A duguláselhárítás telefonszáma

Padlóösszefolyó duguláselhárítás

Padlóösszefolyó duguláselhárítás
Talán már mindenki találkozott azzal a felettébb kellemetlen jelenséggel, hogy valamelyik lefolyója bűzt áraszt magából. Mielőtt nekiesnénk a rendszernek különféle tisztítószerekkel vagy folyamatosan illatot permeteznénk szét a szagok elnyomása érdekében, érdemes jobban utána nézni,  hogy mi is lehet a kiváltó ok. Az eldugult padlóösszefolyó az egyik leggyakoribb dugulás fajta ami felléphet az otthonunkban.

Padlóösszefolyó - fürdőszobai összefolyó
Padlóösszefolyó – fürdőszobai összefolyó

A legtöbb esetben a nem kívánatos, büdös szag egy kialakulóban lévő dugulás előjele, de lehet más is, például a fürdőszobai összefolyó bűzelzárásának problémája vagy  hibás légbeszívó szelep , esetleg eldugult strang szellőző.

Összefolyó duguláselhárítás - duguláselhárító géppel
Összefolyó duguláselhárítás – duguláselhárító géppel

A padlóösszefolyó dugulásnak megszüntetéséhez alkalmas duguláselhárító gép.

A kellemetlen szagok legfőbb okai:
1. Kiszáradt padlóösszefolyó – egyszerűen elpárolgott a víz a padlóösszefolyóból. Ez akkor van, ha a nincs bűzzáró víz utánpótlás, mert ritkán használt zuhanytálcák és mosdók vannak rákötve. Amennyiben elfogyott a víz a padlóösszefolyóból, öntsünk utána.
2. Takarítsuk sűrűbben a padlóösszefolyónkat.
3. Ellenőrizzük a bűzelzáró könyök vagy a bűzzáró dugó meglétét.

Padlóösszefolyó bűzelzáró
Padlóösszefolyó bűzelzáró

Egy kis odafigyeléssel tehát, rendszeres tisztítással a baj megelőzhető, elkerülhető, ha viszont mégis felütötte a fejét az a fránya dugulás, akkor érdemes szakemberhez fordulni, aki gyors és hatékony segítséget tud biztosítani.

Haj és szőr az összefolyó vezetékben
Haj és szőr az összefolyó vezetékben

A padlóösszefolyó dugulásának megszüntetése leginkább a bűzelzáró dugókkal kezdődik és ha ezek könnyen eltávolíthatóak, akkor slaggal vagy a tusolócső használatával máris átmoshatjuk a padlóösszefolyót, hogy az újra rendeltetésszerűen tudjon működni. Gyakran már elég az összefolyó alapos kitakarítása is.

Ételmaradék és mosószer az összefolyó vezetékben
Ételmaradék és mosószer az összefolyó vezetékben

Egy másik gyakori probléma, ha a mosogató lefolyóvezetéke is rá van kötve a padlóösszefolyóra. Ilyenkor a fürdőszoba (kád, mosdó) kifolyó szennyes vize találkozik a mosogató zsíros mosószeres vizével. Nagyon rövid idő alatt fog eldugulni az összefolyó. Először csak az összefolyó lesz tele szennyeződéssel, majd az elmenő ág is el fog dugulni. Ezt a rendszert sokkal többször kell karbantartani.

Zuhany lefolyó dugulás
Zuhany lefolyó dugulás

Igen… ilyen rettenetes dolgokat is találnak a szakemberek a zuhany lefolyóban. Ezeket csak gépi tisztítással lehet eltávolítani a csatornahálózatból.

Azonban, ha komolyabb lerakódás (építőanyag maradványok)  található a lefolyóvezetékben akkor csak a gépi duguláselhárítás jöhet szóba. Padlóösszefolyó duguláselhárítás garanciával, gyorsan. Kiemelt Budapesti kerületek ahol duguláselhárítást, csatornatisztítást és vízvezeték szerelést vállalunk: IV.  VI.  X.  XVIIXVIII.  XIX.  XXIII.  kerület. Pest megye teljes területén is számíthatnak ránk a megrendelők.

Padlóösszefolyó dugulás megszüntetése
Padlóösszefolyó dugulás megszüntetése

Bármilyen gusztustalan feladat is, húzzunk kesztyűt és tisztítsuk ki legalább 2 havonta padlóösszefolyónkat. a rendszerek karbantartással megelőzhető egy komolyabb dugulás kialakulása. Duguláselhárítás, olcsón, fix áron Budapesten

Trehány munkát végzett a burkoló
Trehány munkát végzett a burkoló

Egy érdekesen beépített padlóösszefolyó – internetes fotó – látható. A burkolómester nem áll a szakma csúcsán, maradjunk annyiban. A munka nem csak ronda, de a lefolyó vezeték, így tisztíthatatlan, mivel az összefolyó felszedhetetlen.

Gyönyörű Budapest - Budai Várból fotózva
Gyönyörű Budapest – Budai Várból fotózva
4.5/5 - (23 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma