A duguláselhárítás telefonszáma

Womás duguláselhárítás Budapest

Womázás – Womás csatornamosatás
De mi is az a WOMA ? A womázás a duguláselhárításban ismert hatékony csatornatisztítási módszer. Tulajdonképpen, nagynyomású vagy magasnyomású csatornatisztítási eljárásról van szó, tehát a duguláselhárítás magasnyomású vízzel a womázás. A woma kocsi nem a hálózatról nyeri a vizet, mert ez a vízmennyiség kevés lenne a hatalmaz teljesítményhez. A woma akár 100-150 liter vizet is képes bejuttatni a csatornahálózatba percenként. Ezt csak saját (1-5 köbméteres) víztartályból képes produkálni. A WOMA  duguláselhárító eszköz a legfejlettebb és legprofibb duguláselhárító berendezés. Itt még több hasznos információra találhat, az országban legrégebb óta womás duguláselhárítással foglalkozó szakember weboldalán !

Woma csatornamosó kocsi.
Woma csatornamosó kocsi.

A WOMA működési elve az, hogy a duguláselhárítást végző személy egy magasnyomású tömlőt juttat a tisztítandó csatornaszakaszba, a tömlő végén, cserélhető,  speciális fúvókák vannak felszerelve, amik a vízsugarat vezetik és irányítják.  Ahol a hagyományos duguláselhárító berendezések és spirálok már csődöt mondanak, építőanyag, sóder, homok, iszap – ott csak a WOMA segíthet.


Itt egy videó a Woma duguláselhárításról

Itt csak a woma képes segíteni.

 

Womás csatorna mosatás - woma magasnyomású mosó
Womás csatorna mosatás – woma magasnyomású mosó

Ezt a tömlőt 120-300 bar üzemi nyomás és a tömlő elejére csatlakoztatott speciálisan csatornatisztításra tervezett fejegység juttatja előre, ezáltal szüntetve meg a rendszerben kialakult lerakódásokat és  dugulásokat. A WOMA  első sorban a kültéri dugulások hatékony eszköze. Woma duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – Garanciával ! Lefolyótisztítás, csatornatisztítás Pest megyében, fix áron a legolcsóbban.

  Womás duguláselhárítás előtt!

Womás duguláselhárítás után!

Womás csatornatisztítás –  Woma duguláselhárítás

A 120-300 bar üzemi nyomás mellett legtöbbször 30 litert is meghaladó percenkénti vízhozam adott, ami szintén hozzájárul a rendkívül hatékony duguláselhárításhoz. A technológiának nem elég a városi hálózatból nyert víz nyomás, ezért tartályból, vagy tartálykocsiból nyeri a szükséges vízmennyiséget. A duguláselhárítás igényéhez igazodó megfelelő fejegység kiválasztása is fontos, ami még inkább hozzájárul a kifejezetten eredményes tisztításhoz. Extrém esetekben akár 200-300 méter speciális (nyomásálló tömlő is csatlakoztatható a nagy teljesítményű szivattyúra.

Womázás - Womás csatornamosatás
Womázás – Womás csatornamosatás

A hatékony womázást biztosító berendezések meghajtását benzin, illetve diesel erőforrások biztosítják.  A belsőégésű motor hajtja meg a szivattyút,  ahol a kezelő személyzet a nyomás elemelésével képes a tömlőt bejuttatni a csatornahálózatba és a mosatást elvégezni. A WOMA egy rendkívül összetett és drága berendezés, ezért csak  képzet duguláselhárító vállalkozások alkalmazzák. Összességében, tehát a magasnyomással végzett csatornatisztítás (Womás duguláselhárítás) képes még a legmakacsabb dugulások tökéletes eltávolítására is, a csövek károsítása nélkül. Hátránya viszont, hogy beltéren csak (kisebb, vékonyabb tömlők) ritkán alkalmazható a helyigénye  miatt. Amennyiben segítségre van szüksége, hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapesten – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

WOMA tartálykocsi
WOMA tartálykocsi – woma csatornatisztító

Womás duguláselhárítás Budapest – 1 órán belül – Garanciával ! Womás Dugulás elhárítás Pest megyében, garanciával. A duguláselhárító szakemberek nem mindig férnek hozzá az eldugult csatornaszakaszhoz a nagy womakocsival, ezért a mobil womát alkalmazzák.

Woma magasnyomású mosó – Woma csatornatisztító

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás, woma dugulás elhárítás, dugulás megszüntetés – azonnal Budapesten és Pest megyében, olcsón garanciával, modern duguláselhárító eszközökkel és duguláselhárító gépekkel.

Professzionális woma mosó fejek
Professzionális woma mosó fej
Professzionális woma mosó fejek
Professzionális woma mosó fej

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein:
Csatornatisztítás: Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Duguláselhárítás Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Sződ,  Tököl, Törökbálint, Tura, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház, Visegrád, Zsámbék

Duguláselhárítás Budapest · Otthoni duguláselhárítás · Szótár

4.4/5 - (32 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma