» » Duguláselhárítás XX. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás XX. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XX. kerület – Lefolyótisztítás Pesterzsébeten
Duguláselhárítás Pesterzsébet
Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül a XX. kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a XX. kerületben. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a XX. kerületben.

Duguláselhárítás XX. kerület
Duguláselhárítás XX. kerület

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás,  Woma csatornatisztítás,  falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel,  Budapesten és Pest megye területén, garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

XX.-kerulet-cimere

Amiben mindig számíthat ránk:

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban.
Duguláselhárítás XX. kerület – Lefolyótisztítás XX.  – Pesterzsébeten
A kerület minden részén számíthat ránk.

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

A padlóösszefolyó bűzelzáró dugulásának megszüntetése leginkább a bűzelzáró dugókkal kezdődik és ha ezek könnyen eltávolíthatóak, akkor slaggal vagy a tusolócső használatával máris átmoshatjuk a padlóösszefolyót, hogy az újra rendeltetésszerűen tudjon működni.

A jó szakember ismérvei
A duguláselhárítás olyan munka, amelyre mindig van kereslet, hiszen minden napon akad egy-egy olyan háztartás, amelynek a csövei átjárhatatlanná válnak, s azokat mielőbb meg kell tisztítani. Éppen ezért szakemberből sincsen hiány, meg kell tehát tanulni, hogyan választhatjuk ki közülük az igazán profikat, akik a lehető leggyorsabban, problémamentesen és viszonylag olcsón végzik majd el az elhárítást.

Az egyik legfontosabb, hogy nézzünk utána az áraknak, mielőtt kellemetlen meglepetés érne minket. Legyünk tisztában azzal, hogy egy mosogató dugulásának elhárítása, a cső kitisztítása már akár 6-7 ezer forintból is kijön, ha viszont a WC-ben vagy a csatornában lép fel komolyabb gond, 10-20 ezer forintot is könnyen elkérhetnek a munkáért.

Amit mindenképpen meg kell próbálnunk elkerülni, az a költséges, rendkívül macerás, sok problémával járó és igencsak időigénye falbontás. A legtöbb dugulás megoldható enélkül, erre az estek 99 százalékában nincsen szükség, vannak azonban olyan kontárok, akik esetleg már egy kicsit is nehezebb esténél bontást javasolnak, csak azért, mert például nem állnak rendelkezésükre a szükséges szerszámok. És persze többet is kérhetnek el a szükségtelen munka elvégzésével. Ezért ha csak nem vagyunk meggyőződve a bontás szükségességéről, mindig kérjünk másodvéleményt is, mielőtt rábólintunk.

Az sem utolsó szempont, hogy a szakember a megfelelő eszközökkel érkezzen – ha rutinosan kezeli a csőgörényt és a WOMA-t, akkor valószínűleg tapasztalt, régóta a szakmában tevékenykedő szerelővel van dolgunk, aki minden bizonnyal gyorsan és hatékonyan elhárítja majd a dugulást.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.

Előzze meg a dugulás kialakulását:

A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta fazék forróvizet.
Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.
A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki.
Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki,  mosogatón szifonját 6 havonta.
A WC. ne szemetes !

Duguláselhárítás Budapesten  – XX. kerületben –  kedvező árakkal.

Tisztelt 22. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XX. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XX. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.


Miben tudunk segíteni a 20. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 20. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek 20. kerületi duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Ne halogassa a probléma megoldását, mert magától nem oldódik meg ! Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XX. kerületében.

A duguláselhárítás telefonszáma