» » Duguláselhárítás X. kerület – Fix áron, gyorsan, garanciával

Duguláselhárítás X. kerület – Fix áron, gyorsan, garanciával

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás X. kerület – KőbányaLefolyótisztítás a X. kerületben – Kőbányán
A kerület alábbi részein: Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy, Téglagyárdűlő és Újhegy Duguláselhárítás kedvező áron,  falbontás nélkül  a X. kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a  X. kerületben. Mosogató,  mosdó,  kád,  zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a  X. kerületben. Fix áron, gyorsan, garanciával.

Duguláselhárítás X. kerületben
Duguláselhárítás X. kerületben

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás,  Woma csatornatisztítás,  falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel,  Budapesten és Pest megye területén, garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

 X.kerulet-kobanya-cimer

Amiben mindig számíthat ránk:

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban.
Duguláselhárítás X. kerület – Kőbánya – Lefolyótisztítás a X. kerületben – Duguláselhárítás  Kőbánya

És egy tipp:

Mosogatónk lefolyójára kötött –  víztakarékos mosogatógépünk és mosógépünk  – egy jövőben kialakuló dugulás egyik okozója lehet.  Ezért a mosogató rendszert érdemes havonta 1-2 nagy lábas forróvízzel átöblíteni.

Hogy ne jöjjön a mester !

 • Mosogatónk lefolyójába havonta öntsünk egy fél flakon ecetet, majd rá egy fazék forralt vizet, ne féljünk a PVC cső bírni fogja.
 • Apró lyukú műanyagszűrőt csak nagyon indokolt esetben használjuk (csak hajmosás), mert jelentősen csökkenti a víz áramlását és lefolyónk öntisztító képességét.
 • Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimest, környezetbarátot. De, ezeket a szereket is jobb ha csak prevenciós célzattal öntjük a lefolyóba – havonta, maximum 2-3 decit.
 • Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdetés előtt alaposan keféljük ki, és használjunk szűrőt a kádban.
 • Padló összefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki.
 • Ami nem való a WC.-be : higiénés kendő, fültisztító pálcika, arcpamacs, betét, tampon, pelenka és a macska alom. Mindezekre ott a kuka.
 • Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
 • Ne használjunk WC illatosítót, mert a gyengécske fül könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és garantáltan komoly dugulást okoz. Már kaphatóak a lebomló, öntapadós WC. illatosító korongok is.
 • Kád vagy zuhanytálca dugulás esetében, töltsük fel a rendszert legalább félig, majd kezdjük el le-fel pumpálni a lefolyót, hogy megmozdítsuk a lágy lerakódásokat, és megláthatjuk, hogy még a kitűnően üzemelő lefolyó faláról is milyen gusztustalan, fekete dolgok válhatnak le.

A mosogató dugulás és házilagos elhárítása:

Talán a leggyakoribb és egyben  a legbosszantóbb dugulás egy otthonban.  De mitől is olyan gyakori ? Az alul méretezett lefolyócsövektől, a túlzott mosogatószer felhasználástól és a kevés meleg víz használattól.

A mosogató dugulásai gyakran és egyszerűen elhárítható házilag is a lefolyótisztítók vagy egy pumpa segítségével.  Azonban, ha a dugulás nem csak a szifont és környékét érinti,  már komolyabb a baj,  de nem megoldhatatlan helyzettel állunk szemben. Ilyen esetekre jó, ha van otthon egy acélspirál,  gyakoribb nevén csőgörény, amivel orvosolhatjuk a bajt. (Barkácsboltokban 1500-5000 Ft. körül szerezhető be, inkább a drágább vastagot válasszuk)

A mosogató alatti csövet (szifon alkatrészeket)  szedjük  szét, ha van benne víz,  azt egy tálba fogjuk fel. A szifont és a csövet,  ameddig elérjük, alaposan mossuk ki és törölgessük ki,  már így is sok szennyeződéstől megszabadulhatunk. A falba vezető cső végébe helyezzük bele a csőgörényt és tekerjük az óramutató járásával megegyező irányba.

Így sokkal hatékonyabbak lehetünk, mintha csak bevezetnénk a spirált a csőbe, hiszen a tekerés hatására a spirál végén lévő szív, vagy buzogány formájú  kaparófej körbe forog és a cső falát is kitakarítja.

Szükség lehet rá, hogy a csőgörényt többször is kihúzzuk, majd újra bevezessük, míg a dugulást teljesen felszámoljuk. Ha sikerrel jártunk, csavarjuk vissza a szifont, majd töltsük tele forró vízzel a mosogatót és egyszerre engedjük lefolyni. Esetleg pumpával is segíthetünk, hogy lendületet vegyen, így  a nagy nyomású víz az utolsó lerakódásokat is kitakarítja a csőből.

Szolgáltatásaink X. kerület- Kőbánya :

 • Beltéri lefolyórendszerek tisztítása és időszakos karbantartása.
 • Kültéri csatorna hálózatok tisztítása és időszakos karbantartása.
 • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
 • Fertőtlenítés és szagtalanítás a duguláselhárítás után.
 • Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.

A dugulás okai

A dugulások kialakulásáért legtöbb esetben nem a rosszul  kialakított csatorna hálózat a felelős, hanem sokkal inkább saját figyelmetlenségünk.  A dugulás okai leginkább tehát: az indokolatlanul sok mosó és mosogatószer felhasználás, az ételmaradékok, zsírok és olajok bejutása a lefolyóvezeték hálózatba, valamint a kevés meleg víz és vízhasználat.

Duguláselhárítás Budapesten a X. kerületben, kedvező árakkal. Fix áron, gyorsan, garanciával. Csatornamosatás, Womával, csatornakamerázás, nyomvonal meghatározás.

Tisztelt 10. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest x. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest x. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 10. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 10. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek 10. kerületi duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Ne halogassa a probléma megoldását, mert magától nem oldódik meg ! Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest x. kerületében.

A duguláselhárítás telefonszáma