A duguláselhárítás telefonszáma

Folyékony gépi mosogatószer

Háziasszonyok elmondásából az derült ki, hogy nagyon jók a tapasztalataik a folyékony gépi mosogatószerrel kapcsolatban. Jelentősen olcsóbb mint a tabletta, nem mattítja be az üvegpoharakat és amióta folyékony gépi mosogatószert használnak, duguláselhárításra is kevesebbet kell költeniük.

calgonit-folyekony-mosogatoszer-mosogatogepbeFolyékony gépi mosogatószerek előnyei:
– zárt műanyag flakonban, szinte korlátlan ideig tárolható
– nedvességre és párára nem érzékeny
– könnyen betölthető az adagoló tartályba
– kiváló tisztítóhatás
– nincs foszfátlerakódás
– fékezett habzás
– egységnyi adag is alkalmazható, ha nincs tele a mosogatógép
– jóval olcsóbb mint a gépi tabletta
– nem koptatja a gyengébb minőségű üvegtermékeket

somatEgy jó minőségű termék: Somat Multi-Perfect gél
Az egyedülálló két kamrás technológia garantálja a tisztító erő és a teljesítmény fokozók megfelelő kombinációját. Emellett a Somat Multi Perfect Ecet Gél rendelkezik mindazon funkciókkal, melyekkel, egy modern gépi mosogatószernek rendelkeznie kell: regeneráló só funkció, öblítő, üvegvédelem és alacsony hőmérséklet- aktivátor. Pénztárca kímélő, duo packban keresse !

somat-folyekony-mosogatoszer-mosogatogepbeTermészetesen rengeteg folyékony gépi mosogatószer létezik még. Árukat tekintve 800 és 2000 forint/liter költséggel kell számolnunk. Napjainkra már egyre több háziasszony alkalmazza a tablettával szemben a folyékony gépi mosogatószert.

lorin-folyekony-mosogatoszer-mosogatogepbe

Duguláselhárító szakemberein csak ajánlani tudják a folyékony gépi mosogató szert, mert véleményünk szerint, kevésbé fog dugulást okozni a lefolyórendszerben. Csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – a legolcsóbban !

És egy érdekes videó, a nagy mosószer tesztről:
A videóban, mosási hatékonyságot, színkímélést teszteltek.

4.1/5 - (7 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma