A duguláselhárítás telefonszáma

Piszoár dugulás elhárítása

Ha létezik gusztustalan dolog a duguláselhárító szakember munkájában, akkor ez az… Általánosságban elmondható, hogy sajnos csak a legvégső stádiumban kérik a megrendelők a segítségünket. Ilyenkor a szakember két dologra készülhet fel: vagy a piszoár szifonja vagy a fali csőszakasz van eldugulva.  Gyakran minden el van dugulva.

Piszoár duguláselhárítás
Piszoár duguláselhárítás

Mitől dugulhat el egy piszoár?

Első sorban a vizeletből kicsapódó ásványi anyagoktól. Ez az úgynevezett húgykő. Nagy forgalmú irodákban és kereskedelmi egységekben gyakori probléma még a rengeteg bedobott idegen anyag (csikk, rágógumi, szemét, papír).

Leszerelt piszoár
Leszerelt piszoár

Hogyan lehet késleltetni a piszoár eldugulását?

Bőséges öblítővízre van szükség. Sajnos a takarékos piszoárszelepek által biztosított vízmennyiség ehhez kevés. Ezért napi szinten 1-2 vödör vízzel is szükséges átöblíteni a rendszert. Ezen kívül a rendszeres szifon ürítés és a sósavas vízkőmentesítés is hasznos lehet. Ezen kívül érdemes szűrőt is elhelyezni a piszoár lefolyójába.

Piszoár szifon
Piszoár szifon

Mit tehet a szakember az eldugult piszoárral?

Szakszerűen lebontja a fajanszot a falról. A szifont kitisztítja vagy újra cseréli. Duguláselhárító berendezéssel áttisztítja a lefolyórendszert, majd mindent visszaszerel és beüzemeli a rendszert. Sajnos a piszoárok lefolyórendszerébe lerakódott rengeteg húgykő nagyon büdös, ezért jó gyomor szükséges a piszoár vezeték duguláselhárításához.

Piszoárok
Piszoárok

De mitől olyan gusztustalan a duguláselhárítás művelete?

Első sorban a borzalmas szagoktól, melynek forrása a piszoár szifonjában és lefolyójában felgyülemlett húgykőtől. Egy ilyen munka után le kell fertőtleníteni és mosni a duguláselhárító spirált, a berendezést és a védőkesztyűt is.

Duguláselhárítás Budapest – Fix áron – 1 órán belül. Non-stop ügyfélszolgálat. WC., piszoár, bidé, mosogató, mosdó, padlóösszefolyó, zuhanytálca, fürdőkád duguláselhárítás, szakszerűen, garanciával. További hasznos tippek és tanácsok is olvashatóak az otthoni duguláselhárítással kapcsolatosan. Duguláselhárítás Budapest · Duguláselhárítás fix áron · Duguláselhárítás házilag

Eldugult piszoár
Eldugult piszoár
5/5 - (1 vote)
A duguláselhárítás telefonszáma