Duguláselhárítás Nagykőrös

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Nagykőrös területén és a környező településeken. Lefolyótisztítás szakszerűen, modern gépekkel, kedvező áron,  falbontás nélkül  Nagykőrös.  Fertőtlenítés és dugulások megszüntetése Nagykőrös területén.

Amiben számíthat ránk: Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezetékének szakszerű tisztítása és duguláselhárítása. Fix áras szolgáltatásokat nyújtunk, rejtett költségek nélkül. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk, tiszta munkavégzéssel. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges. Nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és diákoknak árkedvezményt biztosítunk a munkadíjból.

Dugulás elhárítás Nagykőrös

Miért érdemes minket választania ?

Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A legkorszerűbb duguláselhárító gépparkkal rendelkezünk.
Pontosan, a megbeszélt időpontban érkezünk.
A megbeszélt áron oldjuk meg a problémát.
Kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk.
Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is biztosítunk

És egy pár hasznos tipp, hogy megelőzzük a dugulásokat:

1. Bőséges meleg víz használat és kevés mosogatószer felhasználás.
2. Inkább folyékony mosószert használjunk a mosogatógépben, mint tablettát.
3. Kézmosó és mosogató szifonunkat, legalább fél évente takarítsuk ki.
4. A WC. dugulások kialakulásánál jelentős tényező a víztakarékos tartály.
5. A műanyag lefolyószűrők használata, csak hajmosásnál indokolt.

Amiben segíthetünk:
Családi házak és társasházak, lefolyórendszerében fellépő alkalmi, vagy visszatérő jellegű dugulások megszüntetésében.  Legyen az kültéren vagy beltérben.

Beltérben:
Eldugult WC-k, mosdók, mosogatók, fürdőkádak, zuhanyzók, padlóösszefolyók, klímavezetékek dugulásának megszüntetését vállaljuk.

Kültérben:
Esővezetékek, udvari folyókák, garázs összefolyók, aknák és strang vezetékek tisztítását vállaljuk. Igény esetén gyökértelenítést is vállalunk. Csatorna kamerázás és csatorna mosatás.

Duguláselhárítás Budapesten és Nagykőrös területénkedvező áron.

A kereskedelmi forgalomban kapható vegyszerekkel mindig legyünk óvatosak, és több különböző összetételű lefolyótisztító szert ne alkalmazzunk egyszerre, mert nem fokozzák egymás hatását, hanem inkább még nagyobb dugulást okoznak. Előre döntsük el, hogy lefolyótisztító granulátumot használunk, vagy folyékony állagú lefolyó tisztítószert. (Mindenki másra esküszik.) Kisebb lefolyó dugulások esetén először mindig a házi, környezetbarát szerekkel próbálkozzunk:  kóla,  sütőpor,  ecet,  szódabikarbóna,  citromsav, forróvíz kombinációk.

Duguláselhárítás csőgörénnyel
Ha szakembert hív az eldugult WC.,  mosdó,  mosogató vagy piszuár dugulásának elhárítására, a duguláselhárító  első sorban egy fém duguláselhárító spirált, azaz csőgörényt fog bevetni a probléma megszüntetése érdekében. A duguláselhárítással foglalkozó szakemberek a bel- és kültéri csövek dugulását egyaránt el tudják hárítani ezzel az eszközzel. Amikor telefonon felkeressük a választott céget, mindenképp közöljük, hogy melyik cső (benti vagy kinti) dugult-e el, hiszen ezzel megkönnyíthetjük a munkájukat. És a célnak megfelelő méretű duguláselhárító gépet és spirál hoznak.

A beltéri csövek megtisztításához általában egy 8, 10, 16 vagy milliméter, a kültériekhez pedig ennél nagyobb átmérőjű csőgörényt használnak. Bevezetik a szerszámot a lefolyóba, megforgatják, megmozgatják, és az kisöpri a csőből a szennyeződést, így a dugulás megszűnik. Mivel a csőgörény tetszőleges hosszúságúra toldható, távolabbi csőszakaszból is eltávolítható a dugulás, torlasz.

 

4.5/5 - (12 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma