A duguláselhárítás telefonszáma

Szennyvíz csatorna lejtése

A szennyvíz csatorna lejtése
Az interneten is sokszor olvashatók, eltérő vélemények a csatorna hálózatok lejtéséről. A sok téves információval ellentétben ( 5-10 %-os lejtésről írnak, mely 20 méteres csatorna szakaszon akár 100-200 cm szintkülönbséget is jelentene !)  nem szabad ilyen nagy lejtést adni a lefolyóvezetéknek, mert így a víz lerohan a szilárd kommunális szennyeződés viszont ott marad a csőben, mint a dugulás fő kiváltó oka. A gravitációs lefolyórendszerekről a Magyar Nemzeti Szabványok Jegyzéke is pontosan rendelkezik. Egyéb esetekben a csatorna hálózat anyagának minőségétől függően (szilárdság, felület, tokozás) 3 ezrelék és maximum 1 százalék között kell lennie. Az ajánlott csőtest anyaga: KG–PVC, az ajánlott átmérő: minimum 110 mm legyen.

Tehát ez a gyakorlatban:
Egy 10 méter hosszú udvari csatornaszakasznál, A és B pont között 3-10 cm. lehet a lejtésből adódó szint különbség. A lejtés mértéke nagyba függ a beépített csatornarendszer minőségétől.

lejtés

Fontos még pár dologra odafigyelni.
– pontosan méretezett csatorna átmérő
– megfelelően szintezett és tömörített talaj
– fagyhatár betartása
– lágy ívek alkalmazása 90-es könyök helyett
– tisztító idomok vagy fordító aknák megléte
– fák nyomvonalra telepítése – NE !

Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés Budapesten – A legolcsóbban !

Duguláselhárítás Budapest – 1 órán belül – Belvárosban, Zuglóban, Rákospalotán, Újpesten,  Szentmihályon,  Angyalföldön,  Budán,  –  valamint a I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. kerületben.  A XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és Pest megye területén is 2 órán belül megjelennek szakembereink.  Non-stop ügyfélszolgálat.  Mosogató,  mosdó,  padlóösszefolyó,  zuhanytálca, WC., fürdőkád dugulás elhárítás, szakszerűen, azonnal, garanciával.

Látszólag minden rendben van ennél a csatorna hálózatnál. Nincs sérülés, tisztító nyílás is van. Azonban a lejtési szög nem jó, ezért elég sűrűn alakul ki a dugulás a társasház alapvezetékében.

Rossz a csatorna lejtése
Rossz a csatorna lejtése

Folyamatos dugulások kialakulásához vezet az öreg csatornarendszerek rossz lejtése. Itt nem érdemes javítgatni, cserélni kell az egész vízszintes csatornarendszert.

Pincei fővezeték javítás
Pincei fővezeték javítás

A képen egy pincei lefolyóvezeték felújítása látható. A régi csatornahálózat már nagyon korrodált és fáradt volt. Folyamatos dugulások alakultak ki, így időszerűvé vált a hálózat felújítása.

Sérült lefolyócső
Sérült lefolyócső

Igen ilyen csatornacsövet is találtunk a lefolyóhálózatban. Mindjárt több hibával is találkoztunk. Úgy mint, rossz lejtés, rossz átmérő, deformált lefolyócső. Mint mindig itt is a folyamatos duguláselhárítás szükségessége indokolta a lefolyórendszer felújítását.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Tippek és tanácsok, hogyan szüntessük meg otthonunkban a dugulást házilag. Duguláselhárítás Budapest · Duguláselhárítás fix áron · Duguláselhárítás házilag

Szivattyúzás itt: http://vizvezetekszerelo.dugulaselharitas.net/vizszivattyuzas-szennyvizszivattyuzas

Tisztelt Látogató

Amennyiben profi duguláselhárító szakemberre lenne szüksége, akkor keresse bizalommal felkészült csapatunkat. Minden egy helyen: duguláselhárítás, csatornás kamerázás, womás duguláselhárítás, helymeghatározás, vízvezeték szerelés, csatorna építés és javítás. 25 év tapasztalat a Budapesti lakosok szolgálatában. amennyiben Ön Pest megyében lakik, akkor is rövid időn belül segítenek szakembereink. Duguláselhárítás Budapest – 30 nap garanciával. Ügyfélszolgálatos kollégánk a hét minden napján rendelkezésre áll. Budapesti duguláselhárító csapatunk pontos megjelenéssel tiszta munkavégzéssel és korrekt árakkal áll rendelkezésre a hét minden napján.

4.7/5 - (15 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma