A duguláselhárítás telefonszáma

PVC és KG csatornacsövek és idomok fajtái

PVC és KG csatornacsövek és idomok fajtái
A csatornarendszerek kiépítésénél napjainkban már a legtartósabb anyagok felhasználása a cél. Ilyenek a PVC KG csatornacsövek és idomok, melyeknek alkalmazási területei a szennyvíz és csapadékvíz elvezetése épületen belül és kívül. Ezeket érdemes jobban megismerni és felhasználni, ha otthonunkban vagy a házon kívül csatornarendszer cseréjét vagy építését tervezzük, hiszen a nem minőségi anyagokból megépített csatornahálózat komoly gondokat, felesleges kiadásokat okozhat a következő években.

A PVC KG csövekből és idomokból olyan csatornarendszereket hozhatunk létre, melyekkel hosszútávon biztonságosan és korszerűen megoldhatjuk a szennyvíz és a csapadékvíz elvezetését. Ezeknek a rendszereknek az élettartama megfelelő alkalmazás mellett kb. 50 év. Hogy ezt az élettartamot a mi csatornarendszerünk is elérje, a csővezeték beágyazására, illetve a benne lefolyó víz hőmérsékletére kell odafigyelnünk.

PVC és KG csatornacső

A PVC KG szabad gravitációs elvezető műanyag cső, mely elhelyezhető a föld alatt vagy felfüggesztve. Alapanyaga tokos kivitelben készült kemény polivinilklorid. Úgy tervezték meg, hogy strapabíró és tartós legyen, ennek megfelelően ellenálló képessége nagy, a tisztítószereknek, a sós víznek, a lúgnak, a savnak, az agresszív gázoknak, az alkoholnak és a szulfátoknak is ellenáll. Maximális vízzáró képességgel rendelkezik, a szennyvízben előforduló mikroorganizmusok és a növények gyökérzete sem tesz benne kárt.

Azonban fontos megjegyezni, hogy olyan szennyvíz elvezetésére nem alkalmas, melynek magas a benzin, az aceton vagy a benzol tartalma. A PVC KG csöveknek tartósságukon kívül is sok pozitív tulajdonságuk van, melyek miatt egyre többen választják őket. Az egyik legfontosabb, hogy könnyen szállíthatók és könnyű velük dolgozni, annál is inkább, mivel széles idomválasztékban állnak rendelkezésre. Gyorsan összeszerelhetők szakképesítés nélkül is, ugyanakkor az árukat tekintve az alsó-közép árkategóriába tartoznak, karbantartásuknak pedig semmilyen költsége nincs.

PVC és KG csatorna idomok

A PVC KG csövek többnyire narancssárga színűek, 110-500 mm-es átmérővel és 1-2-3-5 méteres hosszúságban gyártják őket. A műanyag elemek gumigyűrűkkel, valamint ragasztással illeszthetők egymáshoz. A gumitömítés gondoskodik arról, hogy a csövek az illesztéseknél se engedjék szivárogni a vizet. A csőben elfolyó víznek a maximális hőmérséklete 60 Celsius fok lehet, ennél magasabb hőmérséklet hatására deformálódni fog a cső.

A PVC KG csöveken és idomokon feltüntetik a különböző paramétereket, a gyártó neve mellett az átmérőt, a falvastagságot, a gyűrűmerevséget, minden olyan információt, ami segíti a megfelelő darabok kiválasztását, hogy az alkalmazásuk még egyszerűbb legyen akár szaktudás nélkül is. Kültéri csatornahálózatok építésénél már szinte csak az erősített falú (narancssárga) KG csöveket használják a szakemberek. Fontos még megjegyezni, hogy legyenek beépítve tisztító idomok vagy tisztítószemek az adott csatornaszakaszon.

KG csatornacsövek és tisztító idomok

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein:
Mosogató, WC, kád, zuhanytálca, mosdókagyló, padló összefolyó, piszoár dugulásának megszüntetését vállaljuk az alábbi Pest megyei településeken: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Kistarcsa, Maglód, Monor, Mogyoród, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Szentendre, Sződ, Telki, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház.

Budapest · Fix árak · Házilag · Szótár

Duguláselhárítás Budapest – garanciával – fix áron

5/5 - (1 vote)
A duguláselhárítás telefonszáma