A duguláselhárítás telefonszáma

Eldugult a kád, mit csináljak?

Eldugult a kád, mit csináljak?
Azért egy-két dolgot mi magunk is megtehetünk az eldugult fürdőkád otthoni duguláselhárításánál. Most azokat a módszereket foglaljuk össze, amelyek a beépített kád megbontása nélkül alkalmazhatóak. Fontos tudni, hogy mitől dugult el a lefolyó. Nézzük egy egyszerűbb esetet, amikor csak egy “szimpla” dugulásról van szó. A szimpla kád lefolyó dugulás alatt értsünk egy normál használatból származó dugulást. Ilyen esetben tusfürdő, sampon, hajbalzsam, szőr, bőr kombója okozhatja a szifon vagy a lefolyórendszer dugulását.

A legfontosabb, hogy nem szabad a lefolyót szétszedni, mert a szifon tömítés elmozdulhat vagy a szifon leeshet és garantált, hogy vízvezeték szerelőre lesz szükségünk. Amivel kezdjük a duguláselhárítást: csipesszel szedjük ki a hajszálakt a lefolyócsonkból, ezután finoman megpumpálhatjuk a forróvízzel feltöltött rendszert. Ha ez nem vált be még két dolgot tehetünk: slaggal, vagy a zuhanycsővel közvetlenül a lefolyóba vezetjük a hálózati víznyomást, de a túlfolyót érdemes egy ronggyal teljesen lezárni, hogy a víznyomás tudjon érvényesülni.

Nagyon sokszor sikerrel szokott járni a művelet. És végezetül, maradnak a bolti lefolyó tisztítószerek. Főleg a gél állagú folyékony szereket javaslom, mert kisebb kockázattal jár az alkalmazásuk. Hogy mi a kockázat? Sajnos a szilárd halmazállapotú lefolyótisztító granulátumok nagy százalékkal beleköthetnek a szifonba, amennyiben nem tudják, feloldani a dugulást.

Amennyiben, lakásfelújításból származó idegen anyagok kerültek a kád lefolyórendszerébe (festék, csemperagasztó, cement) kár is kísérleteznünk, mert lehetetlen az otthoni módszerekkel sikert elérnünk. Ebben az esetbe profi duguláselhárító szakembert kell hívnunk.

Fürdőszobai dugulások megszüntetése, ipari duguláselhárító berendezésekkel.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és fővezeték dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, garanciával. Hétvégén is dolgozunk. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

Az akrilkád dugulásánál az oldalpanel eltávolítása szüksége, hogy a szakember hozzáférjen a lefolyóhoz.

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein:
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csomád, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Leányfalu, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagytarcsa,  Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár,  Szada, Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Szigetmonostor, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék.

Duguláselhárítás Budapest · Fix árak · Otthoni duguláselhárítás · Szótár

A duguláselhárítás telefonszáma