A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás fix áron – gyorsan, garanciával

Duguláselhárítás fix áron – gyorsan, tisztán, garanciával!  – Budapesten és Pest megyében. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Garancia az elvégzett munkára. Tisztelt Látogató, hívjon és biztosan elfogadható, korrekt árat ajánlunk! Minden megrendelőnk szeretné előre tudni, hogy mekkora összegre számíthat, de szinte minden egyes lefolyó tisztítási munka, más-más jelleggel bír. A probléma megoldásához szükséges gépek igénye és a munkára fordított idő határozza meg a felmerülő költségeket. Azonban, ha részletesen leírja a problémát, már előre tájékoztatjuk Önt a várható, dugulás elhárítás árakról.

– Nincs folyóméter díj
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár
– 30 nap garancia

 

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Duguláselhárítás a legolcsóbban Budapesten – fix áron.

Duguláselhárítás Budapesten fix áron
Duguláselhárítás Budapesten fix áron

Duguláselhárítás árak

Szolgáltatás megnevezéseMunkadíj
Kézmosó duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Zuhany duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Mosogató duguláselhárítás15.000 Ft. -tól
Összefolyó duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Darálós WC. duguláselhárítás20.000 Ft. -tól
Fővezeték duguláselhárítás25.000 Ft. -tól
Woma duguláselhárítás30.000 Ft. -tól
Kamerás csatornavizsgálat30.000 Ft. -tól
Csatorna nyomvonal meghatározás30.000 Ft. -tól

Duguláselhárítás

Tisztelt Látogató, az árak tájékoztató jellegű nettó árak. Kérem, a telefonos egyeztetés folyamán a probléma részletes körülírását, hogy pontosan meg tudjuk határozni a munkadíjat – a duguláselhárítás árát. Csak bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk. Baráti duguláselhárító partner oldalunk: Budapesti duguláselhárítók.

Konyhai dugulás berendezése

Kérjük a telefonos megkeresésben a pontos tájékoztatást, hogy előre meg tudjuk határozni a várható költségeket. A szükséges információkról a Munka menete menüpontban tájékozódhat. Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében a leggyorsabban, garanciával! A beltéri dugulások specialistája. A duguláselhárítás árak az előzetesen megbeszélt áraktól soha nem térnek el.

Fontos információk a garancia vállalásról!
A garancia vállalás csak a szakszerűen kivitelezett és sérülés mentes lefolyórendszerekre vonatkozik. Kültéri és beltéri csatorna szakaszokon elvégzett duguláselhárításnál csak akkor tudunk garanciát vállalni az elvégzett munkára, ha sérülés mentes a lefolyórendszer teljes szakasza.

Mikor nem érvényes a 30 napos garancia?
Szakszerűtlenül kivitelezett vagy az építési szabványtól eltérő, nagyon hosszú lefolyórendszereknél. Alulméretezett átmérőjű vagy sok derékszögű iránytöréssel rendelkező lefolyórendszereknél. Tisztító pontok vagy tisztítóakna hiánya a kültéri lefolyóhálózatban. Csatorna szakaszok süllyedése, csatorna törés, gyökérbenövés, bekötött építőanyag maradványok. Kihangsúlyozzuk: a nedves törlőkendő használata a folyamatosan visszatérő dugulások legfőbb okozói, ilyenkor elveszik a garancia.

A lefolyótisztító granulátumokról
Használatuk semmilyen formában nem javasolt. Legtöbb esetben nem oldják meg a dugulást, viszont belekötnek a szifonba vagy a lefolyórendszerbe. Tehát a szakszerű gépi tisztítás ilyenkor már nem lehetséges. Ezért, minden felelősség a termék gyártóját terheli.

Duguláselhárítás Budapesten – Budán Belvárosban Zuglóban Rákospalotán Angyalföldön Újpesten Szentmihályon. Ezen területeken belül, akár 1 órán belül megjelennek duguláselhárító szakembereink. Észak-Pesti Duguláselhárítás – a beltéri dugulások specialistája. Kedvező árak, gyors kiszállás, garancia vállalással.

Ridgid csatornakamera

Duguláselhárítás Budapest

A duguláselhárítással kapcsolatos költségeket, minden esetben előre közlöm. Így az aktuális feladat befejeztével semmilyen meglepetés nem érheti Önt. Garanciát vállalok az elvégzett munkára. Kizárólag extrém helyzetekben térhetünk el az előre megbeszélt duguláselhárítás áraktól. Keressen, amennyiben Önnek fontosak a fix duguláselhárítás árak. Duguláselhárítás 1 órán belül Budapesten. Csatorna és lefolyó tisztítás Pest megyében – olcsón, fix áron, járulékos költségek nélkül.

Csatorna kamera
Csatorna kamera

Jó tanácsok!

1. Mosogató gépünkbe használjuk folyékony mosogatószert.
2. Kézi mosogatásnál soha ne használjunk balzsamos, fehér színű mosogatószert.
3. Padló összefolyónkat és szifonjainkat legalább 3-6 havonta takarítsuk ki.
4. A WC. csésze nem szemetes, ezért soha ne dobáljunk bele ételmaradékot.
5. Műanyag WC. illatosítót ne használjunk, mert könnyen lecsúszhat és hatalmas dugulást okozhat.
6. Zuhanytálcánk és fürdőkádunk lefolyócsonkját havonta ellenőrizzük és tisztogassuk.
7. Apró lyukú műanyagszűrőt csak indokolt esetben használjuk, mert csökkenti a lefolyó öntisztulását.
8. Vékonyabb a vízben jobban oldódó toalettpapírt használjunk, ami nem tud csomókba összeállni.
9. Lefolyóinkat havonta tartsuk karban: a legjobb az ecetes – forró vizes átöblítést.

Profi duguláselhárító gép
Profi duguláselhárító gép

Kiemelt Pest megyei települések :

Duguláselhárítás Budapesten – fix áron – garanciával.

Budapesti panoráma és a Parlament
Budapesti panoráma és a Parlament

Csatornatisztítás és lefolyótisztítás Budapesten – 1 órán belül – Belvárosban, Zuglóban, Rákospalotán, Újpesten, Szentmihályon, Angyalföldön, Budán, – valamint a I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. kerületben. A XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és Pest megye területén is 2 órán belül megjelennek szakembereink. A csatorna dugulások dugulások specialistája. Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és fővezeték dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, garanciával. Hétvégén is dolgozunk. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

Budapest belváros
Budapest belváros
4.4/5 - (382 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma