A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Szentendre – Fix áron, garanciával, gyorsan

Duguláselhárítás Szentendre területén és a környező településeken. Fix áras duguláselhárítás és 30 nap garancia minden munkára! Lefolyótisztítás kedvező áron, falbontás nélkül Szentendrén. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás Szentendre. Csatorna kamerázás, gyökértelenítés, szennyvízaknák tisztítása, csapadékvezetékek tisztítása.

Helyi duguláselhárító szakemberek!

Duguláselhárítás Szentendre
Duguláselhárítás Szentendre

Woma duguláselhárítás – garancia vállalás.

Szakértő duguláselhárító kollégáink vállalják – WC, mosdó, mosogató, zuhanyzó, padlóösszefolyó szakszerű gépi duguláselhárítását Budapesten és Pest megyében. Nagyon rövid határidővel dolgozunk, legtöbb esetben már 1-2 órán belül megjelennek szakembereink a helyszínen. Mivel foglalkozunk? Gépi duguláselhárítással, WOMA csatorna mosással, csatornakamerázással, helymeghatározással, vízvezeték szereléssel. Helyi szakembereink fix áron dolgoznak és garanciát vállalnak minden elvégzett munkára.

Hasznos cikkek a duguláselhárítás témában:

A mosogató dugulás kialakulásáról
A duguláselhárító szakembereknek a legtöbb munkát az eldugult mosogatók adnak. Egy ingatlanon belül a mosogató lefolyója kapja a legnagyobb terhelést. Mik lehetnek ezek: mosogató szerek, tabletta a mosogató gépből, zírok, olajok, ételmaradékok. Sűrűbben kell szakembert hívni, ha a lefolyórendszer kivitelezésében is hibák lettek elkövetve, úgy mint: vékony 32-40mm lefolyó, sok könyök került beépítésre, túlságosan hosszú mosogató lefolyó szakasz, rossz lejtés. A mosogató dugulások kialakulásához még nagyban hozzájárulhat, ha nem elég foó vízzel történik a mosogatás! A duguláselhárítók gépi spirálokkal végzik a mosogató vezetékek tisztítását.

Döbbenetes dugulás

Fürdőkád és zuhanykabin dugulás kialakulásáról
A fürdőszobában található zuhany és kád lefolyóvezetékben fellépő dugulásokért első sorban a rengeteg tusfürdő, sampon és szappan felelős. Ezt a rengeteg mosószert maradványt már csak tetézi a sok haj, szőr és bőr maradvány. Itt a duguláselhárító szakember csak akkor tud segíteni, ha hozzáfér a lefolyó szakaszhoz a duguláselhárító géppel. Tehát, ha van szerelőablak a fürdőkád oldalán, a zuhanynál pedig van fix lefolyó cső a csempés aljú épített zuhanyfülkében. Ha a kád teljesen be van építve vagy a zuhanytálca műanya és flexibilis lefolyószifon van alatta, akkor csak bontással tud a szakember a lefolyórendszerhez hozzáférni.

Duguláselhárítás Szentendre
Duguláselhárítás Szentendre

Kézmosó és piszoár vezeték dugulások
A kézmosók vezetékének dugulását első sorban a tisztálkodás folyamán belekerülő szerves anyagok (haj, szőr, bőr) és a különféle kemikáliák (borotvahab, folyékony kézmosó, szappan maradványok) összessége okozza. Ezek a dolgok, hónapról-hónapra csak gyűlnek a szifonban és a lefolyóhálózatban. A piszoár vezetékének dugulását a húgykő és a szőrszálak gusztustalan elegye képezheti. A duguláselhárítás mindkét esetben gyomorforgató és sokszor nagy szenvedéssel jár. Legyen szó kézmosó vagy piszoár vezetékről általában ez 32 mm átmérőjű. Itt nem lehet bevetni a vastag ipari spirálokat, mert könnyen kárt tennének a lefolyóhálózatban. A duguláselhárító szakember minden esetben a szifon alapos takarításával kezdi a munkát, majd vékony (adapter) spirállal szünteti meg a kialakult dugulást.

Mosdó szifon takarítás házilag

A mosogató dugulás kialakulásáról és a azok duguláselhárításról:
A duguláselhárító szakembereknek a legtöbb munkát az eldugult mosogatók adnak. Egy ingatlanon belül a mosogató lefolyója kapja a legnagyobb terhelést. Mik lehetnek ezek: mosogató szerek, tabletta a mosogató gépből, zírok, olajok, ételmaradékok. Sűrűbben kell szakembert hívni, ha a lefolyórendszer kivitelezésében is hibák lettek elkövetve, úgy mint: vékony 32-40mm lefolyó, sok könyök került beépítésre, túlságosan hosszú mosogató lefolyó szakasz, rossz lejtés. A mosogató dugulások kialakulásához még nagyban hozzájárulhat, ha nem elég forró vízzel történik a mosogatás! A duguláselhárítók gépi spirálokkal végzik a mosogató vezetékek tisztítását.

Duguláselhárítás Szentendrén
Duguláselhárítás Szentendrén

A WC. dugulások kialakulásáról
A WC. csészék és WC. lefolyók dugulásért első sorban a különféle idegen anyagok a felelősek. Ezek lehetnek: nedves törlő kendő, műanyag WC. illatosító, tampon, intim betét, ételmaradék macskalom és lakásfelújításból származó építési anyagok (festék, malter, csemperagasztó). amennyiben a lefolyó lejtése, átmérője, vagy hossza is szabványtalan akkor még gyakoribb esemény lehet a WC. dugulás. A duguláselhárító szakemberek ilyenkor a következő eszközöket alkalmazzák: nagy teljesítményű ipari szívó-nyomó pumpa, profi spirálos duguláselhárító gép, és ha nagy kültéri dugulás van, akkor a magasnyomású WOMA csatornamosót vetnek be.

Kézi csőgörény használata

Fix áras szolgáltatásokat nyújtunk, rejtett költségek nélkül. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk, tiszta munkavégzéssel. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

A környező települések ahol dolgozunk:

Leányfalu
Pilisszentlászló
Tahitótfalu
Pomáz
Csobánka
Budakalász
Pilisborosjenő
Visegrád
Dunabogdány
Üröm
Pilisszentkereszt
Piliscsaba
Kisoroszi
Szigetmonostor

Dugulás elhárítás Szentendre

Duguláselhárítás Szentendre
Duguláselhárítás Szentendre

Ami van:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 20 éves tapasztalat

És ami nincs:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

Fix áras szolgáltatások – Dugulás elhárítás Szentendre területén.
Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel.

Miért érdemes minket választania ?

Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A legkorszerűbb duguláselhárító gépparkkal rendelkezünk.
Pontosan, a megbeszélt időpontban érkezünk.
A megbeszélt áron oldjuk meg a problémát.
Kizárólag bontás nélkül dolgozunk.
Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is biztosítunk

És egy pár hasznos tipp:

1. Bőséges meleg víz használat és kevés mosogatószer.
2. Inkább folyékony mosószert használjunk a mosogatógépben, mint tablettát.
3. Kézmosó szifonunkat, legalább fél évente takarítsuk ki.
4.A WC. dugulások kialakulásánál jelentős tényező a víztakarékos tartály.
5. A műanyag lefolyószűrők használata, csak hajmosásnál indokolt.

Szolgáltatásaink Szentendrén:

  • Beltéri lefolyórendszerek tisztítása és időszakos karbantartása.
  • Kültéri csatorna hálózatok tisztítása és időszakos karbantartása.
  • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
  • Fertőtlenítés és szagtalanítás a duguláselhárítás után.
  • Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.

Kérdések és válaszok:

Kérdés: Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakamberek ?
Válasz: Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.

Kérdés: Milyen gyakran kell duguláselhárítást végezni ?
Válasz: Alap esetben csak akkor, ha eldugult a lefolyó, de fejlett országokban, prvenciós célzattal 1-2 évente ki szokták hívni a duguláselhárító szakembert és átspiráloztatják, átmosatják a nagyobb rendszereket. Ez főleg a folyamatos műszakban üzemelő egészségügyi, termelő, kereskedelmi és szolgáltató objektumokra jellemző. (egészségügy, élelmiszeripar, vendéglátás, stb.)

Duguláselhárítás Szentendre
Duguláselhárítás Szentendre

Duguláselhárítás Budapesten és Szentendrén a legolcsóbban.

A kereskedelmi forgalomban kapható vegyszerekkel legyünk óvatosak, több különböző összetételű lefolyótisztító szert ne alkalmazzunk egyszerre, nem fokozzák egymás hatását, hanem inkább még nagyobb dugulást okoznak. Előre döntsük el, hogy lefolyótisztító granulátumot használunk, vagy folyékony állagú lefolyó tisztítószert. (Mindenki másra esküszik.) Kisebb lefolyó dugulások esetén először mindig a házi, környezetbarát szerekkel próbálkozzunk: kóla, sütőpor, ecet, szódabikarbóna, forróvíz kombinációk.

És egy érdekes téma:

A konyhamalac okozhat dugulást?
A konyhai lefolyóba épített ételdaráló, azaz a konyhamalac feladata, hogy ledarálja az ételmaradékokat, így azokat leengedhessük (megfelelő vízöblítés mellett) a szennyvízcsatornán. Használatával a konyhai szerves hulladék mennyisége jelentősen csökkenthető. Hazánkban is már több évtizede  használják előszeretettel ezt a szerkezetet; és nem jellemző, hogy dugulást okozna – így aki csak ezért halogatta a beszereltetését, nyugodtan belevághat.

A szerkezet előnye, hogy nyomás alatt pumpálja a sz összezúzott ételmaradékot a lefolyórendszerbe. Hátránya, hogy viszonylag drága és szakszerű beépítéséhez, legalább 50 mm-es átmérőjű cső szükséges, kisebbnél nem vagy rosszul fog működni. Mivel a konyhamalac sok szerves üledékanyagot juttat a konyhai ágvezetékbe nap mint nap, egy túl kis átmérőjű lefolyó nem képes megbirkózni ezzel a mennyiséggel, így könnyen eldugulhat. Ha azonban elég széles a cső, nem kell ettől tartania. Egy szakszerűen beépített konyhamalac nem igényel karbantartást.

Szentendre területén végzett szolgáltatásaink:

Csatornatisztítás Szentendre
Duguláselhárítás fix áron Szentendre
Olcsón dugulás elhárítás Szentendre
Dugulás elhárítás bontás nélkül Szentendre
Non-stop lefolyótisztítás Szentendre
WC. és mosdó duguláselhárítás Szentendre
Kád és zuhanytálca duguláselhárítás Szentendre
Mosogató és padlóösszefolyó duguláselhárítás Szentendre
Akna tisztítás duguláselhárítás Szentendre
Csatorna és ereszcsatorna duguláselhárítás Szentendre

Spirálos gépi duguláselhárítás Budapest. Woma kocsis duguláselhárítás és csatornamosatás Budapest összes kerületében. Konyhai mosogató, összefolyó, fürdőszobai mosdó és WC. vezeték szakszerű duguláselhárítása – fix áron, garanciával. Kültérben és lakáson belüli dugulások gyors megszüntetése.

Még egy jó tanács a duguláselhárító mestertől:

Háziasszonyok fő fegyvere a pumpa
Sokan már szinte legyintenek, ha a WC. pumpa kifejezést meghallják, pedig működik, de nem mindegy hogy milyen formát választunk és hol vetjük be! Szinte minden háztartásban megtalálható valamilyen formájú, vagy méretű pumpa. De nem mindegyik alkalmas az adott dugulás elhárítására. A pumpa az igazán komoly csatorna dugulásokon nem tud segíteni, de ha csak a lefolyó szifonja környékén alakult ki a lerakódás, akkor szint biztosan segítségünkre lehet.

WC. dugulásnál a kicsit válaszd
Ha eldugult a WC. akkor a hosszú szárú kis fejű típust válasszuk, mert ezzel lehetünk a leghatékonyabbak. A kis fej és a hosszú szár kombinációja képes a hermetikus és erőteljes nyomást és vákuumot létrehozni.

Mosogatónál és fürdőkád dugulásánál válasszuk a nagyot
Már kaphatóak szilikonos gumi alapanyagból készült fejű pumpák, amik kifejezetten a konyhai és fürdőkád lefolyókhoz lettek kifejlesztve. Ezekkel a nagyobb fejű puha anyagból készült pumpák, hatalmas vákuumot és nyomát képesek összehozni. A kisebb fel-le mozdulatok hozzák majd meg a sikert és a szennyeződések feloldását. Pumpálás közben a mosogatónál és a kádnál is érdemes befogni a túlfolyót pumpálás közben, hogy nagyobb legyen a szívó-nyomó hatás.

Dugulás elhárításHasznosTippekBudapestÁrak  • Szótár

4.7/5 - (29 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma