A duguláselhárítás telefonszáma

Eldugult a kád, mit csináljak?

Eldugult a kád, mit csináljak?
Azért egy-két dolgot mi magunk is megtehetünk az eldugult fürdőkád otthoni duguláselhárításánál. Most azokat a módszereket foglaljuk össze, amelyek a beépített kád megbontása nélkül alkalmazhatóak. Fontos tudni, hogy mitől dugult el a lefolyó. Nézzük egy egyszerűbb esetet, amikor csak egy „szimpla” dugulásról van szó.

A szimpla kád lefolyó dugulás alatt értsünk egy normál használatból származó dugulást. Ilyen esetben tusfürdő, sampon, hajbalzsam, szőr, bőr kombója okozhatja a szifon vagy a lefolyórendszer dugulását. Amennyiben építőanyag (malter, festék, csemperagasztó került a rendszerbe, csak duguláselhárító szakember fog tudni segíteni.

Eldugult kád lefolyó
Eldugult kád lefolyó

A legfontosabb, hogy nem szabad a lefolyót szétszedni

Mert a szifon tömítés elmozdulhat vagy a szifon leeshet és garantált, hogy vízvezeték szerelőre lesz szükségünk. Amivel kezdjük a duguláselhárítást: csipesszel szedjük ki a hajszálakt a lefolyócsonkból, ezután finoman megpumpálhatjuk a forró vízzel feltöltött rendszert.

Ha ez nem vált be még egy-két dolgot tehetünk: az első a pumpálás, ezt úgy tegyük, hogy jó sok forró vizet engedünk a fürdőkádba, majd egy jó minőségű pumpával le-fel kezdjük pumpálni a lefolyót. Nagyon gyakran már ez is segít megindítani a dugulást.

Fürdőkád lefolyó pumpálás
Fürdőkád lefolyó pumpálás

Ezen kívül próbálkozhatunk slaggal, vagy a zuhanycsővel, ezt közvetlenül a lefolyóra szorítjuk, majd rákapcsoljuk a  hálózati víznyomást, de a túlfolyót érdemes egy ronggyal teljesen lezárni, hogy a víznyomás tudjon érvényesülni.

Nagyon sokszor sikerrel szokott járni a művelet. És végezetül, maradnak a bolti lefolyó tisztítószerek. Főleg a gél állagú folyékony szereket javaslom, mert kisebb kockázattal jár az alkalmazásuk. Hogy mi a kockázat? Sajnos a szilárd halmazállapotú lefolyótisztító granulátumok nagy százalékkal beleköthetnek a szifonba, amennyiben nem tudják, feloldani a dugulást.

Amennyiben, lakásfelújításból származó idegen anyagok kerültek a kád lefolyórendszerébe (festék, csemperagasztó, cement) kár is kísérleteznünk, mert lehetetlen az otthoni módszerekkel sikert elérnünk. Ebben az esetbe profi duguláselhárító szakembert kell hívnunk. Azonban még az is lehet, hogy az aktuális szakaszt ki kell bontani!

Fürdőszobai dugulások megszüntetése, ipari duguláselhárító berendezésekkel.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és fővezeték dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, garanciával. Hétvégén is dolgozunk. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

Az akrilkád dugulásánál az oldalpanel eltávolítása szüksége, hogy a szakember hozzáférjen a lefolyóhoz.

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein:
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csomád, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Leányfalu, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagytarcsa,  Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár,  Szada, Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Szigetmonostor, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék.

Duguláselhárítás Budapest · Fix árak · Otthoni duguláselhárítás · Szótár

Duguláselhárítás Budapest kerületeiben

Duguláselhárítás I. kerület, lefolyótisztítás a II. kerület, csatorna mosatás III. kerület, mosogató dugulás elhárítás IV. kerületben, padló összefolyó tisztítás V. kerület, kéz mosó szifon tisztítás VI. kerület, kád lefolyóvezeték duguláselhárítása a VII. kerületben, WC. dugulás elhárítás VIII. kerület, zuhany lefolyó tisztítás a IX. kerületben, csatorna kamerázás X. kerület, csatornaszag felderítés XI. kerületben, mosógép vezeték duguláselhárítás XII. kerület, lefolyó tisztítás a XIII. kerületben, csatorna tisztítás XIV. kerület, dugulások elhárítása XV. kerület, fertőtlenítés a XVI. kerület, szuez szifon és padlóösszefolyó tisztítás XVII. kerület, udvari folyóka dugulásának megszüntetés a XVIII. kerületben, womás duguláselhárítás XIX. kerület, esővezeték tisztítása XX. kerület, gyökérvágás és gyökértelenítés XXI. kerület, lefolyó karbantartás XXII. kerület, zsírtalanítás a XXIII. kerületben.

Ezek nagyon jó fajta pumpák
Ezek nagyon jó fajta pumpák
5/5 - (6 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma