A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XVI. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás XVI. kerület – Szentmihály – Kerületi szakemberek!
A kerület alábbi részein: Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom. Duguláselhárítás kedvező áron,  falbontás nélkül  a  XVI.  kerületben. Womás csatorna tisztítás, Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a  XVI.  kerületben. Mosogató,  mosdó,  kád,  zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a  XVI.  kerületben.

Kerületi szakemberek !

Duguláselhárítás XVI. kerület
Duguláselhárítás XVI. kerület

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:
• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:
• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

XVI-KERULET

Amiben mindig számíthat ránk:
Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapest összes kerületében – 1 órán belül – A legolcsóbban.
Duguláselhárítás XVI. kerületben.

És egy tipp:
Legalább 2 évente takarítsuk ki az esőcsatornát. A célnak megfelel a slagos mosatás is. Ha nincs kedvünk a tetőre felmászni bízzuk inkább szakemberre.

Az alábbi lefolyótisztítással kapcsolatos munkákat vállaljuk:
– XVI. kerület – mosogató duguláselhárítás
– XVI. kerület – padlóösszefolyó duguláselhárítás
– XVI. kerület – kézmosó duguláselhárítás
– XVI. kerület – kád duguláselhárítás
– XVI. kerület – zuhanytálca duguláselhárítás

Duguláselhárítás fürdőszobában

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás –  Budapest – XVI. kerületében

Így előzze meg a dugulást:
A mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta egy fazék lobogásban lévő forróvizet, ne féljünk a PVC cső bírni fogja. Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimes, környezetbarátot. Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdés előtt alaposan keféljük ki, és használjunk szűrőt a kádban. Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki. Ami nem való a WC.-be : higiénés kendő, fültisztító pálcika, arcpamacs, betét, tampon, pelenka és a macska alom. A mosogató szifonját legalább 6 havonta érdemes kipucolni. Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük. Ne használjunk WC illatosítót, mert a gyengécske fül könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és kész a dugulás.

Milyen árakra számíthatunk duguláselhárításkor?
Ha dugulás lépne fel egy épület csőrendszerében és a házilagos praktikákkal kudarcot vallunk – ami igen gyakran megtörténhet, hiszen sok olyan dugulásfajta van, ami ellen a pumpa, a szódabikarbóna vagy a trisó is teljességgel tehetetlen – szakembert kell hívnunk, aki megoldja a gondot.

Nem mindegy azonban, hogy milyen szerelőt hívunk a házhoz. A legfontosabb kritérium persze az, hogy minőségi munkát végezzen, azaz gyorsan és hatékonyan képes legyen diagnosztizálni a problémát és el is hárítani azt úgy, hogy ne kelljen hozzá bontani vagy néhány hét múlva ismét szerelőt hívni.

Emellett természetesen az is fontos, hogy megfelelő áron dolgozzon a szerelő, hiszen akármilyen jó munkát is végez, ha azt többször annyiért teszi, mint más szakemberek, akkor nem járunk jól. Éppen ezért érdemes utánajárni, hogy milyen árakra számíthatunk.

Egy kád lefolyójának dugulását a profik általában már 7-8 ezer forintért cserébe megoldják, s ha nincsen nagy gond, ennél alig kell többet fizetnünk a WC duguláselhárításáért. Ez utóbbi ugyanakkor bizonyos esetekben akár 20 ezer forintot is elérheti. Ha a gerincvezetéken kell javítást végezni vagy ki kell tisztítani a csatornát, az szintén 15-25 ezer forintba szokott kerülni.

Fontos, hogy a bontást minden áron próbáljuk elkerülni, s inkább kérjünk másodvéleményt, mielőtt belekezdenénk, mert igen sokba kerülhet, ha szükségtelenül bontunk egy egyébként anélkül is elhárítható dugulás miatt. Figyeljünk arra is, hogy folyóméter díjat vagy kiszállási díjat ma már szinte sehol sem kell fizetni.

Duguláselhárítás konyhában

Dugulás elhárítás Budapest – XVI. kerületében

Tisztelt 16. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XVI. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XVI. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 16. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 16. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban. Ezen felül a környező településeken: Kistarcsa, Nagytarcsa és Kerepes területén

Milyen eszközökkel rendelkeznek duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera ( száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.) Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XVI. kerületében. Amennyiben a házi praktikák már nem váltak be: hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapest – olcsón, bontás nélkül, fix áron. Duguláselhárítás és csatornatisztítás, Budapest minden kerületében. Fix áras lefolyótisztítás, Pest egyében. Vízvezeték szerelés, csatorna kamerázás, dugulás elhárítás.

A duguláselhárítás telefonszáma