Mitől büdös a mosógép ?

A duguláselhárítás telefonszáma

Legyen szó elöl töltős vagy felül töltős mosógépről, az idő elteltével kellemetlen szagot áraszthatnak sőt a mosott ruhák is átvehetik ezt a kellemetlen illatot. Azonban nem kell semmi bonyolult dologra gondolni, könnyen kideríthető a bűz forrása. Ilyenkor érdemes alaposan átvizsgálni a mosógépet, az ajtótól a lefolyórendszerig.

Mitől büdös a mosógép ?
Mitől büdös a mosógép ?

 

Mitől büdös a mosógép belseje?

A mosógép belseje a berendezés  alkatrészeiben elszaporodott mikroorganizmusoktól lehet büdös, ezek a mikroorganizmusok, (baktériumok és gombák) melyek kellemetlen gázokat termelnek. A parányi élőlények (gombák, baktériumok) a gépalkatrészekben pangó vizes közegbe (mosópor, öblítő, ruhafoszlány és szennyeződések ) között ideális életteret nyernek. Tipikus előfordulási helyük a mosógép ajtó tömítések, a mosószer adagoló tálca, a szivattyúház és a lefolyórendszer.

 

Büdös a mosógép ?
Büdös a mosógép ?

Hogyan akadályozzuk meg a mikroorganizmusok elszaporodását a mosógép belsejében ?

A mosószert soha ne adagoljuk, túl, mert a felesleg úgy is csak kicsapódik és lerakódik a mosószer adagoló tálca falán. A szivattyúszűrőt 2-3 havonta ellenőrizzük és tisztítsuk. A mosógép ajtaját és gumitömítéseit, tisztítsuk mosás után szárazra. Mosás után, mindig hagyjuk nyitva a mosó gép ajtaját és a mosószer adagolót is, így hamarabb szárad ki a gép. Havonta egyszer indítsunk el egy magas hőfokú programost, ruhák nélkül, egy fél flakon ecettel. Mosógép tisztítás házilag.  Itt rengeteg hasznos tanácsot olvashat az otthoni praktikákról.

Mosószer adagoló tálca, mindig legyen tiszta !

Korszerű mosó-szárító gép

Esetleg a mosogatógép is büdös?   Itt olvashat egy hasznos cikket róla >>> Mitől büdös a mosogatógép ?

Ami még érdemes ellenőriznünk, hogy mosógépünk ürítő csövének kifolyója rendelkezik e bűzelzáróval, ez csak a fali lefolyórendszerre kötött gépeket érinti. Duguláselhárítás bontás nélkül, fix áron Budapesten.

Tisztelt Látogató

Amennyiben profi duguláselhárító szakemberre lenne szüksége, akkor keresse bizalommal felkészült csapatunkat. Minden egy helyen: duguláselhárítás, csatornás kamerázás, womás duguláselhárítás, helymeghatározás, vízvezeték szerelés, csatorna építés és javítás. 25 év tapasztalat a Budapesti lakosok szolgálatában. amennyiben Ön Pest megyében lakik, akkor is rövid időn belül segítenek szakembereink. Duguláselhárítás Budapest – 30 nap garanciával. Ügyfélszolgálatos kollégánk a hét minden napján rendelkezésre áll. Budapesti duguláselhárító csapatunk pontos megjelenéssel tiszta munkavégzéssel és korrekt árakkal áll rendelkezésre a hét minden napján.

4.2/5 - (20 votes)