Munka menete

A duguláselhárítás telefonszáma

Felmerülő kérdések, és a munka menete :
A telefonos megkeresés alkalmával, próbálja meg a problémát körülírni, ezzel is pontosíthatjuk a duguláselhárítási árakat és a munka elvégzésének idejét.

Milyen kérdések merülhetnek fel, amire jó ha tudjuk a választ ?
– melyik kerületben vagy területen van a probléma
– milyen fajta épületről van szó ( panel, társasház, ipari létesítmény, stb.)
– kültéri, vagy beltéri a dugulás
– a fennálló dugulás, milyen típusú csőszakaszt érint: (alapvezeték, strang vezeték, szakaszvezeték)
– mi dugult el (WC, mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, stb.)
– feltételezhető csőátmérő
– dugulás mértéke
– feltételezhetően, mitől dugulhatott el a lefolyó vezeték
– a probléma fennállásának ideje
– történt-e már próbálkozás, (esetleg lefolyótisztító szerrel).

dugulaselharitoDuguláselhárító szakemberünk – Budapesten 1 órán belül megjelenik és a dugulás jellegétől függően, maximum 1 órán belül elhárítja a dugulást. A WC. lefolyóvezetékében keletkezett dugulás az egyetlen, mely ritkán, de elengedhetetlenné teszi a WC. csésze felbontását. Minden más esetben, gyorsan, higiénikusan és bontás nélkül oldjuk meg a problémát. A legmodernebb eszközökkel dolgozunk – amennyiben vízvezeték szerelő szakember bevonása is szükséges a feladathoz, azt is biztosítjuk. A duguláselhárítás technológiája: spirálos tisztítás vagy magasnyomású csatorna mosatás.

csatorna-kamerazas

Jelszavunk: pontosság, gyorsaság, higiénia. A dugulás, általában spirálos technológiával eltávolítható a lefolyóvezetékekből, csak ritkán alkalmazunk magasnyomásos eljárást, de azt is csak kültérben. Duguláselhárítás 1 órán belül Budapesten. Fix áron, járulékos költségek nélkül. Az elvégzett munkára 1 hónap garanciát vállalunk.

Duguláselhárítás garanciával

Duguláselhárítás Budapesten : Budán, Belvárosban, Zuglóban, Rákospalotán, Angyalföldön, Újpesten, Szentmihályon. Ezen területeken duguláselhárító szakembereink 1 órán belül megjelennek. A többi kerületben is rövid határidőn belül megjelennek. A várható költségekről a Duguláselhárítás árak menüpontban tájékozódhat.

A duguláselhárítással kapcsolatos költségeket, minden esetben előre közlöm. Garanciát vállalok az elvégzett munkára. Duguláselhárítás Budapest és Pest megye – leggyorsabban, garanciával!

Dugulás elhárítás Budapesten 1 órán belül.

Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés és fertőtlenítés Budapesten:
Duguláselhárítás I. kerületben, lefolyótisztítás a II. kerületben, csatorna mosatás III. kerület, mosogató dugulás elhárítás IV. kerületben, padlóösszefolyó tisztítás V. kerület, kézmosó szifon tisztítás VI. kerület, kád lefolyóvezeték duguláselhárítása a VII. kerületben, WC. dugulás elhárítás VIII. kerület, zuhany lefolyó tisztítás a IX. kerületben, csatorna kamerázás X. kerület, csatornaszag felderítés XI. kerületben, mosógép vezeték duguláselhárítás XII. kerület, lefolyó tisztítás a XIII. kerületben, csatorna tisztítás XIV. kerület, dugulások elhárítása XV. kerület, duguláselhárítás, csatornatisztítás XVI. kerület, szuez szifon tisztítás XVII. kerületben, udvari folyóka dugulásának megszüntetés a XVIII. kerületben, Womázás XIX. kerület, esővezeték tisztítása XX. kerület, gyökérvágás és gyökértelenítés XXI. kerület, lefolyó karbantartás XXII. kerület, zsírtalanítás a XXIII. kerületben.

Fontos információk a garancia vállalásról!
A garancia vállalás csak a szakszerűen kivitelezett és sérülés mentes lefolyórendszerekre vonatkozik. Kültéri és beltéri csatorna szakaszokon elvégzett duguláselhárításnál csak akkor tudunk garanciát vállalni az elvégzett munkára, ha sérülés mentes a lefolyórendszer teljes szakasza.

Mikor nem érvényes a 30 napos garancia?
Szakszerűtlenül kiépített vagy a szabványtól eltérő, nagyon hosszú lefolyórendszereknél. Alulméretezett átmérőjű vagy sok derékszögű iránytöréssel rendelkező lefolyórendszereknél. Tisztító szemek vagy a tisztítóakna hiánya a kültéri lefolyóhálózatban, csatorna süllyedés, csatorna törés, gyökérbenövés, bekötött építőanyag maradványok. Kihangsúlyozzuk: a nedves törlőkendő használata a folyamatosan visszatérő dugulások legfőbb okozói, ilyenkor elveszik a garancia.

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein:
Albertirsa, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Ócsa, Örkény, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szob, Sződ, Tápiószele, Telki, Törökbálint, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék.

Duguláselhárítás Budapest – 1 órán belül – A legolcsóbban!

Duguláselhárítás  Budapest · Budapest összes kerületében · Pest megye

4.4/5 - (11 votes)