A duguláselhárítás telefonszáma

Eldugult a WC. mit csináljak ?

Kérdés: Eldugult a WC. csésze, mit csináljak ?

Válasz: Először is kezdjük azzal, hogy mit ne csináljunk. Ne rohanjunk le a boltba a méregdrága lefolyótisztítókért, mert nem fogna segíteni, azok inkább az eldugult kézmosókhoz vannak kitalálva. Fontos tisztába lennünk vele, hogy mi dugíthatta el a WC. csészét vagy a vezetéket.

Amire gyanakodhatunk:

1. WC. illatosítót lehúztuk
2. Rengeteg WC. papírt használtunk
3. Ételmaradékok a csészébe lettek öntve
4. Elvízkövesedett a WC. csésze

Amire szükségünk lehet:

Gumikesztyű, WC. pumpa, felmosó mop. (és jó gyomor)
Amennyiben túlzott WC. papír mennyiség vagy lágyabb ételmaradék került a csészébe és az okozta a dugulást akkor nagyon jók az esélyeink. A WC. pumpa vagy a felmosó mop dinamikus pumpálásával sok  dugulás elhárítható házilag is.

wc-dugulaselharitas-hazilag
Az eldugult WC.

Ha viszont a WC. illatosító, vagy szilárd ételmaradék (húsok, csontok) kerültek a lefolyóba akkor duguláselhárító szakemberre lesz szükségünk vagy szerelnünk kell. Amennyiben szeretünk barkácsolni, kapjuk fel a csészét, majdnem biztos, hogy az illatosító, vagy a csontok nem mentek tovább a fővezetékbe, hanem a WC. csésze kifolyórészén elakadtak. Ezeket szedjük ki, majd rakjuk vissza a csészét a helyére.

Eldugult WC. duguláselhárítás – Budapesten és Pest megyében – korszerű gépekkel.

És egy elrettentő kép, a fővezeték dugulás utáni állapotokról. Az udvari tisztító nyíláson ömlött fel a szennyvíz. Itt már csak duguláselhárító szakember tudott segíteni, nagy teljesítményű, ipari lefolyótisztító gépekkel. Hívja duguláselhárító szakembereinket: duguláselhárítás Budapesten – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

És egy elrettentő kép, a fővezeték dugulás utáni állapotokról.
És egy elrettentő kép, a fővezeték dugulás utáni állapotokról.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és fővezeték dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, garanciával. Hétvégén is dolgozunk. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

Pest megyei települések ahol rövid határidővel dolgozunk!
Csomád
Dunakeszi
Fót
Gödöllő
Isaszeg
Kerepes
Kistarcsa
Nagytarcsa
Pécel
Vecsés
Üllő

A duguláselhárítás telefonszáma