A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XII. kerület – Fix áron, garanciával, gyorsan

Duguláselhárítás Budapest XII. kerület. A 12. kerület alábbi részein: Budakeszi, Csillebérc, Farkasrét, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Kútvölgy, Mártonhegy, Németvölgy, Orbánhegy, Sashegy, Svábhegy, Széchenyi-hegy, Virányos, Zugliget. Mosogató, mosdó, fürdőkád, összefolyó és WC. lefolyó vezeték szakszerű gépes duguláselhárítása. Tisztán, gyorsan, garanciával. Csak bontás nélkül dolgozunk, a legkorszerűbb ipari duguláselhárító berendezésekkel

XII. kerületi szakemberek !

Duguláselhárítás XII. kerületben
Duguláselhárítás 12. kerületben

Fix áras duguláselhárító szolgáltatások Budapest teljes területén. Non-stop ügyfélszolgálat, a hét minden napján dolgozunk. Duguláselhárítás bontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón. Eldugult a WC, a mosdó, a mosogató, vagy az összefolyó? Ne essen kétségbe, segítünk. A legkorszerűbb gépekkel dolgozunk. Gyorsan, higiénikusan, bontás nélkül. Budapest minden kerületében fix áron, garanciával, ingyenes kiszállással dolgozunk. Hétvégén is dolgozunk a 12. kerületben!

Duguláselhárítás Budapest XII. kerület
Duguláselhárítás Budapest XII. kerület

Kerületi gyors szolgálatunk helyi szakemberekkel dolgozik, legyen szó duguláselhárításról, womás csatornamosásról vagy vízvezeték szerelésről. Minden elvégzett duguláselhárításra garanciát vállalunk. Legfőbb specialitásunk: mosogatók, mosdók, padlóösszefolyók és WC. vezetékek szakszerű gépes lefolyótisztítása. Nagyobb átmérővel rendelkező csatornahálózatok tisztítását is vállaljuk. Úgy mint: strang vezetékek, alapvezetékek, gerincvezetékek. Itt womás duguláselhárítást végzünk, nagy teljesítményű csatornamosó kocsival. Hívja a 12. kerületben dolgozó szakembereinket.


Duguláselhárító vágófej munka közben

Hol dolgozunk? Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban, ipari telephelyeken. amennyiben a telefonos megkeresés alatt részletesen ismerteti az aktuális dugulás jellemzőit, akkor szakértő kollégánk megpróbálja pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát.

Nagyon fontos! Amennyiben már kialakult a dugulás, ne halogassa a megoldást, mert minél később hívunk profi duguláselhárítót, annál komolyabb dugulást kell elhárítani a szakembernek, így a várható költségek is növekedhetnek. Inkább próbálja meg megelőzni a dugulás kialakulását, ehhez rengeteg tippet-trükköt és hasznos tanácsot olvashat weboldalunkon. Kisebb kezdődő dugulások házilagos megszüntetéséhez rengeteg bevált praktikát adunk weboldalunk duguláselhárítás házilag menüpontjában.

Érdekes bejegyzések:

A szennyvízcsatorna lejtése
Eldugult a WC. - mit csináljak?
A duguláselhárító spirál

És most vegyük sorba, hogy milyen okok vezethetnek egy ingatlanban fellépő dugulások kialakulásához. Most nem tárgyaljuk részletesen az összes lefolyó fajta eldugulásának okait, csak a leggyakoribb dugulásokat vesszük számba.

Konyhai mosogató lefolyó dugulásának főbb okai: A dugulás legfőbb kiváltó okai a következők: vékony lefolyó átmérő, rossz csatorna lejtés a falban, sok könyök a falban, túl magas lefolyó kiállás, rossz szifon kialakítás, kevés meleg víz kapacitás, túl sok mosogatószer alkalmazása, folyamatos tabletta alkalmazása a mosogatógépben.

Fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulásának főbb okai: túl vékony lefolyó, esetleges sok iránytörés a falban, kevés meleg víz használat, rengeteg kemikália használata (borotva hab, szappan, folyékony kézmosók) valamint szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiánya.

A WC. csésze és WC. lefolyó dugulásának főbb okai: Az öreg elvízkövesedett WC. csészében igen gyakran léphet fel részleges vagy teljes dugulás. Idegen tárgyak WC. csészébe kerülése, úgy mint: műanyag WC. illatosító, nedves törlő kendő, ételmaradékok. Nagyon fontos még, hogy ne akarjunk spórolni a WC. öblítő vízzel, igen is minden használat után a maximális mennyiséget kell lehúzni, hogy átöblítésre kerüljön a teljes lefolyóhálózat.

Mosógép lefolyó vezeték dugulásának főbb okai: a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiánya, túlságosan vékony lefolyócső, sok derékszögű iránytörés a fali szakaszon, alacsony hőfokon üzemeltetett mosógép, a mosógép szűrő rendszereres tisztító karbantartásának hiánya.

Padlóösszefolyó dugulásának főbb okai: túlságosan vékony az elmenő lefolyócső átmérője, nem megfelelő a lejtés a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, nincs meg az időszakos tisztítás, nem jó a beépített bűzelzáró kialakítása.


Duguláselhárító gép munka közben

Milyen kérdésekre merülhetnek fel, ha felhívja a duguláselhárítót?
Mi van eldugulva – mosdó, mosogató, fürdőkád, összefolyó, WC?
Mióta áll fenn a dugulás a lakásban, üzletben, irodában?
Mik a dugulásra utaló jelek – lassan folyik le a víz, kellemetlen szagok?
Milyen otthoni próbálkozások voltak – lefolyótisztító, csőgörény, slag ?
Milyen csőátmérőben keletkezett a dugulás?
Az ingatlan melyik részén alakult ki a dugulás?
Ha a fővezeték dugult el, van e tisztítóakna, csatornafedél?
Melyik időpont lenne a legideálisabb, ha menne a szakemberek?

A munka menete a duguláselhárításban:
1. Már a telefonos megbeszélés idejében árajánlatot adunk.
2. A szakember a helyszínen eldönti, milyen berendezést fog alkalmazni.
3. Az ipari duguláselhárító gépek munkába állnak.
4. A dugulás megszüntetése után minden szerelvény visszakerül a helyére.
5. Elpakolás, takarítás, ha szükséges akkor fertőtlenítés.

Budapest 12. kerület
Budapest 12. kerület

Duguláselhárítás hétvégén, ünnepnapokon  a 12. kerületben.
Mivel maga a dugulás sem igazodik a különböző napszakokhoz, nagy szükség van rá, hogy a duguláselhárítás is bármikor elérhető legyen. A dugulásoknak sok olyan fajtája van, ami nem tűrhet halasztást, gondoljunk például egy eldugult WC.-re. Ilyenkor nem lehet megvárni a másnapot vagy azt, hogy végre elteljen a hétvége. Olyan szakemberre van szükségünk, aki akkor is a segítségünkre siet, ha nem a menetrend szerinti munkaidejében, hanem akár késő este fordulunk hozzá.

A duguláselhárítás non-stop igénybe vehető szolgáltatása sokakat mentett már meg a legrosszabb helyzetektől. Nagy biztonságérzetet ad, hogy bármi gond is történik a vízvezetékekkel vagy a lefolyókkal, van kihez fordulni. Az azonnali segítségnyújtás igen fontos, legközelebb is szívesen fogunk ahhoz a szakemberhez fordulni, akiről tudjuk, hogy nem hagyott minket a pácban csak azért, mert este csapott le ránk a dugulás.

A non-stop duguláselhárítás keretében a szakember nem várat magára, hiszen tudja, senki sem töltené az estét ilyesmivel, ha nem lenne muszáj. A minőségi munka természetesen ez esetben is alapvető elvárás, de ez egy igazán profi szakember számára magától értetődő.

Hogyan kerülhetjük el a dugulás kialakulását?
• Bőséges meleg víz
• Csak a szükséges mosogatószer
Folyékony gépi mosogatószert használjunk a mosogatógépünkbe
• Ecetes átöblítés a mosógépben és a mosogatógépben, akár havonta.

Mit ne tegyünk a lefolyókkal?
• Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál.
• Ne spóroljunk a vízzel a WC. lehúzásnál.
• Inkább folyékony gépi mosogatószert használjunk, mint tablettát.
• Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert beleköthet a lefolyócsőbe.
• Ne használjunk WC. illatosítót, mert gyakran lesz a dugulás okozója.

Csatornaépítés Budapesten
Csatornaépítés Budapesten

A visszacsapó szelep jelentősége

A szennyvíz visszacsapó szelep létezéséről a legtöbben nem is tudnak, egészen addig, míg meg nem történik a baj és a megoldásához éppen erre a kis alkatrészre lesz szükségük. Ez elsősorban a földszintinél lejjebb lévő helyiségeknél, alagsoroknál fordulhat elő olyan nagy esőzések idején, mikor a hirtelen lezúduló csapadékot a szennyvízcsatorna nem képes elvezetni és az visszaáramlik a lakásokba – a szennyvízzel keveredve.

A visszacsapó szelep jelentősége itt válik óriásivá, hiszen szerepe az, hogy az ilyen helyzeteket megelőzze. A visszacsapó szelepet a szennyvízhálózatba építik be, hogy megakadályozza a szennyvíz és a csapadék visszajutását a helyiségekbe. A 30-40 évvel ezelőtt épült házak esetében még nem volt általánosan elterjedt az alkalmazása, ezért sok helyen sajnos pótolni kell ezt az új tulajdonosoknak. Ez pedig nem kis munkával jár, hiszen bontás nélkül nem lehet kivitelezni utólagos beépítés esetén. De ha pl. új WC. lefolyóvezeték kerül beszerelésre, akkor a visszacsapó szelep könnyedén beépíthető.

Olyan helyre célszerű elhelyezni, ahol mindig könnyen hozzá lehet férni, hiszen csak úgy működhet megfelelően, ha rendszeres tisztán tartásáról is gondoskodunk. A csatorna visszacsapószelep automata üzemmódban működik, de szinte mindegyik tipuson egy manuális elzáró is van. Beépítése lehetséges: aknába, csatorna szakaszra, pincei aknába vagy a speciális esetben a fürdőszobába is.


Csatorna kamerázás – építési törmelék a lefolyóban

A legfőbb szempontok az ideális duguláselhárító szakember kiválasztásában?
Informatív és szakmai weboldallal rendelkezik a duguláselhárító szakember. A vállalási feltételek (körzet, munka idő, ár, technológia, garancia) megjelennek a honlapon. A duguláselhárítás várható költségei fel vannak tüntetve a szakember weboldalán. Professzionális technológiákkal (gépek és szerszámok) rendelkezik a a szakember. A szakember munkaidőben mindig elérhető legyen telefonon. Már a telefonban is kiderülnek a várható költségek és a munka pontos leírása. Nagy szakmai tapasztalat a duguláselhárítás terén. Garanciát vállal az elvégzett munkára, Budapesten és Pest megyében is.

– Fix árak
– Nincs folyóméter díj
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár
– 30 nap garancia

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Duguláselhárítás a legolcsóbban Budapesten – fix áron.

Érdekes bejegyzések:

Duguláselhárítás házilag
Mennyibe kerül a duguláselhárító spirál
Woma duguláselhárítás

 

Ami a munkánkat jellemzi:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia
• 25 éves tapasztalat

És amire nem kell számítania:

• nincsenek rejtett költség
• nincs hétvégi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter ár

XII.-kerulet

Amiben mindig számíthat ránk:
Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban. Duguláselhárítás XII. kerületben.
A kerület alábbi részein: Budakeszi, Csillebérc, Farkasrét, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Kútvölgy, Mártonhegy, Németvölgy, Orbánhegy, Sashegy, Svábhegy, Széchenyi-hegy, Virányos, Zugliget

Duguláselhárítás Budapesten – XII. kerületében

És egy hasznos tipp:

Fák, bokrok, növények. Kert tulajdonosok figyelmébe ajánlom, hogy derítsék ki a kertjükben húzódó csatornájuk nyomvonalát (csatornázás művek, csatorna bekötési és építési tervek). Hogy miért is van szükség rá ? Későbbi fák, cserjék, bokrok ültetésénél nagyon fontos, hogy soha ne ültessük csatornahálózat fölé ! Igaz, hogy napjaink PVC csöveit kevésbé fenyegeti az elgyökeresedés veszélye, mivel a PVC felületébe nem tud megkapaszkodni a gyökér, és a csőkötések is tökéletes ( nem úgy mint a régi eternit és beton csöveknél… de a csövet meg tudja nyomni az erős kifejlett gyökérzet.

Mosogató duguláselhárítás Budapesten
Mosogató duguláselhárítás Budapesten

A duguláselhárításhoz használt eszközök
Ha duguláselhárítási munkáról van szó, a szakemberek a legtöbb esetben képesek szinte percek alatt diagnosztizálni a problémát, majd a megfelelő eszközök segítségével rövid úton mentesíteni a csőrendszert.

Ehhez elsősorban egy speciális eszközt, az univerzális csőgörényt alkalmazzák. Azért univerzális, mert rengeteg féle fejjel szerelhető fel, amelyek alkalmasak arra, hogy a különféle munkákat elvégezzék általuk. A legelső lépés természetesen a diagnosztika, hiszen ahhoz, hogy hatékonyan láthasson neki a szakember a probléma megoldásának, pontosan tudnia kell, hogy mivel is áll szemben. Ehhez kamerás fejjel szerelik fel a csőgörényt, amely így közvetíti a csőből a képet a szerelőnél található monitorra.

Ha már tisztában vagyunk a gond okával, meghatározhatjuk a következő lépést. Attól függően, hogy milyen típusú tárgy vagy anyag okozza a dugulást, a szerelő választhat olyan fejet, amely a szennyeződést képes a cső teljes szélességében kitisztítani, vagy éppen olyat, amely az akadályt bedarálja, így téve lehetővé a szabad átjárást a csőben.

Egy másik viszonylag gyakran használt eszköz a WOMA – ez a magasnyomású csatornamosó eszköz hatékonyan képes a csőben megragadt akadályokat egyszerűen nyers erő segítségével kimozdítani, így járhatóvá tenni azt. Akár elektromos vagy benzines típust választunk a munka elvégzéséhez, a percenként legalább 15 literes vízhozam garanciát jelent arra, hogy a dugulásnak esélye sem marad. A womázás az olyan makacs akadályokkal szemben is hatékony lehet, amelyekkel a csőgörény nem képes elbánni.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.

Előzze meg a dugulás kialakulását:

A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta fazék forróvizet.
Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.
A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki.
Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki,  mosogatón szifonját 6 havonta.
A WC. ne szemetes !

Duguláselhárítás XII. kerület
Duguláselhárítás XII. kerület

Duguláselhárítás 12. kerület – kedvező árakkal

Tisztelt 12. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XII. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XII. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 12. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 12. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XII. kerületében.

Duguláselhárítás XII. kerület
Duguláselhárítás XII. kerület

Tisztelt 12. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XII. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XII. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 12. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 12. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek 12. kerületi duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Ne halogassa a probléma megoldását, mert magától nem oldódik meg ! Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XII. kerületében. Duguláselhárítás Budapest kerületeiben – fix áron – garanciával – olcsón.

Budapesti panoráma
Budapesti panoráma

 

4.9/5 - (28 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma