Kapcsolat

A duguláselhárítás telefonszáma

Tisztelt Látogató!

Minden duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel kapcsolatos kérdésben szívesen segítünk, kérjük a fenti telefonszámon érdeklődjön. Munkatársaink reggel 8.00 és 20.00 között elérhetőek.

Goldner Group Kft.
Adószám: 26590453213.
Cégjegyzékszám: 13 09 196675.
Tevékenység: Duguláselhárítás, Vízvezeték szerelés, Fűtés szerelés
Telefon: 06 30 5483169

Az oldalt szerkeszti: Perényi Sándor
Információ és technikai ügyekben nyugodtan telefonáljon.
Telefon: 06 20 9854766

Legfontosabb szolgáltatásaink:

A duguláselhárítás az első és legfontosabb szolgáltatásunk. Ezen kívül szennyvízcsatorna tisztítással és lefolyó rendszerek tisztításával is foglalkozunk. Szennyvíz és csapadékvíz szivattyúzás is a szakterületünk. Vállalkozásunk tevékenységi körébe tartozik még a vízvezeték szerelés és  a csatorna kamerázás is.

Helyszínek ahol dolgozunk:

Első sorban Budapesten, ezen kívül Pest megye teljes területén vállalunk duguláselhárítást. Ingatlan típusokat tekintve, családi házak, társasházi lakások, lakótelepi panel lakások, üzlethelyiségek és ipari ingatlanokban is vállalunk duguláselhárítást.

Leggyakoribb problémák:

Alapvető problémák, amivel a megrendelő szembesül, hogy a lefolyó kialakult a dugulás a lefolyóba. A lefolyó eltömődéseken belül a leggyakoribb dugulás fajták a WC. dugulás, mosogató dugulás, kézmosó dugulás, összefolyó dugulás, fürdőkád dugulás, zuhany tálca dugulás, főcsatorna dugulás.

Eszközök, amiket használunk:

Mindenféle ipari eszközt és szerszámot profi módon használnak szakembereink. A spirálos duguláselhárításhoz, Rothenberger, Rems és Ridgid ipari, motoros gépeket használunk. Csatorna tisztításhoz, mobil és készenléti víztartállyal rendelkező csatornamosó (WOMA) berendezéseket használunk. Kollégáink nem használnak semmiféle vegyszert a duguláselhárításhoz, mert ezek hatástalanok. Vegyszereket csak a fertőtlenítéshez használunk. Kézi eszközöket csak akkor használunk, ha nagyon indokolt, mint például a vákuumos szívó-nyomó pumpa vagy a nagyon vékony csövek esetén a kézi csőgörény.

Szakembereinkről:

Minden duguláselhárító kollégánk hosszú évek óta a csapat tagja. Rendkívül képzettek és a dugulások minden fajtáját képes elhárítani. Ezen kívül saját vízvezeték szerelő szakembereink is vannak, akik képesek minden vízvezeték problémát kijavítani. Profin szerelvényeznek és a szaniterek le és felszerelésében is tökéletes munkát végeznek. Amennyiben csatorna tisztításról van szó, akkor is számíthat ránk a megrendelő, mivel professzionális csatornamosó kocsival (WOMA csatornamosó) is rendelkezünk. Duguláselhárító vállalkozásunk több mint 25 éve foglalkozik duguláselhárítással és csatornatisztítással.

Kiemelt szolgáltatásaink

Duguláselhárítás
Woma csatorna mosatás
Vízvezeték szerelés
Csatorna javítás
Fertőtlenítés
Csatornakamerázás
Nyomvonal keresés
Szennyvíz szivattyúzás

Szolgáltatási időpontok

Hétfő: 8:00 – 20:00 óráig
Kedd: 8:00 – 20:00 óráig
Szerda: 8:00 – 20:00 óráig
Csütörtök: 8:00 – 20:00 óráig
Péntek: 8:00 – 20:00 óráig
Szombat: 9:00 – 16:00 óráig
Vasárnap: 9:00 – 16:00 óráig

Kik számíthatnak duguláselhárító szolgáltatásainkra

Magánszemélyek, társasházak, iskolák, óvodák, állami intézmények, önkormányzatok, szállodák, panziók, éttermek, üzletek, áruházak, telephelyek, büfék, irodák, üzemek, üdülők, nyaralók, sportlétesítmények. Duguláselhárítás Budapest területén és Pest megyében.