis emelő gyakran halomba felfogja a hajszálakat és egyéb szennyeződéseket, így dugulást okozhat. Leleményesebb háziasszonyok hosszú szárú  csipeszt is alkalmazhatnak, azonban a szifont is nézzük meg.

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás –  Budapest – I. kerületében

Mit kell tudni a duguláselhárításról?
A dugulás nem kímél családi- vagy társasházat, meghitt otthont vagy munkahelyet, lakó vagy középületet sem, ahol csőrendszer található, ott előbb vagy utóbb a dugulás is jelentkezik. Mivel ez igen gyakori jelenség, nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, mi is ilyenkor a teendő.

Nem kell azonnal szerelőt hívni – előbb próbáljuk meg magunk felmérni a problémát, s megpróbálkozni házi praktikákkal, amelyekkel talán gyorsabban és költséghatékonyabban elháríthatjuk a dugulást. Az egyszerű pumpától kezdve a trisó alkalmazásáig sok olyan módszer létezik, amelyekkel magunk is képesek lehetünk a gondot megoldani anélkül, hogy szakemberhez kellene fordulnunk.

Ha mégis erre kényszerülünk, alaposan ellenőrizzük, milyen árakkal dolgozik a szerelő. Az egyszerűbb dugulásfajták esetében tízezer forint alatt is megúszhatjuk az egész műveletet, bonyolultabb munkáknál azonban, mint egy makacsabb WC-dugulás, nem lehetetlen, hogy ki kell majd fizetnünk 20 ezer forintot vagy akár még többet is. Arra is figyeljünk, hogy a legtöbb szerelő ma már nem számít fel folyóméterdíjat vagy éppen kiszállási díjat, sőt, sok esetben még azért sem kérnek plusz pénzt, ha hétvégén vagy éppen ünnepnapon van szükségünk a szolgáltatásaikra.

Amit mindenképpen próbáljunk elkerülni, az a bontás – nem csak hosszadalmasabbá és bonyolultabbá teszi ez a munkát, de költségeinket is megtöbbszörözhetni. S tartsuk észben, bontásra a legritkább esetben van csak szükség – a duguláselhárító szakemberek által használt eszközök, így a csőgörény vagy a WOMA segítségével alig van olyan dugulás, amelyet ne lehetne gyorsan és hatékonyan elhárítani.

Duguláselhárítás Budapesten az I. kerületben:

Dugulás elhárítás I. kerület, lefolyótisztítás a II. kerületben, csatorna mosatás III. kerület. mosogató dugulás elhárítás IV. kerületben,  padlóösszefolyó tisztítás V. kerület, kézmosó tisztítás VI. kerület, duguláselhárítás XII. kerület,  zuhanytálca duguláselhárítás XIII. kerület, akna tisztítás XIV. kerület, dugulások elhárítása XV. kerület,  fertőtlenítés a XVI. kerületben.

Szolgáltatásaink az I. kerületben

  • Duguláselhárítás fix áron Budapesten I. kerületben
  • Bontás nélküli dugulás elhárítás I. kerület
  • Non-stop lefolyótisztítás Budapesten – I. kerület
  • Olcsó duguláselhárítás I. kerület
  • WC. és kézmosó duguláselhárítás Budapesten – I. kerületben
  • Zuhanytálca és padlóösszefolyó duguláselhárítás I. kerület
  • Mosogató dugulás megszüntetés I. kerület

Tisztelt 1. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest I. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest I. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 1. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 1. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek 1. kerületi duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Ne halogassa a probléma megoldását, mert magától nem oldódik meg ! Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest I. kerületében.

A duguláselhárítás telefonszáma