» » Duguláselhárítás XXIII. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás XXIII. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XXIII. kerület – Lefolyótisztítás a 23. kerületben
A kerület alábbi részein: Soroksár. Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül az  XXIII. kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás az  XXIII. kerületben. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás az  23. kerületben.

Duguláselhárítás XXIII. kerület
Duguláselhárítás XXIII. kerület

Duguláselhárítás kedvező áron  a  XXIII.  kerületben.

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás,  Woma csatornatisztítás –  falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, Budapesten és Pest megye területén, garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:
• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:
• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

XXIII-kerület-címere

Amiben mindig számíthat ránk:

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban. Duguláselhárítás XXIII. kerület – Lefolyótisztítás XXIII. kerületben – Duguláselhárítás Soroksár. A kerület minden részén számíthat ránk.

És egy tipp:
Padlóösszefolyóinkat, érdemes 2-3  havonta ellenőrizni, nagyobb szennyeződéseket eltávolítani, majd fertőtlenítőszeres vízzel felönteni. Így nem lesz a kellemetlen szagok forrása.  A mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert, és a belső szűrőt legalább havonta tisztítsuk ki.

Hogy ne jöjjön a mester !

 • Mosogatónk lefolyójába havonta öntsünk egy fél flakon ecetet, majd rá egy fazék forralt vizet, ne féljünk a PVC cső bírni fogja.
 • Apró lyukú műanyagszűrőt csak nagyon indokolt esetben használjuk (csak hajmosás), mert jelentősen csökkenti a víz áramlását és lefolyónk öntisztító képességét.
 • Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimest, környezetbarátot. De, ezeket a szereket is jobb ha csak prevenciós célzattal öntjük a lefolyóba – havonta, maximum 2-3 decit.
 • Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdetés előtt alaposan keféljük ki, és használjunk szűrőt a kádban.
 • Padló összefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki.
 • Ami nem való a WC.-be : higiénés kendő, fültisztító pálcika, arcpamacs, betét, tampon, pelenka és a macska alom. Mindezekre ott a kuka.
 • Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
 • Ne használjunk WC illatosítót, mert a gyengécske fül könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és garantáltan komoly dugulást okoz. Már kaphatóak a lebomló, öntapadós WC. illatosító korongok is.
 • Kád vagy zuhanytálca dugulás esetében, töltsük fel a rendszert legalább félig, majd kezdjük el le-fel pumpálni a lefolyót, hogy megmozdítsuk a lágy lerakódásokat, és megláthatjuk, hogy még a kitűnően üzemelő lefolyó faláról is milyen gusztustalan, fekete dolgok válhatnak le.

A mosogató duguláselhárításáról
A mosogató esetében ritkán találkoznak olyan dugulásfajtával a szakemberek, amelyet ne tudnának néhány perc alatt elhárítani. A mosogatónál ugyanis kétféle gyakori dugulásfajta szokott jelentkezni, s a szerelők által használt eszközök segítségével mindkettő igen hamar semlegesíthető.

Az első, egyben jóval gyakoribb ok a szennyeződések lerakódása. A mosogatóba az edények és más tárgyak elmosásakor rengeteg olyan szennyeződés kerül, amelyeket a víz és a mosogatószer nem old fel hatékonyan, így a csőbe kerülve megtapadnak annak falán, és idővel egyre újabb és újabb rétegek rakódnak le.

Így előbb-utóbb a cső keresztmetszete annyira leszűkül, hogy vagy magától a szennyeződéstől, vagy az ilyenkor már megakadó kisebb tárgyak miatt átjárhatatlanná válik. Az univerzális csőgörény tisztítófeje ezt a problémát percek alatt megoldja, teljes szélességében tökéletesen megtisztítja a csövet, így attól sem kell tartanunk, hogy rövid időn belül újból jelentkezik a gond.

A másik gyakori ok, hogy a csőben tárgyak akadnak meg – a legtöbbször ételmaradékok halmozódnak fel, s összetorlódva nem engedik tovább áramlani a csőben a vizet. Ezt általában megoldhatjuk házilag is különféle egyszerű vagy speciális lefolyótisztító szerekkel, ha azonban ez nem sikerülne, a csőgörény ekkor is megoldást kínál. Speciális feje segítségével az ilyen akadályokat rövid úton képes bedarálni és biztosítani a szabad áramlást.

Az ilyen munkákért jó esetben nem kell majd tízezer forintnál többet fizetnünk, ha azonban megpróbálkozunk házi módszereinkkel, talán az egészet megoldjuk pár száz forintból és anélkül, hogy szerelőt kellene hívni a házhoz.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.

Előzze meg a dugulás kialakulását:
A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta fazék forróvizet. Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük. Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert. A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki. Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki,  mosogatón szifonját 6 havonta. A WC. ne szemetes !

Duguláselhárítás XXIII. kerület – Soroksár –  kedvező árakkal.

Tisztelt 23. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XXIII. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XXIII. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Kerületi szakemberek !

Miben tudunk segíteni a 23. kerület területén:
Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 23. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban.

Milyen eszközökkel rendelkeznek 23. kerületi duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Ne halogassa a probléma megoldását, mert magától nem oldódik meg ! Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XXIII. kerületében.

Fontos:

 • A dugulásokat, minden esetben bontás nélkül oldjuk meg.
 • Külön kiszállási díjat nem számítunk fel.
 • A XXIII. kerületben elvégzett duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk.
 • A év bármely napján elérhetőek vagyunk, mivel non-stop ügyeletet tartunk.
 • Szakképzett munkatársaink pontosan érkeznek a helyszínre.
 • Tiszta, higiénikus munkavégzés jellemez minket.
 • A XXIII. kerületben is 1 órán belül megjelennek duguláselhárító munkatársaink.

Még egy jó tanács a duguláselhárító mestertől:

A konyhában is fellelhető lefolyótisztító szerekről
Mielőtt a duguláselhárítót hívnánk, próbálkozzunk bátran ezzel is. Minden háztartásban fellelhető anyagok ezek és rendkívül olcsók, nyugodtan a lefolyóba kerülhetnek, mert nem mérgezőek, így tartanod sem kell tőlük!

Folyékony mosogatószer és forró víz
Kitűnően működik a zsíros, olajos lerakódásoktól eltömődött, keskeny csövekben.  Forralj fel egy nagy fazék vizet, majd kever el benne három kanál mosogatószert. Lendületesen mehet a gyengélkedő mosogató lefolyóba. A forró víz és mosószer kombinációja elég jól meglazíthatja a lerakódásokat az eldugult csövek falán. Érdemes utána még megpumpálni a lefolyót.

Biológiai enzimes lefolyótisztítók
Mondjuk ezért el kell menni a boltba. De vigasz legyen, hogy nem valami maró vegyszerrel fogunk kísérletezni. Sajnos mint kiderült a folyamat időigényes és első sorban az emésztőkben felgyülemlett szennyvíz tisztítására lettek kitalálva. A termék az enzimeket vagy baktériumok erejével képes a lerakódásokat megszüntetni.

Dugulás elhárításHasznosTippekBudapestÁrak  • Szótár

A duguláselhárítás telefonszáma