A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás XVI. kerület – Fix áron, garanciával, gyorsan

Duguláselhárítás Budapest XVI. kerület – 16. kerületi szakemberek! A kerület alábbi részein: Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom. Duguláselhárítás, kedvező fix áron, falbontás nélkül a 16. kerületben. Womás csatorna tisztítás, gépi duguláselhárítás, szakszerűen, tisztán – 1 órán belül. Csatornatisztítás és lefolyótisztítás beltérben és kültérben a XVI. kerületben. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a XVI. kerületben.

XVI. kerületi szakemberek!

Duguláselhárítás XVI. kerület - Budapest
Duguláselhárítás XVI. kerület – Budapest

És a lényeg, a mi szakembereink nem a főváros másik feléről érkeznek, hanem tényleg helyi szakemberek. Csapatunk minden tagja Észak-Pest térségében lakik. Java részt a XVI. kerületben, a többiek a XV. kerületben vagy Csömörön vagy Kistarcsán. Ezért a rövid határidejű megjelenést mi tényleg komolyan gondoljuk. Csapatunk a hét minden napján, hétfőtől-vasárnapig dolgozik. Fix áras szolgáltatások Budapest 16. kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón. Mi hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk.

Ridgid KJ-1590 magasnyomású csatornamosó gép.png

Eldugult a WC, a mosdó, a mosogató, vagy az összefolyó? Ne essen kétségbe, segítünk. A legkorszerűbb gépekkel dolgozunk. Gyorsan, higiénikusan, bontás nélkül. Budapest minden kerületében fix áron, garanciával, ingyenes kiszállással dolgozunk. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk!

HázilagHasznosTippekDuguláselhárítás BudapestBudapestÁrak

Duguláselhárítás Budapest XVI. kerület - 16. kerületi szakemberek
Duguláselhárítás Budapest XVI. kerület – 16. kerületi szakemberek

Kerületi gyors szolgálatunk helyi szakemberekkel dolgozik, legyen szó duguláselhárításról, womás csatornamosásról vagy vízvezeték szerelésről. Minden elvégzett duguláselhárításra garanciát vállalunk. Legfőbb specialitásunk mosogatók, mosdók, padlóösszefolyók és WC. vezetékek szakszerű gépes lefolyótisztítása. Nagyobb átmérővel rendelkező csatornahálózatok tisztítását is vállaljuk. Úgy mint: strang vezetékek, alapvezetékek, gerincvezetékek. Itt womás duguláselhárítást végzünk, nagy teljesítményű csatornamosó kocsival.

A 16. kerületeben vállalunk szakszerű gépes duguláselhárítást. A kültéri csatornatisztítást nagy teljesítményű WOMA kocsival végezzük, a beltéri lefolyótisztítást pedig profi duguláselhárító gépekkel végezzük.

Legyen szó, udvari csatorna fővezeték tisztításáról vagy a lakáson belüli (mosogató, mosdó, WC, padlóösszefolyó) dugulás megszüntetéséről, számíthat szakembereink segítségére. Az egész országban egyedülálló garanciális feltételeink vannak. Amennyiben a lefolyórendszer nem sérült és szakszerű a kiépítése, akkor 1 hónap garanciát vállalunk az elvégzett munkára.

Ezen felül a 16. kerületben vízvezeték szerelési feladatokat is végzünk, úgy mint, csaptelep csere, WC. csésze csere, WC. tartály javítás és csere, szifon csere, sarokszelep és elzáró csere. Szakembereink minden esetben a felméréssel kezdik a munkát és árajánlatot adnak. Csak a kölcsönös egyeztetés után kerül sor a munkára. Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés Fix áron Budapesten.

Nedve törlőkendők a lefolyórendszerben
Nedve törlőkendők a lefolyórendszerben

Fontos információ: gyakran merül fel a kérdés, hogy miért nem egységesek az árak egy-egy munkánál. Például legen szó egy WC. duguláselhárításról. Az oka egyszerű: nem mindegy, hogy egy lakótelepi lakásban van a WC. vezeték eldugulva, ahol maximum fél méter a lefolyó teljes hossza az ejtő vezetékig, vagy egy nagy telken lévő családi háznál, ahol a fővezeték hossza akár 30 méter is lehet, míg kiér az utcai csatornáig.

Tehát az egyik feladat elvégzése fél órás, míg a másik munka, akár 3 órás is lehet. Azonban van egy jó hírünk, duguláselhárító szakembereink nem méterárakban dolgoznak, tehát még a hosszú lefolyórendszereknél sem kell horribilis összegekre számítani.


Duguláselhárító vágófej munka közben

Hol dolgozunk?

Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban, ipari telephelyeken. amennyiben a telefonos megkeresés alatt részletesen ismerteti az aktuális dugulás jellemzőit, akkor szakértő kollégánk megpróbálja pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát.

Nagyon fontos!

Amennyiben már kialakult a dugulás, ne halogassa a megoldást, mert minél később hívunk profi duguláselhárítót, annál komolyabb dugulást kell elhárítani a szakembernek, így a várható költségek is növekedhetnek. Inkább próbálja meg megelőzni a dugulás kialakulását, ehhez rengeteg tippet-trükköt és hasznos tanácsot olvashat weboldalunkon. Kisebb kezdődő dugulások házilagos megszüntetéséhez rengeteg bevált praktikát adunk weboldalunk duguláselhárítás házilag menüpontjában.

Érdekes bejegyzések:

A szennyvízcsatorna lejtése
Eldugult a WC. - mit csináljak?
A duguláselhárító spirál

És most vegyük sorba, hogy milyen okok vezethetnek egy ingatlanban fellépő dugulások kialakulásához. Most nem tárgyaljuk részletesen az összes lefolyó fajta eldugulásának okait, csak a leggyakoribb dugulásokat vesszük számba.

Konyhai mosogató lefolyó dugulásának főbb okai: A dugulás legfőbb kiváltó okai a következők: vékony lefolyó átmérő, rossz csatorna lejtés a falban, sok könyök a falban, túl magas lefolyó kiállás, rossz szifon kialakítás, kevés meleg víz kapacitás, túl sok mosogatószer alkalmazása, folyamatos tabletta alkalmazása a mosogatógépben.

Fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulásának főbb okai: túl vékony lefolyó, esetleges sok iránytörés a falban, kevés meleg víz használat, rengeteg kemikália használata (borotva hab, szappan, folyékony kézmosók) valamint szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiánya.

A WC. csésze és WC. lefolyó dugulásának főbb okai: Az öreg elvízkövesedett WC. csészében igen gyakran léphet fel részleges vagy teljes dugulás. Idegen tárgyak WC. csészébe kerülése, úgy mint: műanyag WC. illatosító, nedves törlő kendő, ételmaradékok. Nagyon fontos még, hogy ne akarjunk spórolni a WC. öblítő vízzel, igen is minden használat után a maximális mennyiséget kell lehúzni, hogy átöblítésre kerüljön a teljes lefolyóhálózat.

Mosógép lefolyó vezeték dugulásának főbb okai: a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiánya, túlságosan vékony lefolyócső, sok derékszögű iránytörés a fali szakaszon, alacsony hőfokon üzemeltetett mosógép, a mosógép szűrő rendszereres tisztító karbantartásának hiánya.

Padlóösszefolyó dugulásának főbb okai: túlságosan vékony az elmenő lefolyócső átmérője, nem megfelelő a lejtés a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, nincs meg az időszakos tisztítás, nem jó a beépített bűzelzáró kialakítása.


Duguláselhárító gép munka közben

Milyen kérdésekre merülhetnek fel, ha felhívja a duguláselhárítót?

Mi van eldugulva – mosdó, mosogató, fürdőkád, összefolyó, WC?
Mióta áll fenn a dugulás a lakásban, üzletben, irodában?
Mik a dugulásra utaló jelek – lassan folyik le a víz, kellemetlen szagok?
Milyen otthoni próbálkozások voltak – lefolyótisztító, csőgörény, slag ?
Milyen csőátmérőben keletkezett a dugulás?
Az ingatlan melyik részén alakult ki a dugulás?
Ha a fővezeték dugult el, van e tisztítóakna, csatornafedél?
Melyik időpont lenne a legideálisabb, ha menne a szakemberek?

A munka menete a duguláselhárításban a 16. kerületben

1. Már a telefonos megbeszélés idejében árajánlatot adunk.
2. A szakember a helyszínen eldönti, milyen berendezést fog alkalmazni.
3. Az ipari duguláselhárító gépek munkába állnak.
4. A dugulás megszüntetése után minden szerelvény visszakerül a helyére.
5. Elpakolás, takarítás, ha szükséges akkor fertőtlenítés.

Csőgörényes duguláselhárítás

Bár a csőgörény – szakmai nevén duguláselhárító spirál – sok háztartásban is megtalálható, elsősorban professzionális használatra szánt eszköz. Egyszerűbb változataival saját kezűleg is elháríthatjuk a dugulást, de még ezeknél is fennáll az esélye annak, hogy kárt okozunk a csövekben vagy esetleg megsértjük magunkat.

A csőgörénynek többféle típusa van. Az üzletekben leggyakrabban megtalálható változatok 1-5 m hosszú, vékonyka spirálok, melyeknek nagy hasznát nem vesszük még otthon sem. Ha a pumpa és a forró víz nem segített, tehetünk vele egy próbát, de ne erőltessük túlzottan! Ha érezzük, hogy tekerés közben megakad a csőben, ne erőszakoljuk tovább, hiszen lehet, hogy ki sem tudjuk húzni és egy egyszerű dugulásból máris egy bontást igénylő problémát csináltunk magunknak.

Csatornatisztítás, lefolyótisztítás, dugulás megszüntetés: 16. kerület, Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom.

Az elektromos csőgörények már megbízhatóbban működnek, mint a kéziek. Ezeket a fúrófejre kell csatlakoztatni, és a fúró bekapcsolásával tudjuk működésbe hozni őket. Tartósabbak és hatékonyabbak, de drágábbak is a kézi csőgörénynél, viszont, ha mindenképpen szeretnénk otthonra egyet, akkor inkább ezt a típust válasszuk, hiszen ez válhat igazán segítségünkre egy dugulásnál.

De még az elektromos csőgörények sem érhetnek nyomába a szakemberek által használt ipari csőgörénynek – mely a csatornák és lefolyó csövek szakszerű megtisztítására képes. Ezek viszont kizárólag hozzáértők kezében vannak jó helyen, eszünkbe se jusson otthonra beszerezni ilyen típust! A szakemberek által használt csőgörény professzionális eszköz, mely minden méretű és fajtájú csőben képes biztonságosan megszüntetni a dugulást.

Ezek a profi csőgörények több százezer forintba kerülnek, több spirálmérettel és több motorteljesítménnyel is kaphatóak. Létezik belőle az úgynevezett dobspirálos változat (itt az egész dobot, az összes spirállal forgatja a motor) és létezik belőle szekcionált spirálos (itt a szakember toldja meg a spirálokat a kívánt munkahosszban).

Duguláselhárítás Budapest XVI. kerület
Duguláselhárítás Budapest XVI. kerület

Hogyan kerülhetjük el a dugulás kialakulását?

• Bőséges meleg víz
• Csak a szükséges mosogatószer
Folyékony gépi mosogatószert használjunk a mosogatógépünkbe
• Ecetes átöblítés a mosógépben és a mosogatógépben, akár havonta.

Duguláselhárítás árak és költségek

A duguláselhárítás kapcsán a legtöbben először arra gondolnak, hogy biztosan annyiba fog majd kerülni, hogy megbánják azt is, hogy kihívták a szakembert. Ezért kezdenek neki a házilagos módszerek véget nem érő alkalmazásának, amiből sokszor káruk nem, de hasznuk sem származik. A dugulás továbbra is fennáll, pedig a szakember már régen megoldotta volna.

A duguláselhárítás árak valóban nagyon különbözőek lehetnek, akár országrészenként, de szakemberenként is. Minden vállalkozás máshogy kalkulál, mást épít bele a tarifáiba, ennek eredményeképpen pedig sokszor leesik az ember álla, mikor a duguláselhárítás után kézhez kapja a számlát. Sok szakember viszont ragaszkodik a korrekt és reális árakhoz, éppen azért, hogy ne csalódást okozzon a megrendelőiben, hanem építse azt a bizalmat, amire minden minőségi szolgáltatásnál alapvetően szükség van.

A megrendelőknek viszont nem szabad megfeledkezniük arról, hogy a minőségi munkához minőségi eszközök is kellenek. A professzionális használatra szánt gépek és eszközök bizony sok százezer forintot kóstálnak, ezeknek az alkalmazása pedig meg fog jelenni a szolgáltatás – adott esetben a duguláselhárítás – árában. Viszont csak akkor lehetünk biztosak abban, hogy a dugulást megbízhatóan elhárítottuk, ha nem a spórolást, hanem a minőségi munkát tartjuk szem előtt.

Budapest 16. kerület
Budapest 16. kerület

Mit ne tegyünk a lefolyókkal?
• Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál.
• Ne spóroljunk a vízzel a WC. lehúzásnál.
• Inkább folyékony gépi mosogatószert használjunk, mint tablettát.
• Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert beleköthet a lefolyócsőbe.
• Ne használjunk WC. illatosítót, mert gyakran lesz a dugulás okozója.


Csatorna kamerázás – építési törmelék a lefolyóban

A legfőbb szempontok az ideális duguláselhárító szakember kiválasztásában?
Informatív és szakmai weboldallal rendelkezik a duguláselhárító szakember. A vállalási feltételek (körzet, munka idő, ár, technológia, garancia) megjelennek a honlapon. A duguláselhárítás várható költségei fel vannak tüntetve a szakember weboldalán. Professzionális technológiákkal (gépek és szerszámok) rendelkezik a a szakember. A szakember munkaidőben mindig elérhető legyen telefonon. Már a telefonban is kiderülnek a várható költségek és a munka pontos leírása. Nagy szakmai tapasztalat a duguláselhárítás terén. Garanciát vállal az elvégzett munkára, Budapesten és Pest megyében is.

– Fix árak
– Nincs folyóméter díj – Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom.
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár – Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom.
– 30 nap garancia

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Duguláselhárítás a legolcsóbban Budapesten – fix áron.

Érdekes bejegyzések:

Duguláselhárítás házilag
Mennyibe kerül a duguláselhárító spirál
Woma duguláselhárítás

 

Ami munkánkat jellemzi:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia
• 25 éves tapasztalat

És amire nem kell számítania:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

Duguláselhárítás

Amiben mindig számíthat ránk:
Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás Budapest összes kerületében – 1 órán belül – A legolcsóbban Árpádföldön, Cinkotán, Mátyásföldön, Rákosszentmihályon, Sashalmon. Duguláselhárítás – garanciával – XVI. kerületben.

XVI-KERULET

És egy tipp:

Legalább 2 évente takarítsuk ki az esőcsatornát. A célnak megfelel a slagos mosatás is. Ha nincs kedvünk a tetőre felmászni bízzuk inkább szakemberre, aki korszerű magasnyomású csatornamosóval fogja újjá varázsolni a lefolyóhálózatot.

Az alábbi lefolyótisztítással kapcsolatos munkákat vállaljuk:
– XVI. kerület – mosogató duguláselhárítás
– XVI. kerület – padlóösszefolyó duguláselhárítás
– XVI. kerület – kézmosó duguláselhárítás
– XVI. kerület – kád duguláselhárítás
– XVI. kerület – zuhanytálca duguláselhárítás

Duguláselhárítás fürdőszobában korszerű gépekkel és berendezésekkel

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás – Budapest – XVI. kerületében

Így előzze meg a dugulást:
A mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta egy fazék lobogásban lévő forró vizet, ne féljünk a PVC cső bírni fogja. Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimes, környezetbarátot. Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdés előtt alaposan keféljük ki, és használjunk szűrőt a kádban. Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki.

Ami nem való a WC.-be : étel maradék, nedves törlő kendő, fültisztító pálcika, arcpamacs, betét, tampon, pelenka és a macska alom. A mosogató szifonját legalább 6 havonta érdemes kipucolni. Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük. Ne használjunk WC illatosítót, mert a gyengécske fül könnyen kiakadhat a WC. csésze pereméről és kész a dugulás.

Duguláselhárítás XVI. kerület
Duguláselhárítás XVI. kerület

Milyen árakra számíthatunk duguláselhárításkor?
Ha dugulás lépne fel egy épület csőrendszerében és a házilagos praktikákkal kudarcot vallunk – ami igen gyakran megtörténhet, hiszen sok olyan dugulásfajta van, ami ellen a pumpa, a szódabikarbóna vagy a trisó is teljességgel tehetetlen – szakembert kell hívnunk, aki megoldja a gondot.

Nem mindegy azonban, hogy milyen szerelőt hívunk a házhoz. A legfontosabb kritérium persze az, hogy minőségi munkát végezzen, azaz gyorsan és hatékonyan képes legyen diagnosztizálni a problémát és el is hárítani azt úgy, hogy ne kelljen hozzá bontani vagy néhány hét múlva ismét szerelőt hívni.

Emellett természetesen az is fontos, hogy megfelelő áron dolgozzon a szerelő, hiszen akármilyen jó munkát is végez, ha azt többször annyiért teszi, mint más szakemberek, akkor nem járunk jól. Éppen ezért érdemes utánajárni, hogy milyen árakra számíthatunk.

Egy kád lefolyójának dugulását a profik általában már 12-15 ezer forintért cserébe megoldják, s ha nincsen nagy gond, ennél alig kell többet fizetnünk a WC duguláselhárításáért. Ez utóbbi ugyanakkor bizonyos esetekben akár 20 ezer forintot is elérheti. Ha a gerincvezetéken kell javítást végezni vagy ki kell tisztítani a csatornát, az szintén 25-25 ezer forintba szokott kerülni.

Fontos, hogy a bontást minden áron próbáljuk elkerülni, s inkább kérjünk másodvéleményt, mielőtt belekezdenénk, mert igen sokba kerülhet, ha szükségtelenül bontunk egy egyébként anélkül is elhárítható dugulás miatt. Figyeljünk arra is, hogy folyóméter díjat vagy kiszállási díjat ma már szinte sehol sem kell fizetni.

Duguláselhárítás XVI. kerület
Duguláselhárítás XVI. kerület

Dugulás elhárítás Budapest – XVI. kerületében

Tisztelt 16. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest XVI. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest XVI. kerületében – csőgörényes (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Miben tudunk segíteni a 16. kerület területén:

Vízvezeték szerelés, fűtés szerelés, dugulás elhárítás, gépi csatornatisztítás, lefolyótisztítás, csatorna mosatás, womás csatorna tisztítás, szennyvíz aknák tisztítása, esővezetékek tisztítása, WC. duguláselhárítás, mosogató és kézmosó duguláselhárítás, padlóösszefolyó és zuhanyú lefolyó tisztítás.

Hol vállalunk csatornatisztítást, lefolyótisztítást a 16. kerületben:
Lakásokban, családi házakban, állami intézményekben, kereskedelmi egységekben, vendéglátó egységekben, irodákban, kórházakban, üzemekben és gyárakban. Ezen felül a környező településeken: Kistarcsa, Nagytarcsa és Kerepes területén

Duguláselhárítás XVI. kerület
Duguláselhárítás XVI. kerület

Milyen eszközökkel rendelkeznek duguláselhárító kollégáink:
Ipari kézi lefolyó tisztító spirál a vékony vezetékekhez, szívó-nyomó duguláselhárító pumpa, a kádak és zuhanytálcák lefolyóvezetékének kitisztításához, nagy teljesítményű, ipari, motoros csőgörények 12, 16, 22, 32 mm spirálokkal felszerelve. Csatorna kamera (száloptikás diagnosztikai műszer) mely képes felderíteni és dokumentálni a csőhibákat (törés, repedés, idegen anyagok). Magasnyomású csatorna mosó – WOMA, kis és nagy teljesítményű. (100-300 bár nyomással.)

Számíthat ránk, legyen szó duguláselhárításról vagy vízvezeték szerelésről Budapest XVI. kerületében. Amennyiben a házi praktikák már nem váltak be: hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapest – olcsón, bontás nélkül, fix áron. Duguláselhárítás és csatornatisztítás, Budapest minden kerületében. Fix áras lefolyótisztítás, Pest egyében. Vízvezeték szerelés, csatorna kamerázás, dugulás elhárítás a 16. kerületben.

16. kerületi duguláselhárítás
16. kerület duguláselhárítás

Hasznos XVI. kerületi linkek:

Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat
Budapest XVI. kerülete

4.7/5 - (42 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma