» » Duguláselhárítás XIII. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás XIII. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XIII. kerület – Angyalföld. A kerület alábbi részein: Angyalföld, Margitsziget, Újlipótváros, Vizafogó Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül a XIII. kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a  XIII.  kerületben. Mosogató,  mosdó,  kád,  zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a  XIII.  kerületben. – Fix áron, gyorsan, garanciával.

Kerületi szakemberek !

Duguláselhárítás XIII. kerületben
Duguláselhárítás XIII. kerületben

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. duguláselhárítás Budapest összes kerületében, falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:
• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

XIII.-kerulet

Amiben mindig számíthat ránk:

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban. Fix áron, gyorsan, garanciával. Duguláselhárítás XIII. kerületben.

És egy tipp:

Mosógépünk szűrőjét minden évben tisztítsuk legalább egyszer. Elöltöltős  mosógépünk szivattyújára különösen veszélyes a zsebben felejtett fémpénz, ugyan is bármilyen hihetetlen de az ablaktömítés mellett becsúszhat a dob mögé ahonnan egyenes út vezet a szivattyú lapátjaihoz !

A mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta egy fazék lobogásban lévő forróvizet, ne féljünk a PVC cső bírni fogja. Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimes, környezetbarátot. Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdés előtt alaposan keféljük ki, és használjunk szűrőt a kádban. Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki. Ami nem való a WC.-be : higiénés kendő, fültisztító pálcika, arcpamacs, betét, tampon, pelenka és a macska alom.
A mosogató szifonját legalább 6 havonta érdemes kipucolni. Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük. Ne használjunk WC illatosítót, mert a gyengécske fül könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és kész a dugulás.

XIII. kerület dugulás elhárítás bontás nélkül – garanciával

Szódabikarbóna – duguláselhárítás és megelőzés
A lefolyó megtisztítása szódabikarbónával is lehetséges, ha dugulás lép fel a csőben. Egyszerű és költséghatékony módszer ez, hiszen szódabikarbónát gyakorlatilag bármelyik háztartási boltban kaphatunk meglehetősen olcsón.

Így egyrészt nem kell szakembert hívnunk, aki még ha olcsón hárítja is el a dugulást, akkor is több ezer forintba kerül, s ennyi pénzt sem muszáj nélkülöznünk. Másrészt nem kell a pumpával vagy éppen a kétes hatékonyságú, egymással együtt alkalmazva veszélyes és ráadásul drága lefolyótisztító szerekkel sem bajlódnunk.

A szódabikarbóna a házi duguláselhárító szerek királya. Nem csak akkor alkalmazható, ha a baj már bekövetkezett – ha rendszeresen, akár havonta csak egyszer használjuk, tökéletes lehet arra is, hogy megelőzze a lerakódott szennyeződések által kiváltott dugulást. A szódabikarbóna a legtöbb esetben hatékonyan megtisztítja a lefolyót teljes hosszában, és így később sem lesz problémánk a szennyeződésekből.

Alkalmazása egyszerűbb aligha lehetne – félpohárnyit kell a lefolyóba önteni egy egész pohár ecettel együtt, majd kivárni, amíg véget ér az ezután következő habzás, és nyakon önteni bőséges forró, majd hideg vízzel. Ha ecet nem akadna a háznál, egyszerűen rakjunk mintegy öt evőkanálnyi szódabikarbónát két liter vízbe, ezt forraljuk fel és öntsük bele a lefolyóba. Ezt a módszert alkalmazva gyorsan és problémamentesen, ráadásul igen olcsón megoldhatjuk azt a gondot, amelyhez sokan gondolkodás nélkül szakembert hívtak volna és elvégeztették volna a költséges javítási munkákat.

Dugulás elhárítás Budapest – XIII. kerületében

Tisztelt XIII. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XIII. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XIII. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk. Amennyiben segítségre van szüksége, hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapesten – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

Miben tudunk segíteni a 13. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 13. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XIII. kerületében.

A duguláselhárítás telefonszáma