» » Duguláselhárítás XXII. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás XXII. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XXII. kerület – Budafok. A kerület alábbi részein: Budafok, Tétény területén. Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül a XXII. kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a XXII. kerületben. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Budafokon.

Duguláselhárítás XXII. kerület
Duguláselhárítás XXII. kerület

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás,  Woma csatornatisztítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, Budapesten és Pest megye területén,garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

XXII.-KERULET-címere

Amiben mindig számíthat ránk:

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban. Duguláselhárítás XXII. kerület – Lefolyótisztítás XXII. kerületben – Duguláselhárítás Budafok. A kerület minden részén számíthat ránk.

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Minden megrendelő előre szeretné tudni, hogy mekkora összegre számíthat, ezért kérjük olvassa el a duguláselhárítás árak menüpontot, ahol legalább hozzávetőleges összegek szerepelnek a munkadíjakról. A pontos munkadíj meghatározására csak a probléma megismerése után lehetséges.

Házi praktikák vagy szerelő?
Fontos kérdés duguláskor, hogy próbáljuk-e magunk megoldania dugulást, vagy hívjunk inkább szerelőt a házhoz, aki szakszerűen képes elvégezni az elhárítást.

Mindkét lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A fő szabály azonban az, hogy a legjobban akkor járunk, ha először megpróbálunk saját maguk a végér járni a problémának. Ezt persze érzéssel tegyük – ha „túl lelkesen” vágunk bele az elhárításba házilag, talán kárt is teszünk a rendszerben, ha nagyon belelendülünk.

Ilyenkor az olyan módszerekre hagyatkozzunk – s lehetőleg ebben a sorrendben – mint a WC-pumpa, a forró víz csapba engedése nagy mennyiségben, a szódabikarbónához és a trisóhoz hasonló szerek, amelyek feloldhatják a csőben megrekedt akadályokat, majd ha mindezzel nem értünk el sikert, jöhetnek a speciálisan ilyen célra előállított lefolyótisztító szerek (ezekből egyszerre mindig csak egy fajtát alkalmazzunk, biztonsági megfontolások miatt).

Ha mindezekkel a módszerekkel nem járunk sikerrel, s a dugulás még mindig fennáll, akkor bátran fordulhatunk szakemberhez, aki minden bizonnyal könnyen és gyorsan megszünteti majd a dugulást rutinja és speciális eszközei segítségével, mint az univerzális csőgörény vagy éppen a WOMA,  azaz a nagynyomású csatornamosó.

Arra ugyanakkor mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy lehetőség szerint ne válasszunk túl drága szakembert. A legtöbb rutinos, kiváló munkát végző szerelő nem kér kiemelkedően sokat munkájáért, s nem számol fel folyóméterdíjat,  kiszállási díjat sem.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.


Előzze meg a dugulás kialakulását:

A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta fazék forróvizet.
Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.
A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki.
Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki,  mosogatón szifonját 6 havonta.
A WC. ne szemetes !

Duguláselhárítás XXII. kerület –  kedvező árakkal.

Fontos:

  • A dugulásokat, minden esetben bontás nélkül oldjuk meg.
  • Külön kiszállási díjat nem számítunk fel.
  • A XXII. kerületben elvégzett duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk.
  • A év bármely napján elérhetőek vagyunk, mivel non-stop ügyeletet tartunk.
  • Szakképzett munkatársaink pontosan érkeznek a helyszínre.
  • Tiszta, higiénikus munkavégzés jellemez minket.
  • A XXII. kerületben is 1 órán belül megjelennek duguláselhárító munkatársaink.

Tisztelt 22.  kerületi Látogató !

Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XXII. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XXII. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 22. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 22. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek 22. kerületi duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Ne halogassa a probléma megoldását, mert magától nem oldódik meg ! Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XXII. kerületében.

A duguláselhárítás telefonszáma