Külső mosógép szifon

Külső mosógép szifon
A mosógép szifon a mosógép szennyvízelvezető csőre történő csatlakozását biztosítják, még hozzá bűzmentesen. Kétfajta mosógép szifon létezik a falba épített és a külső szerelésű. (Általában 32 mm-es a fali kiállás.)  A külső a praktikusabb és laikusok számára is könnyebben karbantartható. Ezen eszközök előnye, hogy könnyedén hozzáférhetőek és így egyszerűen tisztíthatók.  Abban az esetben ha kellemetlen dugulással találkozunk a mosógép körül, érdemes először is a szifont megnézni és kitisztítani, hogy aztán az eszköz újra rendeltetés-szerűen tudjon működni. Időnként tehát érdemes ránézni és azt rendben tartani, ami által a dugulás megelőzhető lehet.

Külső mosógép szifon
Külső mosógép szifon

A mosógép szifonok általában olyan anyagokból készülnek, melyek biztosítják a hatékony ellenállást a különféle vegyszerekkel szemben. A szifon folyamatosan erős mosószerekkel és forró vízzel találkozik, így ennek hatásaival szemben ellenálló kell, hogy legyen. További szerepük, hogy meggátolják a bűz terjedését, azaz a szennyvízelvezető csövekből a mosógépbe már ne tudjon bejutni a kellemetlen,  zavaró szag.

Külső mosógép bűzelzáró szifon
Külső mosógép bűzelzáró szifon

Ma már a termékkínálat ezen a téren igazán széles és sokoldalú, mindenki megtalálhatja könnyedén az elvárásai szerinti külső mosógép szifont, ami lehet például: krómozott szifon műanyag kivitelben vagy fali szifon rozsdamentes fedéllel és még sorolhatnánk. A falba épített modern dizájnos, krómozott lemezzel eltakart, egészen addig jó amíg nem lesz dugulás.  De ha ha eldugult akkor baj van … mert 10-ből 9-szer a burkoló mesterek, becsempézik, befugázzák a tisztító kupakot és gyakran az egész szifont,  így szerelhetetlen lesz !

Falba építhető mosógép szifon
Falba építhető mosógép szifon

Eldugulásánál nem kell kétségbe esni, mert házilag is majdnem mindig sikerül kitisztítanunk. Egyszerűen húzzuk ki a falból, majd tekerjük le a menetes kupakot, leggyakrabban itt a bűzzáró golyónál akad meg a sok ruhafoszlány és okoz dugulást. Érdemes folyóvíz alatt is átmosni. Ha nem jártunk sikerrel, akkor a falban lesz a dugulás, melyet kis kézi csőspirál ( csőgörény)  segítségével háríthatunk el. Esetleg a barkácsoló kedvűek megnyomathatják vízzel is, amely praktikusan ott van a mosógépnél, csak le kell szereljük a töltő csonkról a tömlőt.

A szakszerűtlenül beépített mosógép szifon. Sajnos ki kellett bontani, hogy a lefolyóvezeték tisztítható legyen.
A szakszerűtlenül beépített mosógép szifon. Sajnos ki kellett bontani, hogy a lefolyóvezeték tisztítható legyen.

WC., mosogató, mosdó, padlóösszefolyó, zuhany, kád duguláselhárítása gépi technológiával, garanciával, kedvező áron Budapest minden kerületében. Woma dugulás elhárítás, csatorna mosatás, magasnyomású csatorna tisztítás, gyorsan. Kiemelt kerületek –  Budapest –  6. 7. 10. 19. 20. 22. 23. kerület. Amennyiben javításra vagy cserére szorulna a lakásában bármely szifon vagy csaptelep, keresse Budapesti munkatársainkat.

A külső mosógép szifon rendszeres takarításával, megspórolhatjuk a duguláselhárítást. Duguláselhárítás Budapest · Duguláselhárítás fix áron · Duguláselhárítás házilag

Külső mosógép szifon
9 4.9 97.78%