Falba építhető mosógép bűzelzáró szifon

A duguláselhárítás telefonszáma

Falba építhető mosógép bűzelzáró szifon. Az mindenki számára egyértelmű tény, hogy szükség van valamilyen fajta mosógép bűzelzáró szifonra, máskülönben büdös lenne a mosógép belseje a csatornából feláramló gőzök miatt. Kétfajta bűzelzáró mosógép szifon létezik. A falba épített és a külső szerelésű.

Melyik a praktikusabb bűzelzásró?

A külső típus a praktikusabb és laikusok számára is könnyebben karbantartható. Ezen szerelvények előnye, hogy könnyedén hozzáférhetőek és így egyszerűen tisztíthatók. Azonban nem valami esztétikusak. Új építésű ingatlanoknál inkább a falba épített mosógép bűzelzáróval (szifonnal) találkozhatunk.

Falba építhető mosógép szifon

A mosógép  bűzelzáró beépítéséről

Abban az esetben ha kellemetlen szagokkal vagy dugulással találkozunk a mosógép körül, érdemes először is a szifont megnézni és kitisztítani, hogy aztán az eszköz újra rendeltetés-szerűen tudjon működni. A falba épített szifonokat csak úgy szabad beépíteni, hogy hozzá lehessen férni a tisztító nyíláshoz. Mert a szerkezet belsejében egy gumi golyó is található, ami a bűzelzárást végzi. Sajnos 10 esetből 9-szer a burkoló szakember bevakolja és becsempézi a szifont, így nem lehet házilag tisztítani. Ebben az esetben, ha eldugul, akkor szinte mindig ki kell bontani, hogy hozzá lehessen férni.

Falba épített mosógép szifon
Falba épített mosógép szifon

Laikusok hogyan tudják megállapítani, hogy külső vagy belő (falba épített) bűzelzáró szifonnal rendelkeznek? A külső szifon a mosógép kifolyóra van közvetlenül rögzítve, általában fehér vagy krómozott műanyag. A falba épített típusnál a mosógép kivezető csöve előbb egy kis csonkra van rákötve, majd ez egy menetes csatlakozóval van csatlakoztatva a falból kiálló bűzelzáró kivezetésére. A fali egységet általában egy krómozott lemez takarja el.

Falba épített bűzelzáró szifon
Falba épített bűzelzáró szifon

Duguláselhárítás Budapest  ·  Fix árak  ·  Lefolyótisztítás házilag  ·  Szótár

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein:
Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csomád, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Leányfalu, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagytarcsa,  Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár,  Szada, Szentendre, Szigetszentmiklós, Sződ, Szigetmonostor, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék.

4.2/5 - (5 votes)