A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XIV. kerület – Fix áron, garanciával, gyorsan

Duguláselhárítás Budapest XIV. kerület – Zugló. Csatorna és lefolyótisztítás – Zugló – 14. kerület alábbi részein: Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr, Városliget. Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül a 14. kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a 14. kerületben. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a 14. kerületben. Amennyiben segítségre van szüksége, hívja duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapesten – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

XIV. kerületi szakemberek!

Duguláselhárítás XIV. kerületben
Duguláselhárítás XIV. kerületben

Eldugult a WC, a mosdó, a mosogató, vagy az összefolyó? Ne essen kétségbe, segítünk. A legkorszerűbb gépekkel dolgozunk. Gyorsan, higiénikusan, bontás nélkül. Budapest minden kerületében fix áron, garanciával, ingyenes kiszállással dolgozunk. Hétvégén is dolgozunk! Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében és Zuglóban. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón.

Zugló – 14. kerület
Zugló – 14. kerület

Kerületi gyors szolgálatunk helyi szakemberekkel dolgozik, legyen szó duguláselhárításról, womás csatornamosásról vagy vízvezeték szerelésről. Minden elvégzett duguláselhárításra garanciát vállalunk. Legfőbb specialitásunk mosogatók, mosdók, padlóösszefolyók és WC. vezetékek szakszerű gépes lefolyótisztítása. Nagyobb átmérővel rendelkező csatornahálózatok tisztítását is vállaljuk. Úgy mint: strang vezetékek, alapvezetékek, gerincvezetékek. Itt womás duguláselhárítást végzünk, nagy teljesítményű csatornamosó kocsival.


Duguláselhárító vágófej munka közben

Hol dolgozunk? Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban, ipari telephelyeken. amennyiben a telefonos megkeresés alatt részletesen ismerteti az aktuális dugulás jellemzőit, akkor szakértő kollégánk megpróbálja pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát.

Duguláselhárítás Budapest XIV. kerület - Zugló
Duguláselhárítás Budapest XIV. kerület – Zugló

Nagyon fontos! Amennyiben már kialakult a dugulás, ne halogassa a megoldást, mert minél később hívunk profi duguláselhárítót, annál komolyabb dugulást kell elhárítani a szakembernek, így a várható költségek is növekedhetnek. Inkább próbálja meg megelőzni a dugulás kialakulását, ehhez rengeteg tippet-trükköt és hasznos tanácsot olvashat weboldalunkon. Kisebb kezdődő dugulások házilagos megszüntetéséhez rengeteg bevált praktikát adunk weboldalunk duguláselhárítás házilag menüpontjában.

Érdekes bejegyzések:

A szennyvízcsatorna lejtése
Eldugult a WC. - mit csináljak?
A duguláselhárító spirál

És most vegyük sorba, hogy milyen okok vezethetnek egy ingatlanban fellépő dugulások kialakulásához. Most nem tárgyaljuk részletesen az összes lefolyó fajta eldugulásának okait, csak a leggyakoribb dugulásokat vesszük számba.

Konyhai mosogató lefolyó dugulásának főbb okai: A dugulás legfőbb kiváltó okai a következők: vékony lefolyó átmérő, rossz csatorna lejtés a falban, sok könyök a falban, túl magas lefolyó kiállás, rossz szifon kialakítás, kevés meleg víz kapacitás, túl sok mosogatószer alkalmazása, folyamatos tabletta alkalmazása a mosogatógépben.

Fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulásának főbb okai: túl vékony lefolyó, esetleges sok iránytörés a falban, kevés meleg víz használat, rengeteg kemikália használata (borotva hab, szappan, folyékony kézmosók) valamint szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiánya.

A WC. csésze és WC. lefolyó dugulásának főbb okai: Az öreg elvízkövesedett WC. csészében igen gyakran léphet fel részleges vagy teljes dugulás. Idegen tárgyak WC. csészébe kerülése, úgy mint: műanyag WC. illatosító, nedves törlő kendő, ételmaradékok. Nagyon fontos még, hogy ne akarjunk spórolni a WC. öblítő vízzel, igen is minden használat után a maximális mennyiséget kell lehúzni, hogy átöblítésre kerüljön a teljes lefolyóhálózat.

Mosógép lefolyó vezeték dugulásának főbb okai: a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiánya, túlságosan vékony lefolyócső, sok derékszögű iránytörés a fali szakaszon, alacsony hőfokon üzemeltetett mosógép, a mosógép szűrő rendszereres tisztító karbantartásának hiánya.

Padlóösszefolyó dugulásának főbb okai: túlságosan vékony az elmenő lefolyócső átmérője, nem megfelelő a lejtés a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, nincs meg az időszakos tisztítás, nem jó a beépített bűzelzáró kialakítása.


Duguláselhárító gép munka közben

Milyen kérdésekre merülhetnek fel, ha felhívja a szakembert?

Mi van eldugulva – mosdó, mosogató, fürdőkád, összefolyó, WC?
Mióta áll fenn a dugulás a lakásban, üzletben, irodában?
Mik a dugulásra utaló jelek – lassan folyik le a víz, kellemetlen szagok?
Milyen otthoni próbálkozások voltak – lefolyótisztító, csőgörény, slag ?
Milyen csőátmérőben keletkezett a dugulás?
Az ingatlan melyik részén alakult ki a dugulás?
Ha a fővezeték dugult el, van e tisztítóakna, csatornafedél?
Melyik időpont lenne a legideálisabb, ha menne a szakemberek?

Budapest Zugló – 14. kerület
Budapest Zugló – 14. kerület

A munka menete a duguláselhárításban:

1. Már a telefonos megbeszélés idejében árajánlatot adunk.
2. A szakember a helyszínen eldönti, milyen berendezést fog alkalmazni.
3. Az ipari duguláselhárító gépek munkába állnak.
4. A dugulás megszüntetése után minden szerelvény visszakerül a helyére.
5. Elpakolás, takarítás, ha szükséges akkor fertőtlenítés.

Budapest 14. kerület
Budapest 14. kerület

Hogyan kerülhetjük el a dugulás kialakulását?

• Bőséges meleg víz
• Csak a szükséges mosogatószer
Folyékony gépi mosogatószert használjunk a mosogatógépünkbe
• Ecetes átöblítés a mosógépben és a mosogatógépben, akár havonta.

Mit ne tegyünk a lefolyókkal?

• Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál.
• Ne spóroljunk a vízzel a WC. lehúzásnál.
• Inkább folyékony gépi mosogatószert használjunk, mint tablettát.
• Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert beleköthet a lefolyócsőbe.
• Ne használjunk WC. illatosítót, mert gyakran lesz a dugulás okozója.


Csatorna kamerázás – építési törmelék a lefolyóban

A legfőbb szempontok az ideális duguláselhárító szakember kiválasztásában?
Informatív és szakmai weboldallal rendelkezik a duguláselhárító szakember. A vállalási feltételek (körzet, munka idő, ár, technológia, garancia) megjelennek a honlapon. A duguláselhárítás várható költségei fel vannak tüntetve a szakember weboldalán. Professzionális technológiákkal (gépek és szerszámok) rendelkezik a a szakember. A szakember munkaidőben mindig elérhető legyen telefonon. Már a telefonban is kiderülnek a várható költségek és a munka pontos leírása. Nagy szakmai tapasztalat a duguláselhárítás terén. Garanciát vállal az elvégzett munkára, Budapesten és Pest megyében is.

– Fix árak
– Nincs folyóméter díj
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár
– 30 nap garancia

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Duguláselhárítás a legolcsóbban Budapesten – fix áron.

Érdekes bejegyzések:

Duguláselhárítás házilag
Mennyibe kerül a duguláselhárító spirál
Woma duguláselhárítás

 

Ami munkánkat jellemzi:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia
• 25 éves tapasztalat

És amire nem kell számítania:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

XIV.-kerulet

Amiben mindig számíthat ránk:
Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, fűtésszerelő és vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges. Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban. Duguláselhárítás Zuglóban – fix áron.

Budapest Zugló – 14. kerület
Budapest Zugló – 14. kerület

És egy tipp:
A kevesebb gyakran több ! Tehát spóroljunk a mosogatószerekkel, inkább meleg vízből legyen több. Mindig folyóvízzel mosogassunk. A túl sok mosogatószer és tusfürdő lerakódásokat fog képezni a lefolyórendszerben. Ezt a vegyszer lerakódást csak mechanikai úton lehet eltávolítani (duguláselhárító géppel vagy magasnyomású vizes mosatással.

Duguláselhárítás XIV. kerület
Duguláselhárítás XIV. kerület

Így előzzük meg a dugulást !

A mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta egy fazék lobogásban lévő forró vizet, ne féljünk a PVC cső bírni fogja. Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimes, környezetbarátot. Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdés előtt alaposan keféljük ki, és használjunk szűrőt a kádban. Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki. Ami nem való a WC.-be : higiénés kendő, fültisztító pálcika, arcpamacs, betét, tampon, pelenka és a macska alom. A mosogató szifonját legalább 6 havonta érdemes kipucolni. Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük. Ne használjunk WC illatosítót, mert a gyengécske fül könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és kész a dugulás.

XIV.kerületi duguláselhárítás bontás nélkül

Zugló területén végzett szolgáltatásaink:
Csatornatisztítás  Zugló – XIV. kerület
Duguláselhárítás fix áron Zugló – XIV. kerület
Olcsón dugulás elhárítás Zugló – XIV. kerület
Dugulás elhárítás bontás nélkül Zugló – XIV. kerület
Non-stop lefolyótisztítás Zugló – XIV. kerület
WC. és mosdó duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület
Kád és zuhanytálca duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület
Mosogató és padlóösszefolyó duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület
Akna tisztítás és dugulás elhárítás Zugló – XIV. kerület
Csatorna és ereszcsatorna duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület

Duguláselhárítás konyhában
Duguláselhárítás konyhában

Hogyan hárítsuk el a dugulást trisóval?

A dugulás egyetlen háztartást sem kímél, ahol vízvezeték rendszer található – csak idő kérdése, hogy valamelyik csövet eldugaszolják a csőbe került tárgyak vagy éppen a lerakódott szennyeződések. Ilyenkor sokan hajlamosak egyből arra gondolni, hogy szerelőt hívjanak, és már emelik is a telefont anélkül, hogy megpróbálták volna saját maguk egyszerűen megoldani a problémát.

A házilagos duguláselhárításra számos módszer létezik, a WC-pumpától kezdve a szódabikarbóna alkalmazásán keresztül a trisó használatáig. Ez utóbbi az egyik legalkalmasabb szer arra, hogy házilag elhárítsuk a problémát, a lehető legegyszerűbben és költséghatékonyan.

A trisó használata nem bonyolult – csak annyit kell tennünk, hogy nagyobb mennyiséget, akár egy egész flakonnyit beleöntünk a lefolyóba, amely eldugult, és hagyunk neki időt arra, hogy hasson. A legjobb, ha az anyagot egy egész éjszakára nyugton hagyjuk. Reggel már csak le kell öblíteni, s a lefolyó máris átjárható újra.

A WC-nél is csak annyi plusz munkánk lesz, hogy a vizet eltüntessük a torokból, s máris beleönthetjük az anyagot. A trisó általában igen hatásos anyag, s egyetlen éjszaka alatt néhány száz forintért képes megoldani a gondot, amiért egyébként sok ezret fizetnénk a szakembernek. Ha viszont nem járunk sikerrel, érdemes mégis duguláselhárító szerelőhöz fordulni. A trisó képes a legtöbb dugulás esetében hatékonyan fellépni, előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor mégis kevésnek bizonyul, és nincs más választásunk, mint profi segítséget igénybe venni.

Dugulás elhárítás Zugló – XIV. kerület

Duguláselhárítás I. kerület, lefolyótisztítás a II. kerületben, csatorna mosatás III. kerület. mosogató dugulás elhárítás IV. kerületben,  padlóösszefolyó tisztítás V. kerület,  kézmosó tisztítás VI. kerület, kád duguláselhárítás VII. kerület, WC. dugulás elhárítás  VIII. kerület, zuhany lefolyó tisztítás a IX. kerületben,  klíma csepegtető tisztítás X. kerület, csatornaszag felderítés XI. kerületben, duguláselhárítás XII. kerület, zuhanytálca duguláselhárítás XIII. kerület, akna tisztítás XIV. kerület, dugulások elhárítása XV. kerület,  fertőtlenítés a XVI. kerületben. Duguláselhárítás Budapest összes kerületében

Duguláselhárítás XIV. kerület - Zugló
Duguláselhárítás XIV. kerület – Zugló

Tisztelt 14. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XIV. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XIV. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 14. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 14. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMÁZÁS, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Számíthat ránk, legyen szó vízvezeték szerelésről és duguláselhárításról  Budapest XIV. kerületében.

4.5/5 - (46 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma