A duguláselhárítás telefonszáma

Padlóösszefolyó duguláselhárítás

Padlóösszefolyó duguláselhárítás
Talán már mindenki találkozott azzal a felettébb kellemetlen jelenséggel, hogy valamelyik lefolyója bűzt áraszt magából. Mielőtt nekiesnénk a rendszernek különféle tisztítószerekkel vagy folyamatosan illatot permeteznénk szét a szagok elnyomása érdekében, érdemes jobban utána nézni,  hogy mi is lehet a kiváltó ok. Az eldugult padlóösszefolyó az egyik leggyakoribb dugulás fajta ami felléphet az otthonunkban.

Padlóösszefolyó - fürdőszobai összefolyó
Padlóösszefolyó – fürdőszobai összefolyó

A legtöbb esetben a nem kívánatos, büdös szag egy kialakulóban lévő dugulás előjele, de lehet más is, például a fürdőszobai összefolyó bűzelzárásának problémája vagy  hibás légbeszívó szelep , esetleg eldugult strang szellőző.

A padlóösszefolyó dugulásnak megszüntetéséhez alkalmas duguláselhárító gép.

A kellemetlen szagok legfőbb okai:
1. Kiszáradt padlóösszefolyó – egyszerűen elpárolgott a víz a padlóösszefolyóból. Ez akkor van, ha a nincs bűzzáró víz utánpótlás, mert ritkán használt zuhanytálcák és mosdók vannak rákötve. Amennyiben elfogyott a víz a padlóösszefolyóból, öntsünk utána.
2. Takarítsuk sűrűbben a padlóösszefolyónkat.
3. Ellenőrizzük a bűzelzáró könyök vagy a bűzzáró dugó meglétét.

Padlóösszefolyó bűzelzáró
Padlóösszefolyó bűzelzáró

Egy kis odafigyeléssel tehát, rendszeres tisztítással a baj megelőzhető, elkerülhető, ha viszont mégis felütötte a fejét az a fránya dugulás, akkor érdemes szakemberhez fordulni, aki gyors és hatékony segítséget tud biztosítani.

A padlóösszefolyó dugulásának megszüntetése leginkább a bűzelzáró dugókkal kezdődik és ha ezek könnyen eltávolíthatóak, akkor slaggal vagy a tusolócső használatával máris átmoshatjuk a padlóösszefolyót, hogy az újra rendeltetésszerűen tudjon működni. Gyakran már elég az összefolyó alapos kitakarítása is.

Zuhany lefolyó dugulás
Zuhany lefolyó dugulás

Igen… ilyen rettenetes dolgokat is találnak a szakemberek a zuhany lefolyóban. Ezeket csak gépi tisztítással lehet eltávolítani a csatornahálózatból.

Azonban, ha komolyabb lerakódás (építőanyag maradványok)  található a lefolyóvezetékben akkor csak a gépi duguláselhárítás jöhet szóba. Padlóösszefolyó duguláselhárítás garanciával, gyorsan. Kiemelt Budapesti kerületek ahol duguláselhárítást, csatornatisztítást és vízvezeték szerelést vállalunk: IV.  VI.  X.  XVIIXVIII.  XIX.  XXIII.  kerület. Pest megye teljes területén is számíthatnak ránk a megrendelők.

Padlóösszefolyó dugulás megszüntetése
Padlóösszefolyó dugulás megszüntetése

Bármilyen gusztustalan feladat is, húzzunk kesztyűt és tisztítsuk ki legalább 2 havonta padlóösszefolyónkat. a rendszerek karbantartással megelőzhető egy komolyabb dugulás kialakulása. Duguláselhárítás, olcsón, fix áron Budapesten

Egy érdekesen beépített padlóösszefolyó – internetes fotó – látható. A burkolómester nem áll a szakma csúcsán, maradjunk annyiban. A munka nem csak ronda, de a lefolyó vezeték, így tisztíthatatlan, mivel az összefolyó felszedhetetlen.

 

A duguláselhárítás telefonszáma