A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás VI. kerület – Fix áron, garanciával, gyorsan

Duguláselhárítás Budapest VI. kerület – Terézváros. A 6. kerület minden részén dolgozunk. Duguláselhárítás kedvező áron A 6. kerületben,  falbontás nélkül  a VI.  kerületben. Fertőtlenítés és lefolyótisztítás. Mosogató,  kád, mosdó,  zuhanytálca,  padlóösszefolyó, piszoár és WC. duguláselhárítás a VI.  kerületben. Duguláselhárítás VI. kerület – Gyorsan, tisztán, garanciával !

VI. kerületi szakemberek !

Duguláselhárítás Budapest VI. kerületben
Duguláselhárítás Budapest VI. kerületben

Fix áras duguláselhárító szolgáltatások Budapesten területén. Non-stop ügyfélszolgálat, a hét minden napján dolgozunk. Duguláselhárítás bontás nélkül a legmodernebb gépekkel, garanciával, fix áron, olcsón. Eldugult a WC, a mosdó, a mosogató, vagy az összefolyó? Ne essen kétségbe, segítünk. A legkorszerűbb gépekkel dolgozunk. Gyorsan, higiénikusan, bontás nélkül. Budapest minden kerületében fix áron, garanciával, ingyenes kiszállással dolgozunk. Hétvégén is dolgozunk!

Budapest Belváros
Budapest Belváros

Kerületi gyors szolgálatunk helyi szakemberekkel dolgozik, legyen szó duguláselhárításról, womás csatornamosásról vagy vízvezeték szerelésről. Minden elvégzett duguláselhárításra garanciát vállalunk. Legfőbb specialitásunk: mosogatók, mosdók, padlóösszefolyók és WC. vezetékek szakszerű gépes lefolyótisztítása. Nagyobb átmérővel rendelkező csatornahálózatok tisztítását is vállaljuk. Úgy mint: strang vezetékek, alapvezetékek, gerincvezetékek. Itt womás duguláselhárítást végzünk, nagy teljesítményű csatornamosó kocsival.


Duguláselhárító vágófej munka közben

Hol dolgozunk? Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodákban, üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben, szállodákban, kórházakban, ipari telephelyeken. amennyiben a telefonos megkeresés alatt részletesen ismerteti az aktuális dugulás jellemzőit, akkor szakértő kollégánk megpróbálja pontosan meghatározni a duguláselhárítás árát.

Nagyon fontos! Amennyiben már kialakult a dugulás, ne halogassa a megoldást, mert minél később hívunk profi duguláselhárítót, annál komolyabb dugulást kell elhárítani a szakembernek, így a várható költségek is növekedhetnek. Inkább próbálja meg megelőzni a dugulás kialakulását, ehhez rengeteg tippet-trükköt és hasznos tanácsot olvashat weboldalunkon. Kisebb kezdődő dugulások házilagos megszüntetéséhez rengeteg bevált praktikát adunk weboldalunk duguláselhárítás házilag menüpontjában.

Érdekes bejegyzések:

A szennyvízcsatorna lejtése
Eldugult a WC. - mit csináljak?
A duguláselhárító spirál

És most vegyük sorba, hogy milyen okok vezethetnek egy ingatlanban fellépő dugulások kialakulásához. Most nem tárgyaljuk részletesen az összes lefolyó fajta eldugulásának okait, csak a leggyakoribb dugulásokat vesszük számba.

Konyhai mosogató lefolyó dugulásának főbb okai: A dugulás legfőbb kiváltó okai a következők: vékony lefolyó átmérő, rossz csatorna lejtés a falban, sok könyök a falban, túl magas lefolyó kiállás, rossz szifon kialakítás, kevés meleg víz kapacitás, túl sok mosogatószer alkalmazása, folyamatos tabletta alkalmazása a mosogatógépben.

Fürdőszobai kézmosó lefolyó dugulásának főbb okai: túl vékony lefolyó, esetleges sok iránytörés a falban, kevés meleg víz használat, rengeteg kemikália használata (borotva hab, szappan, folyékony kézmosók) valamint szőr, haj, bőr és a rendszeres karbantartás hiánya.

A WC. csésze és WC. lefolyó dugulásának főbb okai: Az öreg elvízkövesedett WC. csészében igen gyakran léphet fel részleges vagy teljes dugulás. Idegen tárgyak WC. csészébe kerülése, úgy mint: műanyag WC. illatosító, nedves törlő kendő, ételmaradékok. Nagyon fontos még, hogy ne akarjunk spórolni a WC. öblítő vízzel, igen is minden használat után a maximális mennyiséget kell lehúzni, hogy átöblítésre kerüljön a teljes lefolyóhálózat.

Mosógép lefolyó vezeték dugulásának főbb okai: a falon kívüli vagy falba épített bűzelzáró szifon tisztító karbantartásának hiánya, túlságosan vékony lefolyócső, sok derékszögű iránytörés a fali szakaszon, alacsony hőfokon üzemeltetett mosógép, a mosógép szűrő rendszereres tisztító karbantartásának hiánya.

Padlóösszefolyó dugulásának főbb okai: túlságosan vékony az elmenő lefolyócső átmérője, nem megfelelő a lejtés a padlóösszefolyó elmenő vezetékén, nincs meg az időszakos tisztítás, nem jó a beépített bűzelzáró kialakítása.


Duguláselhárító gép munka közben

Milyen kérdésekre merülhetnek fel, ha felhívja a duguláselhárítót?
Mi van eldugulva – mosdó, mosogató, fürdőkád, összefolyó, WC?
Mióta áll fenn a dugulás a lakásban, üzletben, irodában?
Mik a dugulásra utaló jelek – lassan folyik le a víz, kellemetlen szagok?
Milyen otthoni próbálkozások voltak – lefolyótisztító, csőgörény, slag ?
Milyen csőátmérőben keletkezett a dugulás?
Az ingatlan melyik részén alakult ki a dugulás?
Ha a fővezeték dugult el, van e tisztítóakna, csatornafedél?
Melyik időpont lenne a legideálisabb, ha menne a szakemberek?

Duguláselhárítás Budapest VI. kerület - Terézváros
Duguláselhárítás Budapest VI. kerület – Terézváros

A munka menete a duguláselhárításban:
1. Már a telefonos megbeszélés idejében árajánlatot adunk.
2. A szakember a helyszínen eldönti, milyen berendezést fog alkalmazni.
3. Az ipari duguláselhárító gépek munkába állnak.
4. A dugulás megszüntetése után minden szerelvény visszakerül a helyére.
5. Elpakolás, takarítás, ha szükséges akkor fertőtlenítés.

Budapest 6. kerület
Budapest 6. kerület

Hogyan kerülhetjük el a dugulás kialakulását?
• Bőséges meleg víz
• Csak a szükséges mosogatószer
Folyékony gépi mosogatószert használjunk a mosogatógépünkbe
• Ecetes átöblítés a mosógépben és a mosogatógépben, akár havonta.

Mit ne tegyünk a lefolyókkal?
• Ne spóroljunk a forró vízzel a mosogatásnál.
• Ne spóroljunk a vízzel a WC. lehúzásnál.
• Inkább folyékony gépi mosogatószert használjunk, mint tablettát.
• Ne használjunk lefolyótisztító granulátumot, mert beleköthet a lefolyócsőbe.
• Ne használjunk WC. illatosítót, mert gyakran lesz a dugulás okozója.


Csatorna kamerázás – építési törmelék a lefolyóban

A legfőbb szempontok az ideális duguláselhárító szakember kiválasztásában?
Informatív és szakmai weboldallal rendelkezik a duguláselhárító szakember. A vállalási feltételek (körzet, munka idő, ár, technológia, garancia) megjelennek a honlapon. A duguláselhárítás várható költségei fel vannak tüntetve a szakember weboldalán. Professzionális technológiákkal (gépek és szerszámok) rendelkezik a a szakember. A szakember munkaidőben mindig elérhető legyen telefonon. Már a telefonban is kiderülnek a várható költségek és a munka pontos leírása. Nagy szakmai tapasztalat a duguláselhárítás terén. Garanciát vállal az elvégzett munkára, Budapesten és Pest megyében is.

Budapest Belváros
Budapest Belváros
– Fix árak
– Nincs folyóméter díj
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár
– 30 nap garancia

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Duguláselhárítás a legolcsóbban Budapesten – fix áron.

Érdekes bejegyzések:

Duguláselhárítás házilag
Mennyibe kerül a duguláselhárító spirál
Woma duguláselhárítás

 

Ami a munkánkat jellemzi:

• előre megbeszélt fix ár
• pontos megjelenés
• tiszta munkavégzés
• 30 napos garancia
• 25 éves tapasztalat

És amire nem kell számítania:

• nincsenek rejtett költség
• nincs hétvégi felár
• nincs kiszállási díj
• nincs óradíj
• nincs folyóméter ár

vi.-kerulet

Amiben mindig számíthat ránk:

Konyhai lefolyó tisztítás, WC csésze és vezeték duguláselhárítás,  fürdőszobai mosdó vezetékének szakszerű dugulás mentesítése, épített zuhany kabin lefolyójának tisztítása, padlóösszefolyó duguláselhárítás a VI. kerületben. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás VI. kerület
Duguláselhárítás VI. kerület

Duguláselhárítás és csatornatisztítás –  Budapest – VI. kerület

És egy tipp:

Kisebb mosogató és mosdó dugulásnál ne keseredjünk el egyből. Egy szifon leszerelése és kitisztításra mi is vállalkozhatunk. Kézmosónknál gyakori probléma, hogy az automata leeresztőben vagy a lecsüngő jollyflex csőben van a dugulás. Mosogatóknál is érdemes meggyőződni szifonunk átjárhatóságáról, és különösen az „IKEÁS” lógós, hosszú csövű szifonokat érdemes sűrűbben takarítani, valamint felkötni a nem kívánatosan lógó részt, hisz itt dupla szifon effektust alakulhat ki.

Milyen lefolyótisztító szereket alkalmazhatunk?
A duguláselhárításban nagy szerepet kapnak a különféle lefolyótisztítók, legyenek azok bár olcsó, minden háztartásban megtalálható szerek, vagy éppen direkt erre a célra gyártott vegyszerek.

Mielőtt még szakembert hívunk mindenképpen érdemes ezekkel a szerekkel megpróbálkozni, hiszen ha betartjuk az utasításokat, nagy kárt nem okozhatunk. Valóban fontos azonban odafigyelni az utasításokra.

Házilagos lefolyótisztító szernek nevezhetjük a szódabikarbónát vagy a trisót, amelyek a legtöbb esetben hatékonyan képesek a dugulás okát felszámolni, kifejezetten akkor, ha annak valamilyen szerves akadály az oka. A szódabikarbónához mindössze némi ecet vagy só szükséges, és az előírt arányban összekeverve és a csapba öntve kis szerencsével percek alatt megszüntethetjük a gondot.

A trisó alkalmazása tovább tart, de sokszor hatékonyabb is – a dolgunk mindössze annyi, hogy beleöntsük a lefolyóba és egy éjszakán keresztül hagyjuk hatni, reggel pedig valószínűleg ismét használható lesz majd a csőrendszer.

Ha ezek nem válnak be, akkor fordulhatunk a boltban direkt ilyen célra kapható vegyszerekhez. Vigyázzunk azonban ezekkel – bár általában igen hatásosak, sohasem szabad egyszerre, egy időben többfélét is alkalmaznunk belőlük. Számos különféle összetevőjük között ugyanis lehetnek olyanok, amelyek nem kívánatos kémiai reakciókat idéznek elő, így akár kárt is tehetnek a rendszerben vagy éppen olyan gázokat hozhatnak létre, amelyek számunkra lehetnek ártalmasak.

Duguláselhárítás VI. kerületben, garancia vállalással.

Tisztelt VI. kerületi Látogató.
Vállalkozásuk és munkatársaink, több évtizedes szakma tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás a csatornatisztítás és a vízvezeték szerelés területén. Budapest VI. kerületében dolgozó kollégáink, fix előre megbeszélt áron dolgoznak és garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Kültéri és beltéri dugulások szakszerű elhárítását vállaljuk Budapest VI. kerületében – csőgörényes  (gépi spirálos) és magasnyomású csatorna mosató technológiával. Igény esetén Womás csatornamosatást és csatornakamerázást is végzünk.

Szolgáltatásaink Budapest VI. kerületében:

Beltéri lefolyórendszerek tisztítása és időszakos karbantartása.
Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
Fertőtlenítés  duguláselhárítás után.
Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.
A VI. kerületben elvégzett duguláselhárításra 30 nap garanciát vállalunk.
A év bármely napján elérhetőek vagyunk, mivel non-stop ügyeletet tartunk.
Szakképzett munkatársaink pontosan érkeznek a helyszínre.
Tiszta, higiénikus munkavégzés jellemez minket.
A VI. kerületben is 1 órán belül megjelennek duguláselhárító munkatársaink.

Konyhai duguláselhárítás Budapest
Konyhai duguláselhárítás Budapest

És végül még egy hasznos duguláselhárító tipp!

Hogyan tisztítsuk ki a padlóösszefolyónkat házilag:
Kezdjük mindjárt a bűzelzáró egység eltávolításával. Ez lehet, bűzelzáró harang vagy bűzelzáró könyök is. Ezt szereljük ki majd alaposan  tisztítsuk meg. Amennyiben továbbra is fenn áll a dugulás akkor a lefolyó cső lesz eldugulva. Ilyenkor két módszerrel próbálkozhatunk: az első a vízsugaras módszerrel,  a második a spirálos módszerrel. A vízsugaras módszer feltétele, hogy elérjen a tusoló cső az összefolyóig, ha nem ér el odáig, akkor használhatunk slagot is, ha csatlakoztatni tudjuk valami vízvételi helyre. A spirálos (csőgörényes) módszer lényege, hogy a be tudjuk juttatni a spirált a tisztító nyíláson keresztül a padlóösszefolyó vezetékébe. Általában  rövid szakaszon szokott kialakulni a  dugulás, ami egy nagy hajcsomóból vagy tisztítószer gombócból áll. Duguláselhárítás Budapest kerületeiben – fix áron – garanciával – olcsón.

5/5 - (25 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma