A duguláselhárítás telefonszáma

Sűrített levegős lefolyótisztító

Sűrített levegős lefolyótisztító
A sűrített levegős lefolyótisztító nagy előnye, hogy általa vegyszerek, környezetre káros anyagok nélkül tudja elvégezni a lefolyó tisztítását. Kétféle megoldás is létezik: a gyári aerosolos  kiszerelésű és a felpumpálható. A flakonban vagy pumpában létrejövő nyomásnak köszönhetően hatékonyan meglehet szüntetni a dugulást. Csupán annyit kell tenni, hogy a pumpa fejét a lefolyóra helyezi és egy gombnyomással máris megszüntethető a gond.

A Siess sűrített levegővel működő lefolyótisztító:
• nagy nyomású gázok és alkohol keveréke
• túlnyomással tisztít
• néhány másodperc alatt eltávolítja a szennyeződéseket
• fém és műanyag lefolyókhoz egyaránt alkalmazható
• használatával nem kerülnek vegyi anyagok (savak, lúgok) a lefolyórendszerbe

Siess sűrített levegővel működő lefolyótisztító
Siess sűrített levegővel működő lefolyótisztító

A sűrített levegős lefolyótisztítás másik nagy előnye, hogy az előtéteknek köszönhetően a csőtisztító profil az összes tusoló-, kád- és mosdólefolyóhoz tökéletesen tud illeszkedni. Abban az esetben, ha mégsem lenne elég a nyomás egy kézi pumpa is csatlakoztatható az ilyen készülékekhez, ami által már akkora levegőnyomás érhető el, mellyel megoldható a hatékony dugulás-elhárítás.

Amennyiben teljes dugulásról van szó, tehát áll a víz, akkor a csőtisztítót teljesen be kell nyomni a gumidugóba úgy, hogy az összes többi levegőnyílást elzárjuk. A csőtisztítót ezek után kézzel vagy lábbal fel kell pumpálni, a nyomástartályt pedig lefelé tartani. A mosdókhoz, tusolókhoz általában kevesebb nyomás is elég, amíg wc és padlóösszefolyók esetében több nyomás is szükséges lehet.

Sűrített levegős lefolyótisztító
Sűrített levegős lefolyótisztító

A sűrített levegős lefolyótisztító tehát számtalan előnnyel rendelkezik, de érdemes alaposan megfontolni a választást és ügyelni kell alkalmazása során például a kifröccsenő forró vízre, valamint olykor meg is kell tisztítani. Sokan a sűrített levegős lefolyótisztításra esküsznek, mert már sokszor csalódtak a drága, bolti lefolyótisztítókban. Sajnos az üzletek polcáról ez a termék már szinte teljesen eltűnt, valószínűleg nem volt rá megfelelő kereslet, de lehet a termék nem volt EU. kompatibilis. Kiemelt Budapesti kerületek ahol duguláselhárítást, csatornatisztítást és vízvezeték szerelést vállalunk: IV.  VI.  X.  XVIIXVIII.  XIX.  XXIII.  kerület.

4/5 - (2 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma