A duguláselhárítás telefonszáma

Mitől büdös a mosógép ?

Kérdés: Mitől büdös a mosógép ?
Válasz: Legyen szó elöl töltős vagy felül töltős mosógépről, az idő elteltével kellemetlen szagot áraszthatnak sőt a mosott ruhák is átvehetik ezt a kellemetlen illatot. Nem kell semmi bonyolult dologra gondolni.

De mi lehet a bűz forrása?
Első sorban a gép alkatrészeiben elszaporodott mikroorganizmusoktól, melyek kellemetlen gázokat termelnek. A parányi élőlények (gombák, baktériumok) a gépalkatrészekben pangó vizes közegbe (mosópor, öblítő, ruhafoszlány és szennyeződések ) között ideális életteret nyernek.

Büdös a mosógép ?
Büdös a mosógép ?

Hogyan akadályozzuk meg a mikroorganizmusok elszaporodását a mosógép belsejében ? A mosószert soha ne adagoljuk, túl, mert a felesleg úgy is csak kicsapódik és lerakódik a mosószer adagoló tálca falán. A szivattyúszűrőt 2-3 havonta ellenőrizzük és tisztítsuk. A mosógép ajtaját és gumitömítéseit, tisztítsuk mosás után szárazra. Mosás után, mindig hagyjuk nyitva a mosó gép ajtaját és a mosószer adagolót is, így hamarabb szárad ki a gép. Havonta egyszer indítsunk el egy magas hőfokú programost, ruhák nélkül, egy fél flakon ecettel. Duguláselhárítás otthon – házilag, tippek, tanácsok.

Mosószer adagoló tálca, mindig legyen tiszta !

Esetleg a mosogatógép is büdös?   >>> Mitől büdös a mosogatógép ?

Korszerű mosó-szárító gép

Ami még érdemes ellenőriznünk, hogy mosógépünk ürítő csövének kifolyója rendelkezik e bűzelzáróval, ez csak a fali lefolyórendszerre kötött gépeket érinti. Duguláselhárítás bontás nélkül, fix áron Budapesten.

4.1/5 - (18 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma