Duguláselhárító spirál árak ?

A duguláselhárítás telefonszáma

Kérdés: Duguláselhárító spirál árak – mennyibe kerülnek ?
Válasz: A legfontosabb azzal tisztába lennünk, hogy mekkora átmérőjű csőben keletkezett a dugulás ? Duguláselhárító spirált, csak akkor érdemes vásárolnunk, ha kis átmérőjű cső (kézmosó, padlóösszefolyó, zuhanytálca) dugult el, illetve ha a spirál ára nem haladja meg a szakember által elvégzett csőtisztítás árát. A WC. vezeték,  strang vezeték  és a kültéri lefolyóvezeték eldugulása esetén,  az olcsó vékony spirálok nem fognak eredményt elérni, kár is költeni rájuk.

Ezeknél a komoly dugulásoknál vastag duguláselhárító spirálokra és nagy teljesítményű motoros gépekre van szükség. Ezért az áraik is több százezer forintnál kezdődnek. Azonban kisebb  dugulásokat mi magunk is elháríthatunk. Az olcsóbb (hobby) spirál vásárlásánál, azonban alaposan nézzünk körül, mert jelentős lehet az árkülönbség és a minőség.

A lefolyótisztító spirálok árai a következők:

1. 3-7 mm. átmérőjű, gyenge anyagból : 900 és 7000 Ft. között.
2. 5-10 mm. átmérőjű, komolyabb, edzett anyagból : 3000 és 12000 Ft. között.
3. Dobba szerelt, használható típus 5-10 mm. átmérőjű: 6000-60000 Ft. között.

És pár fotó…. az olcsótól a drágáig,  az árak általában a  használhatóságot is tükrözi:

csotisztito-spiral-WORK-IT vastag-spiralrothenberger-kezi-spiralkek-spiral-dobbanrothenberger-spiral

És most nézzük az ipari spirál árakat/db.

16mm átmérő – 2.3m hosszban: 10-13 Eft.
16mm átmérő – 2.3m hosszban, erősített kivitelben: 13-16 Eft.
22mm átmérő – 24.5m hosszban: 23-26 Eft.
22mm átmérő – 24.5m hosszban, erősített kivitelben:: 27-30 Eft.

spiral-dugulaselharito

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – garanciával !
Felkészült szakemberek, higiénikus munkavégzés, fix árak. Garanciával.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás, woma dugulás elhárítás, dugulás megszüntetés – non-stop Budapesten és Pest megyében, olcsón garanciával, modern duguláselhárító eszközökkel és duguláselhárító gépekkel. Amennyiben duguláselhárításra van szüksége, hívja duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapesten – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

Duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás I. kerület, lefolyótisztítás a II. kerület, csatorna mosatás III. kerület, mosogató dugulás elhárítás IV. kerületben, padló összefolyó tisztítás V. kerület, kéz mosó szifon tisztítás VI. kerület, kád lefolyóvezeték duguláselhárítása a VII. kerületben, WC. dugulás elhárítás VIII. kerület, zuhany lefolyó tisztítás a IX. kerületben, csatorna kamerázás X. kerület, csatornaszag felderítés XI. kerületben, mosógép vezeték duguláselhárítás XII. kerület, lefolyó tisztítás a XIII. kerületben, csatorna tisztítás XIV. kerület, dugulások elhárítása XV. kerület, fertőtlenítés a XVI. kerület, szuez szifon és padlóösszefolyó tisztítás XVII. kerület, udvari folyóka dugulásának megszüntetés a XVIII. kerületben, womás duguláselhárítás XIX. kerület, esővezeték tisztítása XX. kerület, gyökérvágás és gyökértelenítés XXI. kerület, lefolyó karbantartás XXII. kerület, zsírtalanítás a XXIII. kerületben.

4.4/5 - (10 votes)