» » Duguláselhárítás IV. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás IV. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás IV. kerület – Újpest
A kerület alábbi részein: Istvántelek, Káposztásmegyer, Megyer, Székesdűlő, Újpest. Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül a 4. kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a 4. kerületben. Fix áron, gyorsan, garanciával. 

Duguláselhárítás IV. kerület - Újpest
Duguláselhárítás IV. kerület – Újpest

Kerületi szakember !

Fix áras duguláselhárítás Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:
• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:
• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

IV.-kerulet

 

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban. Fix áron, gyorsan, garanciával. Duguláselhárítás IV. kerület – Újpesten és Káposztásmegyeren.

Amiben mindig számíthat ránk:
Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

És egy tipp:
WC. illatosítót ne használjunk, vagy ha már minden képen használni szeretnénk akkor keressük a tok nélküli, öntapadós kivitelűt. Ez a kivitel soha nem fog dugulást okozni a WC. ben.

Hogy ne jöjjön a mester !

  • Mosogatónk lefolyójába havonta öntsünk egy fél flakon ecetet, majd rá egy fazék forralt vizet, ne féljünk a PVC cső bírni fogja.
  • Apró lyukú műanyagszűrőt csak nagyon indokolt esetben használjuk (csak hajmosás), mert jelentősen csökkenti a víz áramlását és lefolyónk öntisztító képességét.
  • Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimest, környezetbarátot. De, ezeket a szereket is jobb ha csak prevenciós célzattal öntjük a lefolyóba – havonta, maximum 2-3 decit.
  • Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdetés előtt alaposan keféljük ki, és használjunk szűrőt a kádban.
  • Padló összefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki.
  • Ami nem való a WC.-be : higiénés kendő, fültisztító pálcika, arcpamacs, betét, tampon, pelenka és a macska alom. Mindezekre ott a kuka.
  • Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
  • Ne használjunk WC illatosítót, mert a gyengécske fül könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és garantáltan komoly dugulást okoz. Már kaphatóak a lebomló, öntapadós WC. illatosító korongok is.
  • Kád vagy zuhanytálca dugulás esetében, töltsük fel a rendszert legalább félig, majd kezdjük el le-fel pumpálni a lefolyót, hogy megmozdítsuk a lágy lerakódásokat, és megláthatjuk, hogy még a kitűnően üzemelő lefolyó faláról is milyen gusztustalan, fekete dolgok válhatnak le.

IV.kerület – Woma dugulás elhárítás –  bontás nélkül, garanciával.

A WC duguláselhárítása
A WC dugulását leggyakrabban olyan tárgyak okozzák, amelyeket az emberek megpróbálnak lehúzni, nem tudván arról, hogy szinte biztosan megakadnak majd és elzárják az utat. Ilyen anyag számos akad már a fürdőszobában is. A WC-papír alapvetően nem okoz problémát, de nagyobb csomóban akár már ez is képes megakadni, nem is beszélve a WC-papír gurigáról, és persze a különféle törlőkendőkből, amelyek nem bomlanak le, s rendszeresen okoznak dugulást a fürdőszobában.

Mielőtt szakembert hívnánk, megpróbálkozhatunk néhány házilagos módszerrel is. A pumpát használva megpróbálhatjuk kilazítani, elmozdítani az akadályt, s így elhárítani a dugulást. Ha ez nem működik, próbálkozhatunk különféle lefolyótisztító szerekkel is, amelyek a szerves anyagokat általában könnyű szerrel képesek feloldani és így semlegesíteni a problémát.

Megpróbálkozhatunk trisóval is, a vizet a WC-ből eltávolítva abba egy egész flakonnyit beborítva. Ha egy éjszaka alatt ez sem oldja meg a gondot, akkor ideje lehet tárcsázni a duguláselhárító szakember számát, aki az univerzális csőgörény segítségével képes lehet szinte percek alatt feltárni és elhárítani a problémát.

Akár beejtett tárgyról, akár más megakadt anyagról, szennyeződésről van szó, ha a házilagos praktikák nem bizonyulnak hatékonynak, jobban járhatunk a szerelő hívásával, mivel ha magunk túlzásba visszük a próbálkozást, a legnagyobb jó szándékkal is további károkat okozhatunk, amelyek később igencsak költségesnek bizonyulhatnak, akár bontást is szükségessé tehetnek.

Újpest területén végzett szolgáltatásaink:

Csatornatisztítás  Újpest – IV. kerület
Duguláselhárítás fix áron Újpest – IV. kerület
Olcsó dugulás elhárítás Újpest – IV. kerület
Dugulás elhárítás bontás nélkül Újpest – IV. kerület
Non-stop lefolyótisztítás Újpest – IV. kerület
WC. és mosdó duguláselhárítás Újpest – IV. kerület
Kád és zuhanytálca duguláselhárítás Újpest – IV. kerület
Mosogató és padlóösszefolyó duguláselhárítás Újpest – IV. kerület
Akna tisztítás és dugulás elhárítás Újpest – IV. kerület
Csatorna és ereszcsatorna duguláselhárítás Újpest – IV. kerület

Dugulás elhárítás Budapest – IV. kerületében

Tisztelt 4. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest IV. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest IV. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk. Duguláselhárítás Budapest – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

Miben tudunk segíteni a 4. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 4. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest IV. kerületében.

A duguláselhárítás telefonszáma