Womás duguláselhárítás Budapest

A duguláselhárítás telefonszáma

A woma duguláselhárítás a leghatékonyabb csatornatisztítási módszer. Tulajdonképpen, nagynyomású vagy magasnyomású csatornatisztítási eljárásról van szó, tehát a duguláselhárítás magasnyomású vízzel történik, ez a womázás. A woma kocsi nem a hálózatról nyeri a vizet, mert ez a vízmennyiség kevés lenne a hatalmas teljesítményhez. A woma kocsit nem szabad összetéveszteni, a csekély vízmennyiséggel működő mobil mosókkal. A mobil csatornamosók csak a hálózatból veszik a vizet, ezért mosókapacitásuk (csak 10-20 liter/perc) elenyészik a saját víztartállyal rendelkező csatornamosó teljesítménye (akár 50-150 liter/perc) mellett.

De mi is az a WOMA név ?

A WOMA márkanév a Németországban (Duisburg) lévő szivattyú gyártó vállalat neve. A cég speciális szivattyúk gyártásával foglalkozik. Ezek között van az a vízszivattyú ami képes a hatalmas víznyomást és vízkapacitást produkálni. Tehát a csatornamosó kocsik elnevezése így vált eggyé a szivattyú gyártójának nevével. A woma akár 50-150 liter vizet is képes bejuttatni a csatornahálózatba percenként. Ezt csak saját (1-5 köbméteres) víztartályból képes produkálni. A WOMA duguláselhárító eszköz a legfejlettebb és legprofibb duguláselhárító berendezés.

Woma mosó fej

Hogyan megy a womás csatornatisztítás?

A WOMA működési elve az, hogy a duguláselhárítást végző személy egy magasnyomású tömlőt juttat a tisztítandó csatornaszakaszba, a tömlő végén, cserélhető, speciális fúvókák vannak felszerelve, amik a vízsugarat vezetik és irányítják. Ahol a hagyományos duguláselhárító berendezések és spirálok már csődöt mondanak, építőanyag, sóder, homok, iszap – ott csak a WOMA segíthet. Az eszköz nagyon drága ezért csak a legprofibb duguláselhárító vállalkozások rendelkeznek vele.

Woma tömlő és szivattyú

A nyomás és a víz hatékonysága

A 100-200 bar üzemi nyomás mellett legtöbbször 100 litert is meghaladó percenkénti vízhozam adott, ami szintén hozzájárul a woma rendkívül hatékony duguláselhárításhoz. A technológiának nem elég a városi hálózatból nyert víz nyomás, ezért külön tartályból vagy tartálykocsiból nyeri a szükséges vízmennyiséget. A duguláselhárítás igényéhez igazodó megfelelő fejegység kiválasztása is fontos, ami még inkább hozzájárul a kifejezetten eredményes tisztításhoz. Extrém esetekben akár 100-200 méter speciális nyomásálló tömlő is csatlakoztatható a nagy teljesítményű szivattyúra.

Woma szivattyú és a meghajtás

A hatékony womázást biztosító berendezések meghajtását benzin, illetve diesel erőforrások biztosítják. A belsőégésű motor hajtja meg a szivattyút, ahol a kezelő személyzet a nyomás elemelésével képes a tömlőt bejuttatni a csatornahálózatba és a mosatást elvégezni. A WOMA egy rendkívül összetett és drága berendezés, ezért csak képzet duguláselhárító vállalkozások alkalmazzák. Összességében, tehát a magasnyomással végzett csatornatisztítás (Womás duguláselhárítás) képes még a legmakacsabb dugulások tökéletes eltávolítására is, a csövek károsítása nélkül. Hátránya viszont, hogy beltéren csak (kisebb, vékonyabb tömlők) ritkán alkalmazható a helyigénye miatt. Amennyiben segítségre van szüksége, hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket.

Womázás udvaron

Hol dolgozunk a woma csatornamosó kocsival?

Budapest összes kerületében vállalunk Woma duguláselhárítást és csatornamosatást, extra nagy teljesítményű csatorna mosó kocsikkal. A legmakacsabb kültéri dugulásokkal is elbánnak szakértő kollégáink. Ami nagyon fontos, hogy legyen csatorna tisztító pont vagy csatorna akna. Az nem okoz problémát, ha nem tudunk közvetlenül az akna mellé állni, mert távirányítású a tömlő adagoló, így akár egy ember is képes kezelni a berendezést. Ezt a tömlőt 150-200 bar üzemi nyomás és a tömlő elejére csatlakoztatott speciálisan csatornatisztításra tervezett fejegység juttatja előre, ezáltal szüntetve meg a rendszerben kialakult lerakódásokat és dugulásokat. A WOMA első sorban a kültéri dugulások hatékony eszköze.

Képek a woma kocsiról és az eszközökről

 

Duguláselhárítás Pest megyében

Csatornatisztítás: Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Duguláselhárítás Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Sződ, Tököl, Törökbálint, Tura, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház, Visegrád, Zsámbék

Tisztelt Budapesti és Pest megyei Megrendelő, vállaljuk kültéren és beltérben a szakszerű gépi csatorna tisztítást és dugulás elhárítást. A legmodernebb, spirálos és magasnyomású WOMA berendezéseket alkalmazzuk. Igény esetén csatorna kamerázást is vállalunk.

Videó – hogyan dolgozik a woma ?

1. Habszivacs a csatornában.
2. Leszakadt WC. lefolyóvezeték.
3. Eldugult csatorna mosatása
4. Zsírdugó eltávolítása a csatornamosóval

Duguláselhárítás Budapesten

Duguláselhárítás I. kerület, lefolyótisztítás a II. kerület, csatorna mosatás III. kerület, mosogató dugulás elhárítás IV. kerületben, padló összefolyó tisztítás V. kerület, kéz mosó szifon tisztítás VI. kerület, kád lefolyóvezeték duguláselhárítása a VII. kerületben, WC. duguláselhárítás VIII. kerület, zuhany lefolyó tisztítás a IX. kerületben, csatorna kamerázás X. kerület, csatornaszag felderítés XI. kerületben, mosógép vezeték duguláselhárítás XII. kerület, lefolyó tisztítás a XIII. kerületben, csatorna tisztítás XIV. kerület, dugulások elhárítása XV. kerület, fertőtlenítés Budapesten és a XVI. kerületben, szuez szifon és padlóösszefolyó tisztítás XVII. kerület, udvari folyóka dugulásának megszüntetés a XVIII. kerületben, womás duguláselhárítás XIX. kerület, esővezeték tisztítása XX. kerület, gyökérvágás és gyökértelenítés XXI. kerület, lefolyó karbantartás XXII. kerület, zsírtalanítás a XXIII. kerületben.

4.4/5 - (36 votes)