A duguláselhárítás telefonszáma

Mosógép dugulás

A mosógép dugulás
A dugulás legszembetűnőbb jele az lehet, hogy nem indul el a mosógép program. Korszerűbb mosógépeknél egyértelmű hibaüzenet jelenik meg ami a szennyvíz elvezetés problémájára utal. Ahogy a mosogatógép dugulás cikkben is kifejtettük már az otthoni dugulás megszüntetés sajnos komoly korlátokba ütközhet gépek és szerszámok nélkül. De azért nézzük meg mivel próbálkozhatunk házilag. Az első és legfontosabb, hogy a mosógép szűrőjét rendszeresen takarítsuk. Itt érdekes dolgokat találhatunk: pénzérmék, műanyag darabok, ruhafoszlányok.

Ha ezzel a feladattal végeztünk, utána jöhet a mosógép bűzelzáró szifonja. Itt csak akkor tudunk sikereket elérni, ha külső csatlakoztatású a bűzelzáró szifon. Ezt könnyen szét tudjuk szedni és sokszor már meg is van a mosógép dugulásának oka. Általában a bűzelzáróban lévő gumigolyó alá vannak beragadva ruhafoszlányok és szennyeződések.

Most térjünk ki a legsúlyosabb problémára. Dugulás van a lefolyórendszerben, de a falban. Amennyiben rendelkezünk valami kis csőgörénnyel és van gusztusunk a lefolyót kitisztítani akkor neki is kezdhetünk. Óvatosan forgatva ide-oda húzgálva próbáljuk kitisztítani a szennyvízcsövet. Ha falba épített mosógép bűzelzáró szifonnal rendelkezünk (sajnos ez a gyakoribb) neki se kezdjünk, mert csak duguláselhárító szakember fogja tudni elhárítani a dugulást.

Falba épített mosógép szifon
Falba épített mosógép szifon

Sőt, hogy izgalmasabb legyen a dolog, még a szakembereknek is nagy fejtörést okoz a falba épített bűzelzáró, mert itt nagyon gyakran ki kell bontani a szifont a falból, hogy hozzáférjünk a lefolyócső hálózathoz. Azért természetesen nem kell elkeseredni, mert szakembereink minden lefolyórendszert ki tudunk tisztítani.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és fővezeték dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, garanciával. Hétvégén is dolgozunk.  A legjobb házi praktikák a makacs dugulások ellen. Ha ezt a cikket elolvassa nagyon hálás lesz nekünk. Ezek a kipróbált pénztárca kímélő trükkök már nagyon sok háztartásban segítettek.

Kiemelt helyek ahol duguláselhárító szakembereink még dolgoznak:
Duguláselhárítás XVIII. kerület
Duguláselhárítás XIX. kerület
Duguláselhárítás XXIII. kerület
Duguláselhárítás Szentendre
Duguláselhárítás Kistarcsa

5/5 - (2 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma