A duguláselhárítás telefonszáma

Higiéniai törlőkendő

Higiéniai törlőkendő  –  a leggyakoribb dolog amitől a WC. lefolyóvezetékek  eldugul. Nem oldódik fel, megtapad a lefolyó falán, folyamatos dugulást okozhat. Óriási kínlódás a szakembereknek az eltávolítása. Szigorúan tilos a WC.-be dobni!

– intim törlőkendő
– nedves törlő kendő
– nedvesített WC. papír
– baba popsitörlő

Hatalmas fővezeték dugulás, amit a WC.-be dobált nedves törlőkendők okoztak.

Bármely néven is illetjük, egy nedvesített (alkohol, víz, glicerin, olajok, stb…) textíliáról van szó. Az anyag a vízben nem bomlik le vagy csak hosszú idő után. Tehát a WC. csészébe dobni nem tanácsos. Kaphatóak már olyan típusok, melyek bedobhatók a lefolyóba, ez a csomagoláson is fel van tüntetve. Ezt csak akkor tegyük meg, ha ez a nedves törlő –  papírból van.

Higiéniai törlőkendő
Higiéniai törlőkendők

(Csak zárójelben jegyzem meg, a duguláselhárító szakembernek sokszor rettentően meg kell kínlódnia egy makacs, higiéniai törlőkendők okozta dugulással.  Csak képzeljük el…  rongyok vannak bedobálva a lefolyórendszerbe, ezeket ki is kell venni !)

Nedves törlő kendő - dugulás!

A képeken a nedves törlőkendők láthatóak, amik a duguláselhárító spirálra vannak felcsavarodva. Nagyon nehéz eltávolítani a csatornából. Soha, semmilyen körülmények között ne dobjuk a WC.-be.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban !

A duguláselhárítás telefonszáma