Higiéniai törlőkendő – nedves törlőkendő és a dugulás

A duguláselhárítás telefonszáma

Higiéniai törlőkendő, más néven nedves törlőkendő –  ez a leggyakoribb dolog amitől a WC. lefolyóvezetékek  eldugul. Nem oldódik fel, megtapad a lefolyó falán, folyamatos dugulást okozhat. Óriási kínlódás a szakembereknek az eltávolítása. Ha nedves törőkendőtől dugult el a WC. lefolyó, kár a házi praktikákkal kísérletezni, mert nem fognak segíteni Szigorúan tilos a WC.-be dobni!

Különböző elnevezések

1. Intim törlőkendő
2. Nedves törlő kendő
3. Nedvesített WC. papír
4. Baba popsitörlő
5. Higiéniai törlőkendő

Nedves törlő kendő dugulásHatalmas fővezeték dugulás, amit a WC.-be dobált nedves törlőkendők okoztak.

Bármely néven is illetjük, egy nedvesített (alkohol, víz, glicerin, olajok, stb…) textíliáról van szó. Az anyag a vízben nem bomlik le vagy csak hosszú idő után. Tehát a WC. csészébe dobni nem tanácsos. Kaphatóak már olyan típusok, melyek bedobhatók a lefolyóba, ez a csomagoláson is fel van tüntetve. Ezt csak akkor tegyük meg, ha ez a nedves törlő –  papírból van.

Higiéniai törlőkendő

(Csak zárójelben jegyzem meg, a duguláselhárító szakembernek sokszor rettentően meg kell kínlódnia egy makacs, higiéniai törlőkendők okozta dugulással.  Csak képzeljük el…  rongyok vannak bedobálva a lefolyórendszerbe, ezeket ki is kell venni !)

Nedves törlőkendő okozta WC. dugulások

A képeken a nedves törlőkendők láthatóak, amik a duguláselhárító spirálra vannak felcsavarodva. Nagyon nehéz eltávolítani a csatornából. Soha, semmilyen körülmények között ne dobjuk a WC.-be. Fontos: ott, ahol kilószámra szedik ki duguláselhárító szakembereink a nedves törlő kendőt a lefolyóhálózatból, ott csak akkor vállalnak  garanciát, ha a csatorna kamerázást is megrendelik az ügyfelek a munka befejezte után, mivel csak így dokumentálható és állapítható meg, hogy a szakemberek tisztán adták át a lefolyó rendszert. Ez a vizsgálat védi az ügyfelet és a szakembert is az utólagos viták elkerülésétől.

Nedves törlő kendő - dugulás!

 

Rongyok a lefolyóban
Rongyok a lefolyóban

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – A legolcsóbban !

4.9/5 - (10 votes)