Duguláselhárítás Dabas – Fix áron, garanciával, gyorsan

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Dabas területén és a környező településeken. Lefolyótisztítás szakszerűen, modern gépekkel, kedvező áron,  falbontás nélkül  Dabason.  Fertőtlenítés és dugulások megszüntetése Dabas területén.

Amiben számíthat ránk: Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezetékének szakszerű tisztítása és duguláselhárítása. Fix áras szolgáltatásokat nyújtunk, rejtett költségek nélkül. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk, tiszta munkavégzéssel. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges. Nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és diákoknak árkedvezményt biztosítunk a munkadíjból.

Dugulás elhárítás Dabas

Miért érdemes minket választania ?

Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A legkorszerűbb duguláselhárító gépparkkal rendelkezünk.
Pontosan, a megbeszélt időpontban érkezünk.
A megbeszélt áron oldjuk meg a problémát.
Kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk.
Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is biztosítunk

És egy pár hasznos tipp, hogy megelőzzük a dugulásokat:

1. Bőséges meleg víz használat és kevés mosogatószer felhasználás.
2. Inkább folyékony mosószert használjunk a mosogatógépben, mint tablettát.
3. Kézmosó és mosogató szifonunkat, legalább fél évente takarítsuk ki.
4. A WC. dugulások kialakulásánál jelentős tényező a víztakarékos tartály.
5. A műanyag lefolyószűrők használata, csak hajmosásnál indokolt.

Amiben segíthetünk:
Családi házak és társasházak, lefolyórendszerében fellépő alkalmi, vagy visszatérő jellegű dugulások megszüntetésében.  Legyen az kültéren vagy beltérben.

Beltérben:
Eldugult WC-k, mosdók, mosogatók, fürdőkádak, zuhanyzók, padlóösszefolyók, klímavezetékek dugulásának megszüntetését vállaljuk.

Kültérben:
Esővezetékek, udvari folyókák, garázs összefolyók, aknák és strang vezetékek tisztítását vállaljuk. Igény esetén gyökértelenítést is vállalunk. Csatorna kamerázás és csatorna mosatás.

Duguláselhárítás Budapesten és Dabas területénkedvező áron.

A kereskedelmi forgalomban kapható vegyszerekkel mindig legyünk óvatosak, és több különböző összetételű lefolyótisztító szert ne alkalmazzunk egyszerre, mert nem fokozzák egymás hatását, hanem inkább még nagyobb dugulást okoznak. Előre döntsük el, hogy lefolyótisztító granulátumot használunk, vagy folyékony állagú lefolyó tisztítószert. (Mindenki másra esküszik.) Kisebb lefolyó dugulások esetén először mindig a házi, környezetbarát szerekkel próbálkozzunk:  kóla,  sütőpor,  ecet,  szódabikarbóna,  citromsav, forróvíz kombinációk.

Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás  Dabas.

 Milyen információkra van szüksége a duguláselhárító szakembernek?
Ha eldugult otthon a lefolyó, és szakemberhez kell fordulnia, már telefonáláskor próbálja meg a lehető legpontosabban körülírni a problémát a minél gyorsabb és egyszerűbb munkavégzés érdekében. Így a szakember azt is meg tudja becsülni, meddig fog tartani és mennyibe fog kerülni a munka, tehát könnyebben tervezhet az idejével és a pénzével.

Azt is fontos tudni, milyen típusú csőben jelentkezett a probléma (alap, strang vagy szakaszvezetékről van-e szó), beltéren vagy kültéren; a cső mekkora átmérőjű; miből épült a ház; mikor dugult el a cső, és feltételezhetően mitől. Azt is árulja el a szakembernek, ön megpróbálkozott-e valamilyen módszerrel a cső kitisztítására. A helyszínre érkező szakember maximum egy óra alatt orvosolja a problémát,  lehetőleg falbontás nélkül.

5/5 - (5 votes)