A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás III. kerület – Fix áron, gyorsan, garanciával

Duguláselhárítás Budapest III. kerület – Óbuda – Fix áron, gyorsan, garanciával
A kerület alábbi részein: Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Óbuda, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy. Duguláselhárítás kedvező áron,  falbontás nélkül  a 3.  kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a III.  kerületben. Mosogató,  mosdó,  kád,  zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a 3.  kerületben.

Duguláselhárítás III. kerületben
Duguláselhárítás III. kerületben

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás,  Woma csatornatisztítás –  falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, Budapesten és Pest megye területén, garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

III.-KERULAT-OBUDA

Amiben mindig számíthat ránk:

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.  Fix áron, gyorsan, garanciával. Duguláselhárítás Budapest kerületeiben – fix áron – garanciával – olcsón.

Duguláselhárítás Óbudán – 1 órán belül – A legolcsóbban.
Duguláselhárítás III. kerületben – Óbuda.
A kerület alábbi részein: Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Óbuda, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy

Duguláselhárítás Budapest –  III. kerület árak

Klíma vezetékek duguláselhárítás – 5000 Ft. – tól
Kád vezeték duguláselhárítás – 7000 Ft. – tól
Mosdó vezeték duguláselhárítás – 8000 Ft. – tól
Zuhanytálca duguláselhárítás – 7000 Ft. – tól
Padlóösszefolyó vezeték duguláselhárítás – 9000 Ft. – tól
Mosogató vezeték duguláselhárítás – 12000 Ft. – tól
WC vezeték duguláselhárítás – 12000 Ft. – tól
Strang vezeték duguláselhárítás – 15000 Ft. – tól
Fertőtlenítés és szagtalanítás – 15000 Ft. – tól

Kérdések és válaszok a duguláselhárításban:

Minden esetben megoldható a duguláselhárítás bontás nélkül ?
Válasz: Sajnos nem. Csak az esetek 95% -ban, mert amennyiben eltört a szennyvízelvezető rendszer, vagy olyan mértékű sérülést szenvedett, akkor általában a szakember is a csőcserét javasolja.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Válasz: Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. Majd végezetül az idegen tárgyak.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Válasz: Ipari kivitelű kézi és gépi spirálokkal,  szívó-nyomó pumpával, speciális motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosatóval és  csatorna kamerával.

Megpróbálhatom házilag is megoldani a dugulást, és mivel érdemes próbálkozni ?
Válasz: Igen, bátran lehet próbálkozni. Mosogatónál némi lefolyó tisztítószer, majd forróvíz. Kézmosónál ugyan ez, esetleg kis kézi csőgörény is alkalmazhatunk az összegyűlt hajszálak kivételére. A WC. -nél csak a pumpa jöhet szóba.

Mennyi ideig tart a duguláselhárítás ?
Válasz: Minden probléma más időintervallum alatt oldható meg, de elmondható, hogy egy jó képzett szakember, korszerű felszerelés birtokában nagyon gyorsan, akár fél órán belül megbirkózik egy konyhai, vagy fürdőszobai dugulással. A kültéri dugulások, azonban  több órát is igényelhetnek.

És egy tipp:

Rendszeres karbantartás mellett zuhanytálcánk lefolyója sok évig fog szolgálni minket. Különösen fontos az acril zuhanytálcák hajfogó kosarát rendszeresen üríteni és tisztán tartani. Itt ugyan is általában, a tálca alatt egy vékony falú flexibilis lefolyó van bekötve, ami a gépi tisztítást nem élné túl, mert könnyen megsérül a cső, és a víz a tálca alatt szivároghat.

Duguláselhárítás III. kerület – Óbuda

III.kerület – Római fürdő Duguláselhárítás
III.kerület – Táborhegy Duguláselhárítás
III.kerület – Testvérhegy Duguláselhárítás
III.kerület – Aquincum Duguláselhárítás
III.kerület – Békásmegyer Duguláselhárítás
III.kerület – Csillaghegy Duguláselhárítás
III.kerület – Csúcshegy Duguláselhárítás
III.kerület – Filatorigát Duguláselhárítás
III.kerület – Hármashatárhegy Duguláselhárítás
III.kerület – Óbuda Duguláselhárítás
III.kerület – Remetehegy Duguláselhárítás
III.kerület – Ürömhegy Duguláselhárítás

És egy hasznos írás – Dugulás a kádban:

Mint minden más lefolyó esetében, a kádban is megtörténhet, hogy a lefolyócsőbe idegen tárgyak kerülnek. Ezeken azután kisebb tárgyak akadnak fenn, s az akadály egyre nagyobbra nő, míg azután a cső teljesen eldugul. Ebben az esetben a legszerencsésebb az lehet, ha profira hagyjuk a munkát.

A kád lefolyójába ugyanakkor kerülhetnek szennyeződések is. Ilyen lehet például a, hajszálak, tusfürdő és mososzer lerakódások, ruhákból kimosott –  por, kosz,  cement, amely megtapad a cső falán, s annak keresztmetszetét egyre szűkíti, míg végül átjárhatatlanná nem válik a cső.  És persze ott van a haj, amely a lefolyóban felgyűlik és rövid úton elzárja azt.

A legtöbb esetben az ilyen dugulások megoldhatóak akár házi módszerekkel is – a régi, jól bevált bölcsességek sok esetben képesek lehetnek egyszerűen és költséghatékonyan megoldani a gondot, anélkül, hogy szakembert kellene hívnunk.  A pumpa vagy a nagyobb mennyiségű forróvíz a legegyszerűbb ilyen módszereke, s ha ezek nem válnak be, még mindig ott van a trisó vagy a szódabikarbóna, esetleg a bolti lefolyótisztító szerek.

Ha mindezek hatástalanok maradnak, hívjunk duguláselhárítót, aki képes percek alatt felmérni, majd hatékonyan elhárítani a problémát. Így a lefolyó újra átjárható, a háztartás újra teljesen működőképes lehet.

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás –  Budapest – III. kerület – Óbuda

Szolgáltatások:

Csatornatisztítás Budapesten a III. kerületben – Óbudán
Lefolyótisztítás a III. kerület – Óbuda
Duguláselhárítás azonnal és fix áron III. kerületben – Óbudán
Duguláselhárítás kedvező árakkal Budapesten – III. kerület – Óbuda
Duguláselhárítás falbontás nélkül III. kerületben – Óbudán
Duguláselhárítás legolcsóbban, garanciával a  III. kerületben – Óbuda
Mosogató duguláselhárítás III. kerület – Óbudán
Kád duguláselhárítás III. kerület – Óbuda
WC duguláselhárítás Budapesten – III. kerületben – Óbudán

WC., mosdó, mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében. A duguláselhárító szakemberek ilyen korszerű, nagy teljesítményű, ipari duguláselhárító gépekkel dolgoznak.

Tisztelt 3. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest III. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest III. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.


Miben tudunk segíteni a 3. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 3. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest III. kerületében.

A duguláselhárítás telefonszáma