Műanyag WC. illatosító – dugulás okozója lehet!

A duguláselhárítás telefonszáma

A műanyag WC.  illatosító használata az elmúlt évtizedben jött divatba. Talán azért, mert használata egyszerű, nem úgy mint, naponta Domestossal  tisztítani a WC. csészét.  Azonban sajnos csak illatosít, illetve a szagokat nyomja el,  használata nem tudja kiváltani a fertőtlenítő csésze tisztítást.

Műanyag WC. illatosító

A WC. illatosítókból léteznek minőségi anyagot tartalmazó, minőségi műanyagból készült, újratölthető darabok és forgalmaznak, nagyon olcsó vackokat is. Ha már vásárolni akarunk ilyet, akkor minden képen a nagyobb méretűt válasszuk, amelyik nem tud lecsúszni a WC. garatján, és nem okoz dugulást. Aki biztosra akar menni, nem a műanyag tokos kivitelt válassza, hanem az öntapadós  WC. illatosítót, vagy a tartályba rakható kivitelt. Amennyiben sajnos már lecsúszott a WC. csésze torkán a műanyag illatosító, csak nagyon kevés az esély arra, hogy ezt a WC. csésze felszedése nélkül ki lehetne venni. Ezért ne használjuk!

Szakmai tapasztalataim szerint a WC. csésze dugulás kialakulásáért legjobban hibáztatható 3 dolog a következőek:  WC. illatosító, higiéniás törlőkendő,  nehezen oldódó WC. papír.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban !

5/5 - (4 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma