Lefolyótisztító granulátum és használata

A duguláselhárítás telefonszáma

A lefolyótisztító granulátum, ( a konyhai dugulás ellen ) mint elnevezéséből is következtethetünk rá, szilárd és szemcsés halmazállapotú dugulás megelőző és dugulás elhárító szer. Ezek a vegyszerek elsősorban a mosogató a kád a kézmosó és a zuhanytálca lefolyóvezetékében kialakuló lerakódások megelőzésére és megszüntetésére alkalmasak.  Összetételüket tekintve,  igen sokféle kapható a kereskedelemben.  A folyékony állagú lefolyótisztító szerekkel szemben, a granulátumok már igen kis mennyiségben is hatásosak lehetnek, tehát mindenképpen takarékosabb megoldás.

Hogyan használjuk?

Vizet engedve a lefolyótisztító granulátumra kémiai reakció lép fel, mely hatására magas hő és gázok keletkeznek, ez a folyamat az, mely meglazíthatja a keletkezett dugulást. Vigyázat a keletkező gázok belélegzése az egészségre rendkívül ártalmas lehet ! Teljesen felesleges a csomagoláson feltüntetett mennyiségnél nagyobb adagot önteni a lefolyóba, mert nem várható nagyobb hatás.  Fontos szabály még, soha ne öntsünk az eldugult lefolyóba különböző fajta lefolyótisztító granulátumot.

Népszerű lefolyótisztító granulátumok

1. SZI-TI lefolyótisztító granulátum – a konyhai dugulások ellen
A lefolyótisztítás és duguláselhárítás kellékei.  Erős tisztítószer, mely bármely dugulással könnyedén végez. Alkalmas a kád, mosogató és mosdó,  szifonjainak tisztítására,  fertőtlenítésére. Az egyik legközkedveltebb és legrégebbi magyar termék.

sziti

2. Búvár lefolyótisztító granulátum
Az egyik leghatásosabb és legkedvezőbb áru termék. Sajnos ez is mint a többi lefolyótisztító szer igen kellemetlen szagokat áraszt működés közben. Használat közben erőteljesen szúrós szagot áraszt, és mérgező, így csak nyitott ablakok mellett szabad a lefolyóba önteni, gyerekektől pedig szigorúan el kell zárni.

buvar

3. Kék csoda lefolyótisztító granulátum
Nagy hatású lefolyótisztító. Az Eg-Gü lefolyótisztító gyors és megbízható. Pillanatok alatt megtisztítja a lefolyót a konyhai hulladéktól, papírtól, hajszálaktól, vattától, egyéb lerakódott szennyeződésektől. Állítólag a befagyott lefolyórendszert is átjárhatóvá teszi a felszabaduló magas hő következtében.

kek-csoda

4. A VIX lefolyótisztító granulátum
A lefolyók és szifonok tisztítására és dugulások elhárítására alkalmas. A szifonok, lefolyók beszűkült nyílásait, dugulásait megszünteti, fellazítja és tökéletesen átjárhatóvá teszi. Extra erős és gazdaságos! Gyártó:: Bábolna Bio.

vix

5. Tub.o.flo lefolyótisztító granulátum – konyhai dugulás
A hideg vízzel is használható Tub.o.flo lefolyótisztító granulátum, egy adagos kiszerelésben is kapható, mivel egy háztartásban csak ritkán van rá szükség ezért kedvelt a háziasszonyok körében. A kis golyócskákat csak öntsük be az eldugult lefolyóba, majd vizet rá. várjunk pár percet majd alaposan öblítsük át a rendszert.

Tub.o.flo

6. H022 lefolyótisztító granulátum – konyhai dugulás
Lefolyóvezetékek makacs dugulásainak elhárítására. Nagy zsíroldóhatású készítmény mely alkalmas,  fürdőszobai é és konyhai csőhálózatunk karbantartására. Rendszeres használatával hosszú időre biztosíthatjuk lefolyóink átjárhatóságát.

H022 lefolyótisztító

7. MR. MUSCLE Lefolyótisztító – konyhai dugulás
A Mr Muscle lefolyótisztító hatékonyan eltávolítja a konyhai és fürdőszobai lefolyókban keletkezett dugulásokat. A dugulás fölött felgyűlt vízen átfolyva eljut közvetlen a dugulásig. Baktériumölő hatású. Nem károsítja a lefolyó csöveket. A lefolyók folyamatos átfolyásának biztosítására ajánlott hetente kb. 250 ml-t használni.

mr-muscle

A felsorolt lefolyótisztító granulátumok, Budapesten és az ország számos drogéria üzleteiben kaphatóak. Azonban érdemes a boltban érdeklődni, hogy melyik típust javasolják legjobban. Az árak tekintetében is jelentős eltérés lehet.

Duguláselhárítás BudapestenA mosogató dugulások megszüntetésénél duguláselhárító szakemberek ilyen korszerű, nagy teljesítményű, ipari duguláselhárító gépekkel dolgoznak.

Tisztelt Látogató! Amennyiben eldugult a lakásán vagy a munkahelyén a lefolyórendszer, forduljon hozzánk bizalommal a gyors segítségért. Duguláselhárító szakembereink ingyenes kiszállással, pontos megérkezéssel és tiszta munkavégzéssel dolgoznak Budapesten és Pest megyében. A duguláselhárítás profi gépekkel és Woma rendszerű csatornamosóval történik. Fix árakkal dolgozunk és bontás nélküli. Pontos megjelenés, tiszta munkavégzés jellemzi kollégáinkat. Egyedülálló – 30 napos garanciát adunk minden elvégzett munkára!

Milyen dugulások elhárításában tudunk segíteni?

1. Konyhai mosogató dugulás
2. WC. dugulás
3. Padlóösszefolyó dugulás
4. Mosdó dugulás
5. Fürdőkád dugulás
6. Zuhanytálca dugulás
7. Piszoár dugulás
8. Bidé dugulás
9. Alap vezeték dugulás

Mosolygós szakember a konyhában dolgozik

Milyen duguláselhárító gépeket használunk?

1. Rothenberger R600 profi duguláselhárító gép
2. Rems Cobra 22 profi duguláselhárító gép
3. ROM Smartcombi – profi WOMA csatornamosó kocsi
4. SBS-EC- ledes csatornakamera
5. HONDA WT40 szennyvízszivattyú

4.6/5 - (25 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma