» » Duguláselhárítás XIX. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás XIX. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XIX. kerület – Lefolyótisztítás Kispesten
A kerület alábbi részein:  Wekerletelep, Kispest Lakótelep, Kispest Kertváros, Felső-Kispest. Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül a XIX.  kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a XIX.  kerületben. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a XIX.  kerületben.

Duguláselhárítás XIX. kerület
Duguláselhárítás XIX. kerület

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás,  Woma csatornatisztítás,  falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel,  Budapesten és Pest megye területén, garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

XIX.-KERULET-CIMER

Amiben mindig számíthat ránk:

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban.
Duguláselhárítás XIX. kerület – KispestLefolyótisztítás Kispesten

És egy tipp:

Macskaalmost soha ne öntsük a WC. csészébe mert eldugulhat. Ha már WC. illatosítót használunk, akkor inkább az öntapadós változatot használjuk, mint az akasztó füles változatot, ami könnyen lecsusszanhat, és kész a dugulás.

Hogy ne jöjjön a mester !

 • Mosogatónk lefolyójába havonta öntsünk egy fél flakon ecetet, majd rá egy fazék forralt vizet, ne féljünk a PVC cső bírni fogja.
 • Apró lyukú műanyagszűrőt csak nagyon indokolt esetben használjuk (csak hajmosás), mert jelentősen csökkenti a víz áramlását és lefolyónk öntisztító képességét.
 • Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimest, környezetbarátot. De, ezeket a szereket is jobb ha csak prevenciós célzattal öntjük a lefolyóba – havonta, maximum 2-3 decit.
 • Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdetés előtt alaposan keféljük ki, és használjunk szűrőt a kádban.
 • Padló összefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki.
 • Ami nem való a WC.-be : higiénés kendő, fültisztító pálcika, arcpamacs, betét, tampon, pelenka és a macska alom. Mindezekre ott a kuka.
 • Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
 • Ne használjunk WC illatosítót, mert a gyengécske fül könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és garantáltan komoly dugulást okoz. Már kaphatóak a lebomló, öntapadós WC. illatosító korongok is.
 • Kád vagy zuhanytálca dugulás esetében, töltsük fel a rendszert legalább félig, majd kezdjük el le-fel pumpálni a lefolyót, hogy megmozdítsuk a lágy lerakódásokat, és megláthatjuk, hogy még a kitűnően üzemelő lefolyó faláról is milyen gusztustalan, fekete dolgok válhatnak le.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.


Előzze meg a dugulás kialakulását:

A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta fazék forróvizet.
Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.
A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki.
Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki,  mosogatón szifonját 6 havonta.
A WC. ne szemetes !

Budapesti dugulás elhárítás –  XIX. kerületben – Kispesten

Tisztelt 21. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XXI. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XXI. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 21. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 21. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek 21. kerületi duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Ne halogassa a probléma megoldását, mert magától nem oldódik meg ! Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XXI. kerületében.

Fontos:

 • A dugulásokat, minden esetben bontás nélkül oldjuk meg.
 • Külön kiszállási díjat nem számítunk fel.
 • A XIX. kerületben elvégzett duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk.
 • A év bármely napján elérhetőek vagyunk, mivel non-stop ügyeletet tartunk.
 • Szakképzett munkatársaink pontosan érkeznek a helyszínre.
 • Tiszta, higiénikus munkavégzés jellemez minket.
 • A XIX. kerületben is 1 órán belül megjelennek duguláselhárító munkatársaink.

Még egy jó tanács a duguláselhárító mestertől:

Ezektől is eldugulhat a WC. lefolyója
Bármilyen hihetetlen de nem csak a szokványosnak mondható dolgoktól (túl sok WC. papír, nedves törlő kendő, ételmaradék) dugul el a lefolyó, hanem amire nem is gondolnánk annyi minden dolog lehet az okozója egy masszív WC csésze dugulásnak.

Mobiltelefon a lefolyóba
Egy mobiltelefon már kellőképpen nagy ahhoz, hogy elzárja a víz útját és WC. dugulást okozzon. A duguláselhárító szakember meg fogja tudni oldani a problémát, de a telefon valószínűleg már nem fog működni.

Macskaalom granulátum
Ha a cica ha elvégezte a dolgát, hátramarad a koszos macskaalom. A legkézenfekvőbb ha beleborítjuk az egészet a WC. csészébe. De ne tegyük ezt! Mert azonnal dugulást fog okozni, ezért inkább a szemetesbe öntsük bele.

Műanyag gyermek játékok (legó, duplo és társai)
Kiskorú gyerekeinket elég csak egy pillanatra magára hagyni és képesek legóval, duplóval megpakolni a WC. csészét. Ezek a műanyag játékok elég kicsik ahhoz, hogy lecsússzanak a lefolyócsőben, de valahol a lefolyórendszerben összegyűlhetnek és óriási dugulást fognak okozni. Volt, hogy egy egész legó készletet sikerült összeszednünk a lefolyó pincei szakaszából.

Festék, ragasztó, építő anyagok
Lakás felújításkor vagy építkezéskor érdemes a szakemberek körmére nézni, mert egyik másik olyan trehány, hogy nem képes a megmaradt festéket vagy ragasztó anyagokat a szemetesbe levinni, hanem a kádba vagy a WC. csészébe öntené be. Ezek az lakásfelújításból visszamaradó anyagok miatt dugulnak el leggyakrabba a lefolyók.

HázilagHasznosTippekBudapestÁrak

A duguláselhárítás telefonszáma