Búvár lefolyótisztító

A duguláselhárítás telefonszáma

SZUPER BÚVÁR LEFOLYÓTISZTÍTÓ
Az egyik leghatásosabb és legkedvezőbb áru termék. Sajnos ez is mint a többi lefolyótisztító szer igen kellemetlen szagokat áraszt működés közben. Használat közben erőteljesen szúrós szaga van, és mérgező, így csak nyitott ablakok mellett szabad a lefolyóba önteni, gyerekektől pedig szigorúan el kell zárni. Az eldugult lefolyóba kell önteni, azután vizet önteni rá, amitől beindul a kémiai reakció, hőtermelés és elbánik a kisebb dugulásokkal. Sokan erre az olcsó lefolyótisztító szerre esküsznek, mint a legjobb dugulás elleni szer.

buvar-lefolyotisztito

Biztonsági adatlap:
Súlyos égési sérülést okoz. Nagy koncentrációban belélegezve a légzőszervek súlyos károsodását okozhat. Szembe jutva maradandó szemkárosodást okozhat. Pora belégzéskor irritálja a légzőszerveket. Lenyelve
vagy bőrre jutva marásos égési sérülést okozhat.

Gyártó vállalkozás azonosítása: POL,HUN M.Bielska Sp.J
Lengyelország, Koluszki ul.11Listopada 65

Sajnos egyre több panasz érkezik a granulátum állagú lefolyó tisztítókra. A panasz tárgya az a tény, hogy ha ne oldják fel a dugulást, akkor  belekötnek a lefolyóba. Duguláselhárító kollégáink heti szinten bontanak ki mosdó és kád szifonokat a belekötött Búvár lefolyótisztító miatt. Ezért a por állag helyett használjunk inkább gél állagú lefolyó tisztítószereket.

Mi egyáltalán nem ajánljuk!

3.9/5 - (90 votes)