» » Duguláselhárítás XIV. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás XIV. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XIV. kerület – Zugló. Csatorna és lefolyótisztítás – Zugló – XIV. kerület alábbi részein: Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr, Városliget. Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül a 14. kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a 14. kerületben. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a 14. kerületben. Amennyiben segítségre van szüksége, hívja duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapesten – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

Kerületi szakemberek !

Duguláselhárítás XIV. kerületben
Duguláselhárítás XIV. kerületben

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:
• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

XIV.-kerulet

Amiben mindig számíthat ránk:
Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, fűtésszerelő és vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban.
Duguláselhárítás XIV. kerületben.

És egy tipp:
A kevesebb gyakran több ! Tehát spóroljunk a mosogatószerekkel, inkább meleg vízből legyen több. Mindig folyóvízzel mosogassunk.

Így előzzük meg a dugulást !

A mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta egy fazék lobogásban lévő forróvizet, ne féljünk a PVC cső bírni fogja. Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimes, környezetbarátot. Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdés előtt alaposan keféljük ki, és használjunk szűrőt a kádban. Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki. Ami nem való a WC.-be : higiénés kendő, fültisztító pálcika, arcpamacs, betét, tampon, pelenka és a macska alom. A mosogató szifonját legalább 6 havonta érdemes kipucolni. Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük. Ne használjunk WC illatosítót, mert a gyengécske fül könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és kész a dugulás.

XIV.kerületi duguláselhárítás bontás nélkül

Zugló területén végzett szolgáltatásaink:
Csatornatisztítás  Zugló – XIV. kerület
Duguláselhárítás fix áron Zugló – XIV. kerület
Olcsón dugulás elhárítás Zugló – XIV. kerület
Dugulás elhárítás bontás nélkül Zugló – XIV. kerület
Non-stop lefolyótisztítás Zugló – XIV. kerület
WC. és mosdó duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület
Kád és zuhanytálca duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület
Mosogató és padlóösszefolyó duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület
Akna tisztítás és dugulás elhárítás Zugló – XIV. kerület
Csatorna és ereszcsatorna duguláselhárítás Zugló – XIV. kerület

Hogyan hárítsuk el a dugulást trisóval?
A dugulás egyetlen háztartást sem kímél, ahol vízvezeték rendszer található – csak idő kérdése, hogy valamelyik csövet eldugaszolják a csőbe került tárgyak vagy éppen a lerakódott szennyeződések. Ilyenkor sokan hajlamosak egyből arra gondolni, hogy szerelőt hívjanak, és már emelik is a telefont anélkül, hogy megpróbálták volna saját maguk egyszerűen megoldani a problémát.

A házilagos duguláselhárításra számos módszer létezik, a WC-pumpától kezdve a szódabikarbóna alkalmazásán keresztül a trisó használatáig. Ez utóbbi az egyik legalkalmasabb szer arra, hogy házilag elhárítsuk a problémát, a lehető legegyszerűbben és költséghatékonyan.

A trisó használata nem bonyolult – csak annyit kell tennünk, hogy nagyobb mennyiséget, akár egy egész flakonnyit beleöntünk a lefolyóba, amely eldugult, és hagyunk neki időt arra, hogy hasson. A legjobb, ha az anyagot egy egész éjszakára nyugton hagyjuk. Reggel már csak le kell öblíteni, s a lefolyó máris átjárható újra.

A WC-nél is csak annyi plusz munkánk lesz, hogy a vizet eltüntessük a torokból, s máris beleönthetjük az anyagot. A trisó általában igen hatásos anyag, s egyetlen éjszaka alatt néhány száz forintért képes megoldani a gondot, amiért egyébként sok ezret fizetnénk a szakembernek. Ha viszont nem járunk sikerrel, érdemes mégis duguláselhárító szerelőhöz fordulni. A trisó képes a legtöbb dugulás esetében hatékonyan fellépni, előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor mégis kevésnek bizonyul, és nincs más választásunk, mint profi segítséget igénybe venni.

Dugulás elhárítás Zugló – XIV. kerület

Duguláselhárítás I. kerület, lefolyótisztítás a II. kerületben, csatorna mosatás III. kerület. mosogató dugulás elhárítás IV. kerületben,  padlóösszefolyó tisztítás V. kerület,  kézmosó tisztítás VI. kerület, kád duguláselhárítás VII. kerület, WC. dugulás elhárítás  VIII. kerület, zuhany lefolyó tisztítás a IX. kerületben,  klíma csepegtető tisztítás X. kerület, csatornaszag felderítés XI. kerületben, duguláselhárítás XII. kerület, zuhanytálca duguláselhárítás XIII. kerület, akna tisztítás XIV. kerület, dugulások elhárítása XV. kerület,  fertőtlenítés a XVI. kerületben. Duguláselhárítás Budapest összes kerületében

Tisztelt 14. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XIV. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XIV. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 14. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 14. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMÁZÁS, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Számíthat ránk, legyen szó vízvezeték szerelésről és duguláselhárításról  Budapest XIV. kerületében.

A duguláselhárítás telefonszáma