A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás III. kerület – Fix áron, garanciával, gyorsan

Duguláselhárítás Budapest III. kerület – Óbuda – Fix áron, gyorsan, garanciával. A 3. kerület alábbi részein: Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Óbuda, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy. Duguláselhárítás kedvező áron,  falbontás nélkül  a 3.  kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a III.  kerületben. Mosogató,  mosdó,  kád,  zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a 3.  kerületben.

III. kerületi szakemberek!

Duguláselhárítás III. kerületben
Duguláselhárítás III. kerületben

Fix áras duguláselhárító szolgáltatások Budapesten területén. Non-stop ügyfélszolgálat, a hét minden napján dolgozunk. Duguláselhárítás bontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón. Eldugult a WC, a mosdó, a mosogató, vagy az összefolyó? Ne essen kétségbe, segítünk. A legkorszerűbb gépekkel dolgozunk. Gyorsan, higiénikusan, bontás nélkül. Budapest minden kerületében fix áron, garanciával, ingyenes kiszállással dolgozunk. Hétvégén is dolgozunk!

Duguláselhárítás Budapest III. kerület - Óbuda
Duguláselhárítás Budapest III. kerület – Óbuda

Kerületi gyorsszolgálatunk helyi szakemberekkel dolgozik, legyen szó duguláselhárításról, womás csatornamosásról vagy vízvezeték szerelésről. Minden elvégzett duguláselhárításra garanciát vállalunk. Legfőbb specialitásunk: mosogatók, mosdók, padlóösszefolyók és WC. vezetékek szakszerű gépes lefolyótisztítása. Nagyobb átmérővel rendelkező csatornahálózatok tisztítását is vállaljuk. Úgy mint: strang vezetékek, alapvezetékek, gerincvezetékek. Itt womás duguláselhárítást végzünk, nagy teljesítményű csatornamosó kocsival.


Duguláselhárító vágófej munka közben

Hol dolgozunk? Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban, ipari telephelyeken. amennyiben a telefonos megkeresés alatt részletesen ismerteti az aktuális dugulás jellemzőit, akkor szakértő kollégánk megpróbálja pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát.

Nagyon fontos! Amennyiben már kialakult a dugulás, ne halogassa a megoldást, mert minél később hívunk profi duguláselhárítót, annál komolyabb dugulást kell elhárítani a szakembernek, így a várható költségek is növekedhetnek. Inkább próbálja meg megelőzni a dugulás kialakulását, ehhez rengeteg tippet-trükköt és hasznos tanácsot olvashat weboldalunkon. Kisebb kezdődő dugulások házilagos megszüntetéséhez rengeteg bevált praktikát adunk weboldalunk duguláselhárítás házilag menüpontjában.

Érdekes bejegyzések:

A szennyvízcsatorna lejtése
Eldugult a WC. - mit csináljak?
A duguláselhárító spirál

És most vegyük sorba, hogy milyen okok vezethetnek egy ingatlanban fellépő dugulások kialakulásához. Most nem tárgyaljuk részletesen az összes lefolyó fajta eldugulásának okait, csak a leggyakoribb dugulásokat vesszük számba.

Konyhai mosogató lefolyó dugulásának főbb okai: A dugulás legfőbb kiváltó okai a következők: vékony lefolyó átmérő, rossz csatorna lejtés a falban, sok könyök a falban, túl magas lefolyó kiállás, rossz szifon kialakítás, kevés meleg víz kapacitás, túl sok mosogatószer alkalmazása, folyamatos tabletta alkalmazása a mosogatógépben.

Fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulásának főbb okai: túl vékony lefolyó, esetleges sok iránytörés a falban, kevés meleg víz használat, rengeteg kemikália használata (borotva hab, szappan, folyékony kézmosók) valamint szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiánya.

A WC. csésze és WC. lefolyó dugulásának főbb okai: Az öreg elvízkövesedett WC. csészében igen gyakran léphet fel részleges vagy teljes dugulás. Idegen tárgyak WC. csészébe kerülése, úgy mint: műanyag WC. illatosító, nedves törlő kendő, ételmaradékok. Nagyon fontos még, hogy ne akarjunk spórolni a WC. öblítő vízzel, igen is minden használat után a maximális mennyiséget kell lehúzni, hogy átöblítésre kerüljön a teljes lefolyóhálózat.

Mosógép lefolyó vezeték dugulásának főbb okai: a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiánya, túlságosan vékony lefolyócső, sok derékszögű iránytörés a fali szakaszon, alacsony hőfokon üzemeltetett mosógép, a mosógép szűrő rendszereres tisztító karbantartásának hiánya.

Padlóösszefolyó dugulásának főbb okai: túlságosan vékony az elmenő lefolyócső átmérője, nem megfelelő a lejtés a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, nincs meg az időszakos tisztítás, nem jó a beépített bűzelzáró kialakítása.


Duguláselhárító gép munka közben

Milyen kérdésekre merülhetnek fel, ha felhívja a duguláselhárítót?
Mi van eldugulva – mosdó, mosogató, fürdőkád, összefolyó, WC?
Mióta áll fenn a dugulás a lakásban, üzletben, irodában?
Mik a dugulásra utaló jelek – lassan folyik le a víz, kellemetlen szagok?
Milyen otthoni próbálkozások voltak – lefolyótisztító, csőgörény, slag ?
Milyen csőátmérőben keletkezett a dugulás?
Az ingatlan melyik részén alakult ki a dugulás?
Ha a fővezeték dugult el, van e tisztítóakna, csatornafedél?
Melyik időpont lenne a legideálisabb, ha menne a szakemberek?

A munka menete a duguláselhárításban:
1. Már a telefonos megbeszélés idejében árajánlatot adunk.
2. A szakember a helyszínen eldönti, milyen berendezést fog alkalmazni.
3. Az ipari duguláselhárító gépek munkába állnak.
4. A dugulás megszüntetése után minden szerelvény visszakerül a helyére.
5. Elpakolás, takarítás, ha szükséges akkor fertőtlenítés.

Budapest 3. kerület
Budapest 3. kerület

A mosógép és annak vezetékének eldugulásról

Eszünkbe sem jut, hogy a lefolyókon kívül más is eldugulhat a lakásban. Márpedig a mosógép, mint minden vizes berendezés az otthonunkban, bizony dugulás áldozatává válhat.

A mosógép dugulását régebbi típusú gépek esetében onnan ismerhetjük fel, hogy a kiválasztott program nem indul el. A modernebb változatoknál már megjelenik a hibaüzenet is, ami a szennyvíz elvezetésével kapcsolatos problémára utal. Bár ennek elhárításához a lehetőségeink otthon igencsak korlátozottak, bizonyos módszerekkel mégis megpróbálkozhatunk.

Először vegyük szemügyre a mosógép szűrőjét. Itt sok apró tárgy képes összegyűlni a zoknitól kezdve a pénzérmékig, hajcsatokig. Ha ilyesmit találunk benne, távolítsuk el és alaposan mossuk át a szűrőt.

Ellenőrizzük a bűzelzáró szifont! Ehhez csak akkor tudunk hozzáférni, ha külső szifonról van szó. Szedjük szét és talán már meg is oldottuk a dugulás rejtélyét a bűzelzáróban lévő golyó alá beszorult szennyeződések vagy ruhafoszlányok formájában.

Amennyiben ez sem hoz megoldást, valószínűleg a mosógép falban lévő lefolyórendszerében van a dugulás. Ezt megpróbálhatjuk kitisztítani egy darab dróttal vagy csőgörénnyel. Ha azonban a mosógépünkhöz falba épített bűzelzáró tartozik, a duguláselhárítást mindenképp bízzuk szakemberre.

Budapest 3. kerület
Budapest 3. kerület

Hogyan kerülhetjük el a dugulás kialakulását?
• Bőséges meleg víz
• Csak a szükséges mosogatószer
Folyékony gépi mosogatószert használjunk a mosogatógépünkbe
• Ecetes átöblítés a mosógépben és a mosogatógépben, akár havonta.

Mit ne tegyünk a lefolyókkal?
• Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál.
• Ne spóroljunk a vízzel a WC. lehúzásnál.
• Inkább folyékony gépi mosogatószert használjunk, mint tablettát.
• Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert beleköthet a lefolyócsőbe.
• Ne használjunk WC. illatosítót, mert gyakran lesz a dugulás okozója.

Duguláselhárítás trisóval

A trisó vagy trinátrium-foszfát. A foszforsav nátriummal alkotott sója, fehér színű, kristályos szerkezetű, legtöbbször por alakú kiszerelésben kapható anyag.  Élelmiszer és vegyiparban a leggyakoribb a felhasználása. Magas tisztító és zsíroldó hatását használhatjuk ki a háztartásunkban.

Első sorban mosógép és mosogatógép belső tisztítására valamint lefolyóvezetékek vízkő mentesítésre és zsírtalanítására  használják ezt a kereskedelmi forgalomban is olcsón (280-350 Ft.) beszerezhető vegyszert.  Esetleg kisebb, elzsírosodásból fakadó mosogató szifon dugulás elhárítására is alkalmas még.

triso-dugulas

A mosógép és mosogatógép zsírtalanításhoz (szagtalanításához) 250 gramm trisót tegyünk a gépbe és legalább a 60-70 fokos programot indítsunk el. Amennyiben továbbra is kellemetlen szagokat áraszt a gép, sajnos nem lesz elég a trisó. A rendszeres trisós karbantartás megfogja hozni a gyümölcsét a dugulás kialakulása ellen.

Mosogatónk és kézmosónk vezetékének karbantartáshoz legalább egy éjszakára hagyjuk dolgozni a trisót. Pár kanál trisó, majd 1-2 liter forrásban lévő víz a lefolyóba. Dugózzuk le a lefolyónkat, hogy az elegy gőzei is dolgozni tudjanak. Kis szerencsével a kisebb dugulások meg szűnhetnek. Sajnos WC. dugulás és komolyabb mosogató dugulások esetén hatástalan szernek bizonyult a trisó. Háziasszonyok elmondásából kiderült, hogy a trisó az egyik legjobb házilagos lefolyó tisztító és  dugulás elhárító szer, melyet bevethetünk a kialakuló félben lévő dugulások ellen.


Csatorna kamerázás – építési törmelék a lefolyóban

A legfőbb szempontok az ideális duguláselhárító szakember kiválasztásában?
Informatív és szakmai weboldallal rendelkezik a duguláselhárító szakember. A vállalási feltételek (körzet, munka idő, ár, technológia, garancia) megjelennek a honlapon. A duguláselhárítás várható költségei fel vannak tüntetve a szakember weboldalán. Professzionális technológiákkal (gépek és szerszámok) rendelkezik a a szakember. A szakember munkaidőben mindig elérhető legyen telefonon. Már a telefonban is kiderülnek a várható költségek és a munka pontos leírása. Nagy szakmai tapasztalat a duguláselhárítás terén. Garanciát vállal az elvégzett munkára, Budapesten és Pest megyében is.

– Fix árak
– Nincs folyóméter díj
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár
– 30 nap garancia

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Duguláselhárítás a legolcsóbban Budapesten – fix áron.

Érdekes bejegyzések:

Duguláselhárítás házilag
Mennyibe kerül a duguláselhárító spirál
Woma duguláselhárítás

Ami a munkánkat jellemzi:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia
• 25 éves tapasztalat

És amire nem kell számítania:

• nincsenek rejtett költség
• nincs hétvégi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter ár

III.-KERULAT-OBUDA

Amiben mindig számíthat ránk:

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.  Fix áron, gyorsan, garanciával. Duguláselhárítás Budapest kerületeiben – fix áron – garanciával – olcsón.

Duguláselhárítás Óbudán – 1 órán belül – A legolcsóbban.
Duguláselhárítás III. kerületben – Óbuda.
A kerület alábbi részein: Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Óbuda, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy

Duguláselhárítás Budapest –  III. kerület árak

Klíma vezetékek duguláselhárítás – 5000 Ft. – tól
Kád vezeték duguláselhárítás – 7000 Ft. – tól
Mosdó vezeték duguláselhárítás – 8000 Ft. – tól
Zuhanytálca duguláselhárítás – 7000 Ft. – tól
Padlóösszefolyó vezeték duguláselhárítás – 9000 Ft. – tól
Mosogató vezeték duguláselhárítás – 12000 Ft. – tól
WC vezeték duguláselhárítás – 12000 Ft. – tól
Strang vezeték duguláselhárítás – 15000 Ft. – tól
Fertőtlenítés és szagtalanítás – 15000 Ft. – tól

Budapest 3. kerület
Budapest 3. kerület

Kérdések és válaszok a duguláselhárításban:

Minden esetben megoldható a duguláselhárítás bontás nélkül ?
Válasz: Sajnos nem. Csak az esetek 95% -ban, mert amennyiben eltört a szennyvízelvezető rendszer, vagy olyan mértékű sérülést szenvedett, akkor általában a szakember is a csőcserét javasolja.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Válasz: Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. Majd végezetül az idegen tárgyak.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Válasz: Ipari kivitelű kézi és gépi spirálokkal,  szívó-nyomó pumpával, speciális motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosatóval és  csatorna kamerával.

Megpróbálhatom házilag is megoldani a dugulást, és mivel érdemes próbálkozni ?
Válasz: Igen, bátran lehet próbálkozni. Mosogatónál némi lefolyó tisztítószer, majd forróvíz. Kézmosónál ugyan ez, esetleg kis kézi csőgörény is alkalmazhatunk az összegyűlt hajszálak kivételére. A WC. -nél csak a pumpa jöhet szóba.

Mennyi ideig tart a duguláselhárítás ?
Válasz: Minden probléma más időintervallum alatt oldható meg, de elmondható, hogy egy jó képzett szakember, korszerű felszerelés birtokában nagyon gyorsan, akár fél órán belül megbirkózik egy konyhai, vagy fürdőszobai dugulással. A kültéri dugulások, azonban  több órát is igényelhetnek.

És egy tipp:

Rendszeres karbantartás mellett zuhanytálcánk lefolyója sok évig fog szolgálni minket. Különösen fontos az acril zuhanytálcák hajfogó kosarát rendszeresen üríteni és tisztán tartani. Itt ugyan is általában, a tálca alatt egy vékony falú flexibilis lefolyó van bekötve, ami a gépi tisztítást nem élné túl, mert könnyen megsérül a cső, és a víz a tálca alatt szivároghat.

Duguláselhárítás III. kerület – Óbuda

III.kerület – Római fürdő Duguláselhárítás
III.kerület – Táborhegy Duguláselhárítás
III.kerület – Testvérhegy Duguláselhárítás
III.kerület – Aquincum Duguláselhárítás
III.kerület – Békásmegyer Duguláselhárítás
III.kerület – Csillaghegy Duguláselhárítás
III.kerület – Csúcshegy Duguláselhárítás
III.kerület – Filatorigát Duguláselhárítás
III.kerület – Hármashatárhegy Duguláselhárítás
III.kerület – Óbuda Duguláselhárítás
III.kerület – Remetehegy Duguláselhárítás
III.kerület – Ürömhegy Duguláselhárítás

Pince csatorna - duguláselhárítás III. kerület
Pince csatorna – duguláselhárítás III. kerület

És egy hasznos cikk – dugulás a kádban

Mint minden más lefolyó esetében, a kádban is megtörténhet, hogy a lefolyócsőbe idegen tárgyak kerülnek. Ezeken azután kisebb tárgyak akadnak fenn, s az akadály egyre nagyobbra nő, míg azután a cső teljesen eldugul. Ebben az esetben a legszerencsésebb az lehet, ha profira hagyjuk a munkát.

A kád lefolyójába ugyanakkor kerülhetnek szennyeződések is. Ilyen lehet például a, hajszálak, tusfürdő és mososzer lerakódások, ruhákból kimosott –  por, kosz,  cement, amely megtapad a cső falán, s annak keresztmetszetét egyre szűkíti, míg végül átjárhatatlanná nem válik a cső.  És persze ott van a haj, amely a lefolyóban felgyűlik és rövid úton elzárja azt.

A legtöbb esetben az ilyen dugulások megoldhatóak akár házi módszerekkel is – a régi, jól bevált bölcsességek sok esetben képesek lehetnek egyszerűen és költséghatékonyan megoldani a gondot, anélkül, hogy szakembert kellene hívnunk.  A pumpa vagy a nagyobb mennyiségű forróvíz a legegyszerűbb ilyen módszereke, s ha ezek nem válnak be, még mindig ott van a trisó vagy a szódabikarbóna, esetleg a bolti lefolyótisztító szerek.

Ha mindezek hatástalanok maradnak, hívjunk duguláselhárítót, aki képes percek alatt felmérni, majd hatékonyan elhárítani a problémát. Így a lefolyó újra átjárható, a háztartás újra teljesen működőképes lehet.

Woma duguláselhárítás Budapest III. kerület
Woma duguláselhárítás Budapest III. kerület

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás – III. kerület – Óbuda

Szolgáltatások:

Csatornatisztítás Budapesten a III. kerületben – Óbudán
Lefolyótisztítás a III. kerület – Óbuda
Duguláselhárítás azonnal és fix áron III. kerületben – Óbudán
Duguláselhárítás kedvező árakkal Budapesten – III. kerület – Óbuda
Duguláselhárítás falbontás nélkül III. kerületben – Óbudán
Duguláselhárítás legolcsóbban, garanciával a  III. kerületben – Óbuda
Mosogató duguláselhárítás III. kerület – Óbudán
Kád duguláselhárítás III. kerület – Óbuda
WC duguláselhárítás Budapesten – III. kerületben – Óbudán

WC., mosdó, mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében. A duguláselhárító szakemberek ilyen korszerű, nagy teljesítményű, ipari duguláselhárító gépekkel dolgoznak.

Tisztelt 3. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest III. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest III. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.


Miben tudunk segíteni a 3. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapesten
Csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapesten

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 3. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera (száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest III. kerületében.

4.5/5 - (48 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma