» » Zuhanytálca dugulás

Zuhanytálca dugulás

A duguláselhárítás telefonszáma

Mitől dugult el a zuhanytálca ?
Hajtól, sampontól, tusfürdőtől,  homoktól,  ruhafoszlánytól. Azután ott van az is ha egy vezetékre van kötve a mosogató és zuhany tálca. Ebben az esetben a konyhai ételmaradék és zsiradék találkozik a zuhanyba belekerülő hajszálak, és a közös vezetékbe már kész is a dugulás.

És itt egy elrettentő fotó az említett dologról:

Zuhanytálca dugulás

Mit tehetek ?
Tisztítsuk ki zuhanytálcánk hajfogó kosarát. Esetleg a zuhanycsövet vezessük a lefolyóba és adjunk rá maximális nyomást, hátha kimossa az eltömődést. Kísérletezhetünk még környezetbarát anyagokkal, úgy mint : forró víz, ecet, kóla, trisó, nátrium.hidroxid, szódabikarbóna, trisó vagy ipari lefolyótisztító szerekkel. Háziasszonyok elmondásából kiderült, hogy ezek az egyik legolcsóbb és legjobb házilagos lefolyó tisztító és dugulás elhárító szerek, melyet bevethetünk a makacs zuhanytálca és kád dugulások ellen.

zuhanytalca-akril

A kereskedelemben kapható pumpákkal és csőgörényekkel csak óvatosan járjunk el ! Stabil, épített zuhanyzóknál bátran kísérletezhetünk a padlóösszefolyón keresztül történő tisztítással is.  Amennyiben viszont, akril zuhanytálcánk van, majdnem biztos, hogy vékony falú flexibilis lefolyócső van alatta. Durva pumpálásnál és spirálozásnál kiszakíthatjuk a vékonyka cső falát és bontás lehet a vége. Hívja duguláselhárító szakembereinket: duguláselhárítás Budapesten – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

Zuhanytálca duguláselhárítás
Zuhanytálca duguláselhárítás

Ez egy épített zuhanykabin, itt nyugodtan neki állhatunk házilag is a duguláselhárításnak. Vegyül le az összefolyó fedelét, majd alaposan tisztítsuk ki. A zuhany tusoló fejével alaposan mossuk át a rendszert, majd pumpáljuk meg jó erőse. Nem kell félni, hogy kárt teszünk, mert itt a lefolyórendszer az a betonba van beépítve, így nem fog szétcsúszni vagy sérülni.

A duguláselhárítás telefonszáma