A duguláselhárítás telefonszáma

Öntapadós WC. illatosító

Na végre egy okos találmány

Az öntapadós WC. illatosító egy olyan elmés találmány, mely hosszan tartó kellemes illatot biztosít a WC. csészében és az egész fürdőszobában. A használatához kell egy kis rutin, de ez hamar elsajátítható. A WC. csésze falára akasztható műanyag illatosítok nagyon sok bosszúságot okoztak már a tulajdonosuknak. Az a legkevesebb, hogy kézzel kell matatni a csészében a cserénél vagy utántöltésnél, de rengetegszer kiakadtak és lehúzásra kerültek. ilyen esetben garantált a dugulás.

Öntapadós WC. illatosító

Az öntapadós korongok könnyen felragaszthatóak a csésze falára, a csésze kézi érintése nélkül, így használata higiénikus. Ezután már minden WC. öblítésnél kellemes illatot biztosít, fertőtlenít és tisztít. A gyártó állítása szerint vízkő mentesítőt is tartalmaz. Egy tubusból 6-7 pasztilla nyomható ki, így kb. 2 hónapig használható. Fogyasztói ára: 700-900 Ft. körül van.

Öntapadós WC. illatosító
Öntapadós WC. illatosító

És egy videó a termék használatához:

Duguláselhárítás fix áron, olcsón Budapest területén. Duguláselhárító szakembereink hétvégén és ünnep napokon is dolgoznak. Miden duguláselhárításra 1 hónap garanciát vállalunk. Soha ne használjon, műanyag tartályos WC. illatosítót, mert könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és elmehet a lefolyóba. Szerencsétlen esetben keresztbe fog állni a csészében vagy dugulást okozhat a csatornában!

WC. illatosító zselé korong
WC. illatosító zselé korong
4.9/5 - (8 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma