Womás duguláselhárítás Budapest

A duguláselhárítás telefonszáma
Womázás – Womás csatornamosatás
De mi is az a WOMA ? A womázás a duguláselhárításban ismert hatékony csatornatisztítási módszer. Tulajdonképpen, nagynyomású vagy magasnyomású csatornatisztítási eljárásról van szó, tehát a duguláselhárítás magasnyomású vízzel a womázás. A WOMA működési elve az, hogy a duguláselhárítást végző személy egy magasnyomású tömlőt juttat a tisztítandó csatornaszakaszba, a tömlő végén, cserélhető,  speciális fúvókák vannak felszerelve, amik a vízsugarat vezetik és irányítják.  Ahol a hagyományos duguláselhárító berendezések és spirálok már csődöt mondanak, építőanyag, sóder, homok, iszap – ott csak a WOMA segíthet.
Woma duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – Garanciával ! Lefolyótisztítás, csatornatisztítás Pest megyében, fix áron a legolcsóbban.

Womás csatorna mosatás - woma magasnyomású mosó
Womás csatorna mosatás – woma magasnyomású mosó

Ezt a tömlőt 120-300 bar üzemi nyomás és a tömlő elejére csatlakoztatott speciálisan csatornatisztításra tervezett fejegység juttatja előre, ezáltal szüntetve meg a rendszerben kialakult lerakódásokat és  dugulásokat. A WOMA  első sorban a kültéri dugulások hatékony eszköze.

Womás csatornatisztítás –  Woma duguláselhárítás

A 120-300 bar üzemi nyomás mellett legtöbbször 30 litert is meghaladó percenkénti vízhozam adott, ami szintén hozzájárul a rendkívül hatékony duguláselhárításhoz. A technológiának nem elég a városi hálózatból nyert víz nyomás, ezért tartályból, vagy tartálykocsiból nyeri a szükséges vízmennyiséget. A duguláselhárítás igényéhez igazodó megfelelő fejegység kiválasztása is fontos, ami még inkább hozzájárul a kifejezetten eredményes tisztításhoz. Extrém esetekben akár 200-300 méter speciális (nyomásálló tömlő is csatlakoztatható a nagy teljesítményű szivattyúra.

Womázás - Womás csatornamosatás
Womázás – Womás csatornamosatás

A hatékony womázást biztosító berendezések meghajtását benzin, illetve diesel erőforrások biztosítják.  A belsőégésű motor hajtja meg a szivattyút,  ahol a kezelő személyzet a nyomás elemelésével képes a tömlőt bejuttatni a csatornahálózatba és a mosatást elvégezni. A WOMA egy rendkívül összetett és drága berendezés, ezért csak  képzet duguláselhárító vállalkozások alkalmazzák. Összességében, tehát a magasnyomással végzett csatornatisztítás (Womás duguláselhárítás) képes még a legmakacsabb dugulások tökéletes eltávolítására is, a csövek károsítása nélkül. Hátránya viszont, hogy beltéren csak (kisebb, vékonyabb tömlők) ritkán alkalmazható a helyigénye  miatt. Amennyiben segítségre van szüksége, hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapesten – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

WOMA tartálykocsi
WOMA tartálykocsi – woma csatornatisztító

Womás duguláselhárítás Budapest – 1 órán belül – Garanciával ! Womás Dugulás elhárítás Pest megyében, garanciával.

Woma magasnyomású mosó – Woma csatornatisztító

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás, woma dugulás elhárítás, dugulás megszüntetés – azonnal Budapesten és Pest megyében, olcsón garanciával, modern duguláselhárító eszközökkel és duguláselhárító gépekkel.

Womás duguláselhárítás Budapest
14 4.3 85.71%