» » Duguláselhárítás VI. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás VI. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás VI. kerület – Terézváros
A kerület alábbi részein: Terézváros. Duguláselhárítás kedvező áron A 6. kerületben,  falbontás nélkül  a VI.  kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás. Mosogató,  mosdó,  kád,  zuhanytálca,  padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a VI.  kerületben. Duguláselhárítás VI. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

Duguláselhárítás VI. kerületben
Duguláselhárítás VI. kerületben

Fix áras szolgáltatások Budapest összes kerületében. Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján. Duguláselhárítás,  Womás csatornatisztítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel, Budapesten és Pest megye területén,garanciával, fix áron, olcsón.

Ami van:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia az elvégzett munkára
• 25 éves tapasztalat

És ami nincs:

• nincs rejtett költség
• nincs hétvégi és ünnepnapi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter díj

vi.-kerulet

Amiben mindig számíthat ránk:

Konyhai lefolyó tisztítás, WC csésze és vezeték duguláselhárítás,  fürdőszobai mosdó vezetékének szakszerű dugulás mentesítése, épített zuhany kabin lefolyójának tisztítása, padlóösszefolyó duguláselhárítás a VI. kerületben. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás és csatornatisztítás –  Budapest – VI. kerület

És egy tipp:

Kisebb mosogató és mosdó dugulásnál ne keseredjünk el egyből. Egy szifon leszerelése és kitisztításra mi is vállalkozhatunk. Kézmosónknál gyakori probléma, hogy az automata leeresztőben vagy a lecsüngő jollyflex csőben van a dugulás. Mosogatóknál is érdemes meggyőződni szifonunk átjárhatóságáról, és különösen az “IKEÁS” lógós, hosszú csövű szifonokat érdemes sűrűbben takarítani, valamint felkötni a nem kívánatosan lógó részt, hisz itt dupla szifon effektust alakulhat ki.

Milyen lefolyótisztító szereket alkalmazhatunk?
A duguláselhárításban nagy szerepet kapnak a különféle lefolyótisztítók, legyenek azok bár olcsó, minden háztartásban megtalálható szerek, vagy éppen direkt erre a célra gyártott vegyszerek.

Mielőtt még szakembert hívunk mindenképpen érdemes ezekkel a szerekkel megpróbálkozni, hiszen ha betartjuk az utasításokat, nagy kárt nem okozhatunk. Valóban fontos azonban odafigyelni az utasításokra.

Házilagos lefolyótisztító szernek nevezhetjük a szódabikarbónát vagy a trisót, amelyek a legtöbb esetben hatékonyan képesek a dugulás okát felszámolni, kifejezetten akkor, ha annak valamilyen szerves akadály az oka. A szódabikarbónához mindössze némi ecet vagy só szükséges, és az előírt arányban összekeverve és a csapba öntve kis szerencsével percek alatt megszüntethetjük a gondot.

A trisó alkalmazása tovább tart, de sokszor hatékonyabb is – a dolgunk mindössze annyi, hogy beleöntsük a lefolyóba és egy éjszakán keresztül hagyjuk hatni, reggel pedig valószínűleg ismét használható lesz majd a csőrendszer.

Ha ezek nem válnak be, akkor fordulhatunk a boltban direkt ilyen célra kapható vegyszerekhez. Vigyázzunk azonban ezekkel – bár általában igen hatásosak, sohasem szabad egyszerre, egy időben többfélét is alkalmaznunk belőlük. Számos különféle összetevőjük között ugyanis lehetnek olyanok, amelyek nem kívánatos kémiai reakciókat idéznek elő, így akár kárt is tehetnek a rendszerben vagy éppen olyan gázokat hozhatnak létre, amelyek számunkra lehetnek ártalmasak.

Duguláselhárítás VI. kerületben, garancia vállalással.

Tisztelt VI. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest VI. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest VI. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Szolgáltatásaink a VI. kerületben :

Beltéri lefolyórendszerek tisztítása és időszakos karbantartása.
Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
Fertőtlenítés  duguláselhárítás után.
Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.
A VI. kerületben elvégzett duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk.
A év bármely napján elérhetőek vagyunk, mivel non-stop ügyeletet tartunk.
Szakképzett munkatársaink pontosan érkeznek a helyszínre.
Tiszta, higiénikus munkavégzés jellemez minket.
A VI. kerületben is 1 órán belül megjelennek duguláselhárító munkatársaink.

És végül még egy hasznos duguláselhárító tipp!

Hogyan tisztítsuk ki a padlóösszefolyónkat házilag:
Kezdjük mindjárt a bűzelzáró egység eltávolításával. Ez lehet, bűzelzáró harang vagy bűzelzáró könyök is. Ezt szereljük ki majd alaposan  tisztítsuk meg. Amennyiben továbbra is fenn áll a dugulás akkor a lefolyó cső lesz eldugulva. Ilyenkor két módszerrel próbálkozhatunk: az első a vízsugaras módszerrel,  a második a spirálos módszerrel. A vízsugaras módszer feltétele, hogy elérjen a tusoló cső az összefolyóig, ha nem ér el odáig, akkor használhatunk slagot is, ha csatlakoztatni tudjuk valami vízvételi helyre. A spirálos (csőgörényes) módszer lényege, hogy a be tudjuk juttatni a spirált a tisztító nyíláson keresztül a padlóösszefolyó vezetékébe. Általában  rövid szakaszon szokott kialakulni a  dugulás, ami egy nagy hajcsomóból vagy tisztítószer gombócból áll.

A duguláselhárítás telefonszáma