A duguláselhárítás telefonszáma

A bűzelzáró működése

Kérdés: Hogyan működik a bűzelzáró ?
Válasz: Bármilyen szennyvíz elvezetésről beszéljünk otthonunkban, szükség van bűzelzárásra. A cél, hogy a szifon bűzelzáró részében lévő vízzár megakadályozza a csatornarendszerből visszaáramló gázok útját. Vannak szerkezeti, beépített bűzelzárók (WC. csésze) és vannak,  külső bűzelzárók  (mosógép, mosogató, stb.). A külső bűzelzárókon belül is  vannak,  falba épített (mosógép szifon)  és vannak falon kívüli típusok (mosogató). Ha már túl van a lefolyótisztításon és a bűzelzáró felől kellemetlen szagokat érez, kérje szakembereink tanácsát.

Padlóösszefolyó - fürdőszobai összefolyó
Padlóösszefolyó – fürdőszobai összefolyó

Hol van bűzelzáró:

Padlóösszefolyónál, mosogatónál, kézmosónál, mosógépnél, mosogatógépnél, WC.csészénél, fürdőkádnál, zuhanyzónál, kerti összefolyónál, stb.  Anyagát tekintve, fémből (kézmosó)  és műanyagból készülhet.  A bűzelzárók egyik legfontosabb típusa a padlóösszefolyó, mely több funkciót is ellát: a kád, kézmosó vagy zuhany vizét továbbítja a fővezeték felé, csőtörések és túlfolyások esetén biztonsági vízelvezetőként szolgál, valamint tisztítási pontot biztosít a a vizes helyiség csőszakaszaihoz.

Mosógép bűzelzárószifon
Mosógép bűzelzárószifon

Amennyiben büdöset érez otthonában, főleg a  vizes helyiségekbe, egyáltalán nem biztos, hogy dugulás lépett fel. Valószínűbb hogy a bűzelzárás szűnt meg a WC. csészében, padlóösszefolyóban, zuhanytálcában, kézmosóban, vagy a mosogatóban. Kérje szakembereink véleményét a probléma megoldására. Duguláselhárítás fix áron Budapesten.

Duguláselhárítás Budapest kerületeiben és Pest megyében. Felkészült szakemberek, higiénikus munkavégzés, fix árak. Duguláselhárítás otthon – házilag, tippek, tanácsok.

4.2/5 - (14 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma