A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Dunakeszi – Fix áron – Garanciával!

Duguláselhárítás Dunakeszi
Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül Dunakeszin és Dunakeszin alsón. Fix áras duguláselhárítás és 30 nap garancia minden munkára! Fertőtlenítés és lefolyótisztítás a Dunakeszin Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás a Dunakeszin.

Duguláselhárítás Dunakeszi
Duguláselhárítás Dunakeszi

Tisztelt Látogató, az árak tájékoztató jellegűek. Kérem, a telefonos egyeztetés folyamán a probléma részletes körülírását, hogy pontosan meg tudjam határozni a munkadíjat !

A duguláselhárítással kapcsolatos költségeket, minden esetben előre közlöm. Így az aktuális feladat befejeztével semmilyen meglepetés nem érheti Önt. Garanciát vállalok az elvégzett munkára. Kizárólag extrém helyzetekben térhetünk el az előre megbeszélt duguláselhárítás áraktól. Keressen, amennyiben Önnek fontosak a fix duguláselhárítás árak. 

Duguláselhárítás 1 órán belül Dunakeszi. Fix áron, járulékos költségek nélkül.

 • Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár.
 • Nincs folyóméter díj.
 • Nincs kiszállási díj.
 • Garancia az elvégzett munkára.
 • Pontos megjelenéS
 • Tiszta, precíz munkavégzés

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Duguláselhárítás és Woma dugulás elhárítás – Dunakeszin és Dunakeszin alsón

 

dunakeszi-cimer

Fix áras szolgáltatások Dunakeszin és Dunakeszin alsón.
Non-stop ügyfélszolgálat a hét minden napján.
Duguláselhárítás falbontás nélkül a legmodernebb gépekkel.

Miért érdemes minket választania ?

Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A legkorszerűbb duguláselhárító gépparkkal rendelkezünk.
Pontosan, a megbeszélt időpontban érkezünk.
A megbeszélt áron oldják meg a problémát.
Kizárólag bontás nélkül dolgozunk.
Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is biztosítunk

És egy pár hasznos tipp:

1. Mindig átlátszó színű mosogató szert használjunk, ezek kevésbé okoznak dugulást.
2. Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosószert.
3. Padlóösszefolyónkat legalább 3 havonta takarítsuk ki.
4.A WC. nem szemetes, ezért soha ne dobáljunk bele ételmaradékot.
5. Zuhanytálcánk szűrőjét havonta ellenőrizzük és takarítsuk.
6. Havonta egy ecetes, forró vizes átmosatás a legjobb karbantartás lefolyórendszerünknek.

Szolgáltatásaink Dunakeszi térségében :

 • Beltéri lefolyórendszerek tisztítása és időszakos karbantartása.
 • Kültéri csatorna hálózatok tisztítása és időszakos karbantartása.
 • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
 • Fertőtlenítés és szagtalanítás a duguláselhárítás után.
 • Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.

Milyen technológiát alkalmaznak duguláselhárító szakembereink:

1. A csőspirálos duguláselhárítás a leggyakoribb módszer melyet alkalmazunk, itt 8-10-16-22 mm. átmérőjű csőspirálokat engedünk be kíméletesen a lefolyó vezetékbe, mely az esetek döntő többségében megoldja a problémát. A kis átmérőjű mosdó és mosogató vezetékeknél a vékonyabb, a strang és WC. vezetékeknél a vastagabb spirálok alkalmazása szükséges. A komolyabb átmérővel rendelkező kültéri szakaszok dugulását – java részt az idegen tárgyak, szerkezeti hibák és a gyökérbenövések okozzák. Ezen tárgyak kivétele vagy szétroncsolása vastagabb spirálok és különféle akasztó és kaparó fejek alkalmazását igénylik.

2. A csatorna mosatás, vagy más néven Womázás. A Woma márka napjainkra egy fogalommá vált az ipari és kommunális tisztítás témakörében eszközeik elengedhetetlen kellékei a magasnyomású vízzel működő csőmosatásnak. Nagynyomású szivattyúval történő csőmosatás 120-160 bar nyomással és akár 150 méter szakaszon is történhet. A módszer mellett szól, hogy teljes keresztmetszetben átmossa az épület szennyvíz-rendszerét. A nagynyomású vízzel könnyedén kitisztíthatóak az aknák is. A magasnyomás nem károsítja a csatorna rendszer falát. Itt első sorban a hordalék, sóder, homok és egyéb kommunális szenny eltávolítása a cél.

3. Csatornakamerázásra, más néven csatorna diagnosztikai vizsgálatra első sorban az ismétlődően visszatérő (elsősorban kültéri) makacs dugulások felderítésénél van szükség.  Mik is lehetnek a visszatérő dugulások kiváltó okai ? Építőanyagok és törmelékek a csőhálózatban, gyökerektől származó benövések, cső vagy csőszakasz törés, vezeték sülyedések. Az optikai eszköz feltérképezi a vezetéket és megadja a problémás csőszakasz helyét.

A kereskedelmi forgalomban kapható vegyszerekkel legyünk óvatosak, több különböző összetételű lefolyótisztító szert ne alkalmazzunk egyszerre, nem fokozzák egymás hatását, hanem inkább még nagyobb dugulást okoznak. Előre döntsük el, hogy lefolyótisztító granulátumot használunk, vagy folyékony állagú lefolyó tisztítószert. (Mindenki másra esküszik.) Kisebb lefolyó dugulások esetén először mindig a házi, környezetbarát szerekkel próbálkozzunk: kóla, sütőpor, ecet, szódabikarbóna, forróvíz kombinációk.

A dugulás okai

A dugulások kialakulásáért legtöbb esetben nem a rosszul  kialakított csatorna hálózat a felelős, hanem sokkal inkább saját figyelmetlenségünk.  A dugulás okai leginkább tehát: az indokolatlanul sok mosó és mosogatószer felhasználás, az ételmaradékok, zsírok és olajok bejutása a lefolyóvezeték hálózatba, valamint a kevés meleg víz és vízhasználat.

Duguláselhárítás Dunakeszin és Dunakeszi körzetében, kedvező árakkal.

Szolgáltatásaink Dunakeszi területén:

Olcsó és megbízható duguláselhárítás Dunakeszi
Bontás nélküli duguláselhárítás Dunakeszin
Csatornatisztítás Dunakeszi
Zuhany dugulás megszüntetés Dunakeszi
WC. duguláselhárítás Dunakeszi
Lefolyótisztítás Dunakeszi
Duguláselhárítás azonnal Dunakeszi
Duguláselhárítás kedvező árakkal Dunakeszi
Duguláselhárítás falbontás nélkül Dunakeszin
Duguláselhárítás legolcsóbban Dunakeszin
Mosogató duguláselhárítás Dunakeszi
Kád és kézmosó duguláselhárítás Dunakeszi

És egy hasznos cikk a duguláselhárítás témakörében: Dugulás a zuhanyzóban, fürdőkádban
Szerencsére itt ritkábbak a dugulások, mint pl. a mosogatóban, ahol viszonylag könnyen hozzáférhetünk a csövekhez. A zuhanyzó és a kád esetében ez már nem ennyire egyszerű, házilag megpróbálkozni a szétszereléssel pedig nem is érdemes, hiszen szinte biztos, hogy utána szerelőt kell hívnunk és plusz költségeknek nézünk elébe. Amit viszont megpróbálhatunk, azok a kémiai lefolyótisztítók, melyek a zuhany és a kád lefolyójába került hajszálakkal és szappanlerakódásokkal szemben viszonylag magas hatásfokkal működnek.

A duguláselhárítás telefonszáma